סבבה. יכול להיות שזו באמת הסיבה. רק אומר שאם קנית סאב בלא מעט כסף והוא לא עושה משהו שהוא אמור לעשות בטבעיות, כדאי לבדוק. לא זוכר איך הסאב שלי התנהג כשהיה לי SVS, אבל לא זכור לי שלא היה חוזר מסטנד ביי כשצריך, בטח לא במשהו כמו מוזיקה שבו לרוב הדינמיות של התדרים הנמוכים לא משתנה בתכיפות כמו בסרטים. על הדרך אולי יוכלו להציע לך גם שיפורים בצורה שהמערכת מוגדרת שזה מה שAmir64 מכוון אליו לדעתי (גם אם זו לא הסיבה).18/01/2021 23:43CampofMusic כתב: אני חושב שהסיבה שוב כמו שכתבו באינטרנט שימאהה מעביר לסאב מתח מאד נמוך לעומת שאר הרסיברים ולכן הוא לא קם לבד,
לא חושב שאמור להיות סיבה מסוימת למה לא הראי אם הרסיבר מנגן LFE הוא אוטומטי צריך לפעול מישום מה פשוט לא עובד....
SB 2000 לא נדלק למרות שהוא על מצב אוטומטת.
Jack of some trades, master of none
תודה על המידע! אני בעלים של PB-1000 ובדיוק בזה הרגע גם שיניתי ממצב stabd-by למצב ON בעקבות העדכון הזה. מעדיף במקרה הגרוע לשכוח את הסאב דולק ללילה אחרי שראיתי סרט מאשר הסיכון שהזיגזוגים האלה יקצרו לו את החיים.18/01/2021 22:35CampofMusic כתב: אהלן חברים, הדבר הזה קורה כמו שכבר אמרתי בכל המצבים שאני שם דברים רועשים או דברים שקטים זה לא משנה הסאב לא קם לתחיי עד שאני לא נוגע בכפתור שמוזיז את ה-Auto מ-ON ובחזרה ל-Auto.
אחד הסיבות שאני רוצה Auto זה כדי להוריד את צריכת החשמל של הסאב, אחרי שקיבלתי הודעה פרטית פה באתר מאת מאי מחנות Future(חייב להגיד שירות מצוין!) התקשרתי לחנות ושמחתי לגלות שהוא היה על הקו, הוא הציע לי להשאיר על ON מהסיבה ש-Auto יכול לגרום לבעיות מסוימות כל פעם שסאב נכבה ונדלק ויכול לקצר את החיים של הסאב(סימן שאלה?) היה לי קצת קושי להבין מה הוא הסביר אבל הוא שימח אותי בזה שהסביר שהמתח על ON הוא מתח מאד נמוך כמו הטלוויזיה שנשארת על StandBy אז בחרתי להשאיר אותה על ON.
כמובן שאם יש פה מישהו שיכול להסביר אחרת מצוין....
לצערי לי אין יציאת triger ברסיבר ולכן זה המצב.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9019
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
@Dannino
אני מזהה פה הזדמנות להחליף רסיבר...
#רקאומר
סתם, סתם, לא ברצינות.
מחכה לפוסט שלך בבית החדש.
אני מזהה פה הזדמנות להחליף רסיבר...
#רקאומר
סתם, סתם, לא ברצינות.
מחכה לפוסט שלך בבית החדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
צר לי אני לא קונה את ההסבר שקיבלת .
ברשותי 2 סאבים של svs כבר כ 8-9 שנים ומהיום הראשון הם על מצב auto והכל דבש במצב זה הוא על מצב סטנדביי ולא אמורה להיות שום בעיה שתקצר את חיי המגבר בגלל המעבר ממצב זה למצב on.
או שיש לך בעיה ברסיבר או בעיה ברגישות הכניסה בסאב, השארת הסאב דולק, להבנתי ומנסיוני, זה פתרון אבל ? קצת עקום.
נסה לעשות שימוש בכבל Y
ברשותי 2 סאבים של svs כבר כ 8-9 שנים ומהיום הראשון הם על מצב auto והכל דבש במצב זה הוא על מצב סטנדביי ולא אמורה להיות שום בעיה שתקצר את חיי המגבר בגלל המעבר ממצב זה למצב on.
