יוליוס כתב:
הוט העלתה מחירים למהירות 200
3 חודשים 69 ש"ח במקום 59 ש"ח
9 חודשים 89 ש"ח במקום 79 ש"ח
...
הוט לא תחרותית מול הסיבים. בפרט עם העלאת המחירים הזו. בנוסף, מי שלא מתעקש גם מחוייב על שכירות חודשית של המודם.
ככל שתהיה יותר פריסה של סיבים, הם יהיו פחות ופחות רלוונטיים. במקום לשמור על הלקוחות ולגבות מחיר אטרקטיבי, הם מנסים למקסם את מה שניתן לגבות מאלה שלא עוברים לסיבים (כי טרם פרסו אצלם תשתית סיבים).
יוליוס כתב:
הוט העלתה מחירים למהירות 200
3 חודשים 69 ש"ח במקום 59 ש"ח
9 חודשים 89 ש"ח במקום 79 ש"ח
...
הוט לא תחרותית מול הסיבים. בפרט עם העלאת המחירים הזו. בנוסף, מי שלא מתעקש גם מחוייב על שכירות חודשית של המודם.
ככל שתהיה יותר פריסה של סיבים, הם יהיו פחות ופחות רלוונטיים. במקום לשמור על הלקוחות ולגבות מחיר אטרקטיבי, הם מנסים למקסם את מה שניתן לגבות מאלה שלא עוברים לסיבים (כי טרם פרסו אצלם תשתית סיבים).
...
הטכנאי האחרון שהיה אצלי מבזק גר בקרית ים, אמר לי ששמו אצלו בבית פיילוט סיב אופטי של בזק במהירות 800. התשתית והספק שניהם מבזק. עוד כמה חודשים יתחילו בפריסה ארצית. מקווה שיהיה באזורי ,כי כרגע זה בזק או הוט.
נערך לאחרונה על ידי יוליוס ב 14/01/2021 17:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
הטכנאי האחרון שהיה אצלי מבזק , אמר לי ששמו אצלו בבית פיילוט סיב אופטי של בזק במהירות 800. התשתית והספק שניהם מבזק. עוד כמה חודשים יתחילו בפריסה ארצית. מקווה שיהיה באזורי ,כי כרגע זה בזק או הוט.
...
אצלנו בהוד-השרון חיברו את הבניין אתמול (לקומות/דירות), לדבריהם
יתחילו להציע חבילות החל מעוד שבועיים.
נשמע כמו פנטזיה,עוד שבועיים..
עם האדישות שלהם והעדיפות התחתונה של המתחרים לבתי קרקע,הבשורה לא תגיע אלינו בקרוב.
אולי הם יתעשתו ויתחילו לחבר מהר בניינים איפה שכן כבר פרושה תשתית.
כולי תקוה שאתבדה ואחזור לכאן לעדכן מחיר (בכלל נוסטלגיה לקרוא כאן מה היה לפני עשור ולפני זה על המסלולים והמחירים..)
שלום אשמח לדעת כמה ניתן לשלם כיום בבזק מהירות 40 , והאם עדיף לעשות בנדל דרך בזק עם בזק בינלאומי או בנפרד ?
משלם כעת 84 ש"ח לבזק
נתב BE 20 ש"ח
בזק בינלאומי 25 ש"ח
לצערי באזורי אין תשתית למהירות יותר גבוהה בבזק , והאופציה היחידה היא הוט ששמעתי כאן הרבה הערות שליליות על טיב האינטרנט, הניתוקים, שירות כשיש תקלה , וקושי להתנתק.
מקווה שבעתיד יהיה סיב אופטי בבזק
יוליוס כתב:
שלום אשמח לדעת כמה ניתן לשלם כיום בבזק מהירות 40 , והאם עדיף לעשות בנדל דרך בזק עם בזק בינלאומי או בנפרד ?
משלם כעת 84 ש"ח לבזק
נתב BE 20 ש"ח
בזק בינלאומי 25 ש"ח
לצערי באזורי אין תשתית למהירות יותר גבוהה בבזק , והאופציה היחידה היא הוט ששמעתי כאן הרבה הערות שליליות על טיב האינטרנט, הניתוקים, שירות כשיש תקלה , וקושי להתנתק.
...
הכי זול ומומלץ לדעתי - שוק סיטונאי בזק בינלאומי. 60 ש"ח ל-3 חודשים, אח"כ 96 ש"ח ל-9 חודשים (ולחדש למבצע דומה כעבור שנה).
בנוסף, אני ממליץ לקנות ראוטר פרטי ולהחזיר את הBe של בזק (גם יותר משתלם וגם עובד יותר טוב).
