בעוד חצי שנה עובר דירה ורוצה לתכנן את הקולנוע הבייתי החדש .
כיום יש לי סלון יחסית קטן , טלויזיה סמסונג 55mu700 , רסיבר yamaha 6230נחמד עם סט 5.1 של yamaha nsp380
כיום יש htpc כסטרימר ואני מפעיל סרטים דרך הsmart view של סמסונג על גבי הרשת , והטלויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר והכל עובד חלק ומדוייק ולא צריך להתעסק יותר מדי - מחובר גם אקסבוקס וממיר של יס ולא צריך לשנות כל פעם מקור שמע ברסיבר כי הטלויזיה מעבירה את האות של מה שמשודר.
הסלון החדש גדול בהרבה - מרחק צפיה של 4 מטר בערך , והתכנון הוא מסך 85 אינצ' עם רסיבר 7 ערוצים לחווית צפיה בפורמטים יותר מתקדמים .
רמקולים קידמיים וסנטר שקועים
רמקולים לתיקרה במרכז
רמקולים אחוריים
מחפש רסיבר יד שניה בסביבות ה2000 שקל
אופציה לרסיבר 9 ערוצים שיהיה גם זון 2 למרפסת .
הטלויזיה תהיה מחוברת לרסיבר בhdmi arc כי לפי מה שהבנתי באופטי ניתן להעביר מקסימום 5.1 וזה הפיתרון
האם הכל יעבוד כשורה כאשר אני מפעיל סרט עם יותר מ5.1 דרך הhtpc עם הsmart view ?
מחפש גם רמקולים מומלצים שיעשו את העבודה ובמחיר סביר, ראיתי שבאמזון נמכרים כמה במחירים יחסית נמוכים -50 עד 150 דולר לרמקול ללא משלוח , ועוד כמה שקצת יותר יקרים בסביבות ה150-250 דולר לא כולל משלוח - של קליפש .
האם הסאב וופר שמגיע בסט שיש לי כרגע יעשה את העבודה או שעדיף לחפש יד 2 ? כרגע מספיק בהחלט אבל השטח הוא קטן בהרבה
שווה להזמין משם או שיש המלצה לרמקולים שניתן לקנות בארץ במחירים סבירים ושיעשו את העבודה ?
תודה מראש