או שיש לך בעיה ברסיבר או בעיה ברגישות הכניסה בסאב, השארת הסאב דולק, להבנתי ומנסיוני, זה פתרון אבל ? קצת עקום.
נסה לעשות שימוש בכבל Y
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
CampofMusic
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
שוב כמו שכבר הסברתי זה לא הבעיה עם הסאב, מדובר פה כלל הנראה ברסיברים של ימאהה שמעבירים מתח נמוך מאד לסאב ולכן הוא קם, האם יש פה מישהו שיש לו רסיבר של ימאהה עם SVS ויכול להגיד אם קורה לו דבר כזה?19/01/2021 18:38istarmini כתב: צר לי אני לא קונה את ההסבר שקיבלת .
נסה לעשות שימוש בכבל Y...
אגב מאיפה אני משיג כבל Y? לא כל כך הבנתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אם אתה מרגיש בטוח ורגוע שזו הבעיה אז תשכח מזה. יתכן מאוד שזה כל העניין.19/01/2021 20:12CampofMusic כתב: שוב כמו שכבר הסברתי זה לא הבעיה עם הסאב, מדובר פה כלל הנראה ברסיברים של ימאהה שמעבירים מתח נמוך מאד לסאב ולכן הוא קם, האם יש פה מישהו שיש לו רסיבר של ימאהה עם SVS ויכול להגיד אם קורה לו דבר כזה?
אגב מאיפה אני משיג כבל Y? לא כל כך הבנתי...
אם אני הייתי משלם כמה אלפי שקלים לכל אחד מהמוצרים הייתי רוצה לאתר את הסיבה בוודאות לוודא שאין כשל רציני יותר.
אתה יכול לקנות כבל Y באמזון או בעליאקספרס, או אולי תמצא פה בנס חנות שלא מוכרת כזה במחיר מופקע. עוד אפשרות זה מתאם כמו שavihuli אמר שיש לו ואולי יוכל לכוון אותך ספציפית.
גם הציעו שתספר איך הגדרת את המערכת (Large Small Crossover וכו).
לא אמור להיות 3 זכרים? כמו אלו:...
https://www.amazon.com/FosPower-Y-Adapt ... B01LQVWG9E
https://www.amazon.com/Monoprice-RCA-Pi ... 07RT6YQS1/
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אפשר אבל יאלץ לרכוש כבל Y ארוך , מאחר ויש לו כבר כבל אחד ארוך יצטרך אחד נוסף + כבל ה Y ,בכל מקרה התוצאה תהיה זהה
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
CampofMusic
-
- חבר פעיל

קראתי את התגובה הזו וגם את למעלה תודה רבה על המענה ועל העזרה,19/01/2021 20:32Avi_Dagan כתב:לא אמור להיות 3 זכרים? כמו אלו:...
https://www.amazon.com/FosPower-Y-Adapt ... B01LQVWG9E
https://www.amazon.com/Monoprice-RCA-Pi ... 07RT6YQS1/...
כן אתה צודק לגמרי שהייתי רוצה לדעת מה הבעיית החומרה, אם תסתכל על פוסטים קודמים טענו חלק מהקבוצה שזה עלול לקרות בגלל הרסיבר, יכול להיות שאני טועה ואולי גם חברי הקבוצה אבל זה נראה באמת הסיבה לקח, לכן אני חושב שאולי אני תכבל וראה בעצמי..
בכל מקרה עדיין מחכה למישהו שאולי יש לו גם תבעיה הזו ומצא פתרון או משהו כזה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

למה כבל Y ?!
זה מיותר. גם יותר יקר (לא שמדובר בסכומים משמעותי בכלל).
אבל כבל טריגר פשוט יפתור את "הבעיה" בדיוק למטרה שלשמה הוא נוצר.
זה תפקידו. אז לדעתי עדיף להשתמש במשהו ייעודי לצורך.
לי בימהה הקודם שלי עם אותו דגם סאב גם היה קורה לעיתים בדיוק בסיבות שכבר תיארתי (ווליום נמוך שהייתי צופה בשעות הלילה ו/או שיש קטע ארוך הפסקול ללא תדרי באס).
אגב בפולק אודיו שלפניו גם היה קורה אפילו תדיר יותר באמצע סרט הסאב נכבה.