מומלץ לקנות את ה- tplink vr600 v2 (תומך 100 מגה של בזק) או את ה-dlink 245gr (תומך 200 מגה של בזק).
עכשיו שדרגתי את המהירות מ-15 ל-100 ב- 018. באתר שלהם מופיע המחיר 79.90 אבל קיבלתי מחיר יותר זול (כבר שכחתי מה הנציגה אמרה לי). וגם לא הייתי צריך לשלם דמי מעבר מסלול. תתקשר אליהם לברר.
אני עם מודם ונתב פרטיים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
יוליוס כתב:
משלם כעת 84 ש"ח לבזק
נתב BE 20 ש"ח
בזק בינלאומי 25 ש"ח
...
הכי זול ומומלץ לדעתי - שוק סיטונאי בזק בינלאומי. 60 ש"ח ל-3 חודשים, אח"כ 96 ש"ח ל-9 חודשים (ולחדש למבצע דומה כעבור שנה).
בנוסף, אני ממליץ לקנות ראוטר פרטי ולהחזיר את הBe של בזק (גם יותר משתלם וגם עובד יותר טוב).
מומלץ לקנות את ה- tplink vr600 v2 (תומך 100 מגה של בזק) או את ה-dlink 245gr (תומך 200 מגה של בזק).
...
יש דילים לדעתי יותר משתלמים.
אני דרך 018 ספק + תשתית 100 מגה של בזק, משלם 69 ש"ח לחודש בשנה הראשונה.
מודם פרטי.
עדכון: בזק מתעקשים על מהירות 40 כתשתית בלבד לשלם 105 ש"ח + נתב BE 20 ש"ח. בפועל מקבל 30 ,וזה לאחר 5 פעמים שהגיעו אלי טכנאים של בזק.
עד כה שילמתי 84 ש"ח. ואם רוצה לקבל במחיר הזה צריך לשלם דמי מעבר (על מה לא מובן)49 ש"ח.
בבזק בינלאומי מציעים לי דרכם בנדל
ולשלם 104 ש"ח.
ולהמשיך לשלם לבזק לנתב 20 ש"ח.
זמני המתנה מעל 30 דקות כל פעם. שוקל לעבור להוט למהירות 500 .
פשוט נמאס מהסחטנות הזו והמחירים ההזויים
יוליוס כתב:
עדכון: בזק מתעקשים על מהירות 40 כתשתית בלבד לשלם 105 ש"ח + נתב BE 20 ש"ח. בפועל מקבל 30 ,וזה לאחר 5 פעמים שהגיעו אלי טכנאים של בזק.
עד כה שילמתי 84 ש"ח. ואם רוצה לקבל במחיר הזה צריך לשלם דמי מעבר (על מה לא מובן)49 ש"ח.
בבזק בינלאומי מציעים לי דרכם בנדל
ולשלם 104 ש"ח.
ולהמשיך לשלם לבזק לנתב 20 ש"ח.
זמני המתנה מעל 30 דקות כל פעם. שוקל לעבור להוט למהירות 500 .
פשוט נמאס מהסחטנות הזו והמחירים ההזויים
...
נשמע הגיוני לעבור להוט, גם מהירות 200 יהווה שידרוג מבחינתך
הבת שלי מנוי לאינטרנט של הוט בכ"ס ומרוצה, תשלם כנראה פחות עם התקנה בחינם
יוליוס כתב:
משלם כעת 84 ש"ח לבזק
נתב BE 20 ש"ח
בזק בינלאומי 25 ש"ח
...
כנראה תלוי איזור, התקלות הכי ארוכות היו של כמה שעות וזה משהו שקורה פעם בשנה-שנתיים, היו לפעמים תקלות של איטיות שלא מקבלים את המקסימום של ה-200 וגם אז המהירות הייתה יותר ממה שמקבלים במקסימום של בזק. בסה"כ כאן ספציפית הצלחתי לקבל גם 500, חזרתי ל-200 כי זה די חסר משמעות למעט מהירות עולה. ממש לא מבין למה להשאר עם בזק ולקבל מהירויות של 40-100 במחיר יותר גבוה. בהוט בדרך כלל גם לא משלמים שכירות על המודם.
אני לא מבין,עד עכשיו גלשתם על תשתית הוט ובזק עם העלאה בקושי 3 מגה
התלוננתם אין סוף על הוט ובזק באה חברה שמה לכם סיב אופטי בתוך הבית
נותנת לכם רוחב העלאה 10 אחוז מהורדה ואתם עוד בוכים על כמה שקלים נוספים?
ואני כבר לא מדבר על ההורדה.