תודה על הסקירה.
כמי שברשותו 2 יחידות של אביהם אחת קטנה ופשוטה והשניה מסוג on line שממוקמת בחדר קולנוע ומחוברת לפרוססור/מקרן/ קומפקט דיסק/סטרימרים.
מדובר באחלה מכשיר אבל המאורר שלו מרעיש ומציק כשהוא בחדר סגור.
לאור האמור אני וחברים נוספים, שברשותם אותו הדגם, החלפנו לבד למאורר של חברת be quiet ומאז שקט דממה המכשיר כמובן לא מתחמם ובהפסקת חשמל גם המאורר המשודרג מסתובב מהר יותר.
בשיחה עם מוטי מחברת אביהם נאמר לנו שהוא העביר את דגם המאורר המדובר למעבדה ואולי יכניסו אותו כחלק בלתי נפרד מהמכשיר במקום המאורר בשקל שהכניסו במקור.
ב- UPSים המוגדרים כ- On Line החשמל לצרכנים מגיע דרך הסוללה גם כאשר המתח מגיע מרשת החשמל. אותם מכשירים נקראים גם UPS בעלי המרה כפולה - שם, החשמל עובר "סינון" דרך 2 ממירים - ממיר ראשון ממיר מ- AC ל- DC ואז שוב מ- DC ל-AC - וכך יש חשמל רציף והרבה יותר יציב, דבר שבדרך כלל מתבטא במחיר.
בכל מקרה ה- UPS המוצג בכתבה הוא לא ONLINE אך כולל גל סינוס טהור . לדעתי האישית אין צורך ב- UPS און ליין בשימוש בייתי "רגיל"
ואתה מבסס את זה על מה? אא"כ אתה משתמש באלפסק עם הספק כפול 1.5-2 מהנחוץ.
yarino
חבר מביא חבר
תגובות: 3439
שליחה
מחירי ה On line כבר לא יקרים כבעבר.
יש לי On line של Aviem שהוא מעולה ולא יקר.
רק צריך לקחת בחשבון שה On line יותר מרעישים ויש להחליף את המאוורר לשקט יותר.
....
AvivMustaky
כתב
תגובות: 718
שליחה
25/01/2021 20:13
yarino כתב:
מחירי ה On line כבר לא יקרים כבעבר.
יש לי On line של Aviem שהוא מעולה ולא יקר.
רק צריך לקחת בחשבון שה On line יותר מרעישים ויש להחליף את המאוורר לשקט יותר.
...
מסכים לגבי המחיר ומצד שני אין סוף לשדרוגים וההוצאות (שלא לדבר על הרעש - למרות שאין לי ניסיון בייתי עם ONLINE)
לשימוש בייתי ולמוצרים הסטנדרטיים , לא רואה צורך, אבל כמובן שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
@ag43
אתה צודק. יש לי 900VA, וצריך לבדוק מה ההספק האמיתי המקסימלי. במקרה שלי הוא 570W.
ב- UPSים המוגדרים כ- On Line החשמל לצרכנים מגיע דרך הסוללה גם כאשר המתח מגיע מרשת החשמל. אותם מכשירים נקראים גם UPS בעלי המרה כפולה - שם, החשמל עובר "סינון" דרך 2 ממירים - ממיר ראשון ממיר מ- AC ל- DC ואז שוב מ- DC ל-AC - וכך יש חשמל רציף והרבה יותר יציב, דבר שבדרך כלל מתבטא במחיר.
בכל מקרה ה- UPS המוצג בכתבה הוא לא ONLINE אך כולל גל סינוס טהור . לדעתי האישית אין צורך ב- UPS און ליין בשימוש בייתי "רגיל"
...
לדברי יואב, מאחר ויש כרטיסי hdmi עדיף את האונליין.
השימוש יהיה למערכת לא בטוח עם זה נופל בהגדרה של ײרגילײ לדבריך.