כבל טריגר פתר את הבעיה.
בשביל לגרד באוזן ימין עדיף להשתמש ביד ימין למרות שגם אפשר עם יד שמאל.
זה מיותר. גם יותר יקר (לא שמדובר בסכומים משמעותי בכלל).
אבל כבל טריגר פשוט יפתור את "הבעיה" בדיוק למטרה שלשמה הוא נוצר.
זה תפקידו. אז לדעתי עדיף להשתמש במשהו ייעודי לצורך.
לי בימהה הקודם שלי עם אותו דגם סאב גם היה קורה לעיתים בדיוק בסיבות שכבר תיארתי (ווליום נמוך שהייתי צופה בשעות הלילה ו/או שיש קטע ארוך הפסקול ללא תדרי באס).
אגב בפולק אודיו שלפניו גם היה קורה אפילו תדיר יותר באמצע סרט הסאב נכבה.
כבל טריגר פתר את הבעיה.
בשביל לגרד באוזן ימין עדיף להשתמש ביד ימין למרות שגם אפשר עם יד שמאל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
הבעייה אצלו שהוא נכבה ולא חוזר לפעול לא במוזיקה ולא בסרטים. בסרטים באמת יש לפעמים קטעים "מתים" ארוכים, אבל במוזיקה פחות הגיוני, אלא אם שומעים מוזיקה בלי נמוכים בכלל. זה גם מה שהיה לך?19/01/2021 22:06avihuli כתב: לי בימהה הקודם שלי עם אותו דגם סאב גם היה קורה לעיתים בדיוק בסיבות שכבר תיארתי (ווליום נמוך שהייתי צופה בשעות הלילה ו/או שיש קטע ארוך הפסקול ללא תדרי באס)....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אם נכבה, הוא לא יידלק אלא אם יהיה לו אות חשמלי מספיק "חזק" ורציף (ולא מספיק פיק קטן רגעי בסצינה נקודתית בסרט כזה או אחר).
אני זוכר שהייתי יושב וצופה בווליום יחסית נמוך שהילדים היו עוד תינוקות (לפני שהרגלנו אותם לווליום סביר גם בלילה) ופתאום באמצע שומעים שהסאב נכבה (בפולק אודיו).
מטריף חושים.
כבל טריגר, פותר הכל. הצטיידתי בו מראש שקניתי את ה-SVS.
זהו, ממליץ בחום רב, לוהט עד כדי קיטור, חחח...
אני זוכר שהייתי יושב וצופה בווליום יחסית נמוך שהילדים היו עוד תינוקות (לפני שהרגלנו אותם לווליום סביר גם בלילה) ופתאום באמצע שומעים שהסאב נכבה (בפולק אודיו).
מטריף חושים.
כבל טריגר, פותר הכל. הצטיידתי בו מראש שקניתי את ה-SVS.
זהו, ממליץ בחום רב, לוהט עד כדי קיטור, חחח...
.
.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
@CampofMusic
3 עמודים של טחינת מים, ועדיין לא ענית על השאלה הפשוטה ששאלתי:
viewtopic.php?p=3146505#p3146505
הפתרון אולי יכול להיות תחת קצות אצבעותיך, אם רק היית עונה לשאלה

-
CampofMusic
-
- חבר פעיל

אשמח אם תזכיר לי מה השאלה פשוט 3 עמודים כבר לא רואה כלום..20/01/2021 1:12Amir64 כתב: @CampofMusic
...
בכל מקרה היום חבר הסביר לי שיש אולי הגדרות מיוחדות בימאהה שאמורות להעיר את סאב ממתח/ תדר מסוים וצריך להגדיר אותם.
אני אחזור הביתה היום אחרי העבודה והבדוק את זה, גם בהתחלה היה לי על הרמקולים large במקום small שגרם לסאב לא לפעול ב straight..
אשמח אם תוכלו לעזור לי בהגדרות זה יכול לטפל בהכל תודה רבה לכל החברים באתר.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
עמוד ראשון, תגובה ראשונה...20/01/2021 13:42CampofMusic כתב:אשמח אם תזכיר לי מה השאלה פשוט 3 עמודים כבר לא רואה כלום..20/01/2021 1:12Amir64 כתב: @CampofMusic
......