AVM70 נראה כמו כיוון טוב עבורך.07/01/2021 20:23masteraudio כתב: לכן הכיוון מבחינתי הוא להיתקדם לפרוססור יעודי בשילוב עים הגברה יעודית....
Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים

TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לענין השנאים ובכן בזמנו שלחתי להם שאלה וזו התשובה שקיבלתי.
[left]The main advantage to using a tororoidal transformer is that the produce less magnetic interference, so they will produce a slightly cleaner sound than a MRX 720.
That being said you’d have to do a lot of side by side testing to likely hear the difference, as it is likely quite subtle.
Cheers,
Sales Support Team Associate[/left]
או במילים פשוטות השנאי לא צריך להוות סיבה לרכישה של מוצר כזה או אחר.
[left]The main advantage to using a tororoidal transformer is that the produce less magnetic interference, so they will produce a slightly cleaner sound than a MRX 720.
That being said you’d have to do a lot of side by side testing to likely hear the difference, as it is likely quite subtle.
Cheers,
Sales Support Team Associate[/left]
או במילים פשוטות השנאי לא צריך להוות סיבה לרכישה של מוצר כזה או אחר.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
nice to have but not must to have
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תגובתך עניינה אותי ואכן לא נתקלתי באזכור אחד לרפואה על ARCAM בשנה החולפת.05/01/2021 12:17Alon_Solo כתב: אני חושב שאתם נותנים ל-Arcam לעבור מתחת לרדאר כי הוא, לפחות בעיניי, האלטרנטיבה העיקרית ל-Anthem בארץ.
נכון, היבואן (לתחושתי) לא עושה טוב למותג וכולנו מפסידים ולראיה הפופולריות הנמוכה שלו אבל כמוצר יש לו הרבה חוזקות במיוחד עבור מי שבראש של אנטם ולא של רסיבר מיינסטרים עמוס פיצ׳רים.
זאת אלטרנטיבה מעניינת במיוחד למי שרוצה פרוססור 7.2.4 עם כיול מלא של DIRAC ואז הדגם הנמוך ביותר (ובמיוחד מהסדרה היוצאת) נותן VFM.
לגיטימי לחלוטין להעדיף אנטם אבל רק תזכרו שברמות מחיר דומות ישנו הארקם. נכון ששם גם אין 2.1 וגם לא זכור לי שראיתי upgradable אבל יש פחות או יותר את כל השאר (לרבות Auto 3D ועדכון IMAX לדגמים הישנים שיצא כבר מזמן)....
30/AVR20 שלהם נותנים פרוססינג לעד 16 ערוצים עם DIRAC ותמיכה בכל הקידודים החדשים כולל IMAX.
אבל..."רק" הגברה מובנית של 7 ערוצים. חזקה ואיכותית מהטופ שיש להציע ברמות מחיר כאלו, אבל בכל זאת "רק" 7.
למי שמריץ סטאפ של 5.1.2 או שמחפש פרוססור לעד 16 ערוצים + בונוס 7 ערוצי הגברה, זה מתאים בול.
למי שאין הגברה חיצונית ולא רוצה עוד "קופסא" בנוסף לרסיבר זה כבר לא מתאים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

טל
ארקם לא הוזכר כי ארקם שחררו מכשירים , (כמו jbl סנטייסיז) שהתברר שהם על הפנים סיפורי זוועה רצו ב avs .
אין לי מושג מה קורה היום אבל כנראה שזו הסיבה שהחברה לא הוזכרה בשנה האחרונה.
ארקם לא הוזכר כי ארקם שחררו מכשירים , (כמו jbl סנטייסיז) שהתברר שהם על הפנים סיפורי זוועה רצו ב avs .
אין לי מושג מה קורה היום אבל כנראה שזו הסיבה שהחברה לא הוזכרה בשנה האחרונה.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- טלHD
- גורו

יואב, אתה מדבר על הדגמים האחרונים שלהם שיצאו ב 2020?10/01/2021 19:31istarmini כתב: טל
אין לי מושג מה קורה היום אבל כנראה שזו הסיבה שהחברה לא הוזכרה בשנה האחרונה....
דרך אגב, הם תואמים/תאומים גם ללקסיקון.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 10/01/2021 20:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלו שקנו עדיין ממתינים לfirmware האולטימטיבי לפחות לפרוססורים היקרים יותר, אולי הAVR עובד בסדר. ממה שהבנתי מהמעט שקראתי, ארקם במקור אמרו שיהיה אפשר לשדרג רכיבים, אבל זה לא נראה שזה קורה (שוב, אולי זה היה נכון רק לפרוססורים היקרים יותר).
Jack of some trades, master of none
יש כאן סקירה טובה על העניין:10/01/2021 20:02טלHD כתב: יואב, אתה מדבר על הדגמים האחרונים שלהם שיצאו ב 2020?
דרך אגב, הם תואמים/תאומים גם ללקסיקון....
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... MxMTUzNjA=
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כן אני מדבר על דגמי 2020.10/01/2021 20:02טלHD כתב:יואב, אתה מדבר על הדגמים האחרונים שלהם שיצאו ב 2020?10/01/2021 19:31istarmini כתב: טל
אין לי מושג מה קורה היום אבל כנראה שזו הסיבה שהחברה לא הוזכרה בשנה האחרונה....
דרך אגב, הם תואמים/תאומים גם ללקסיקון....
אני יודע שלקסיקון תחת אותה קורת גג אבל לא קראתי על בעיות איתם אבל אולי זה כי לא חיפשתי.
שורה תחתונה טל משהו שם צולע בממלכת הרמן אולי כבר הכל סודר אבל מומלץ לבדוק טוב לפני ביצוע מהלך כזה או אחר.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ויתרון רציני למי שזקוק לרסיבר/פרוססור למטרת צפיה בסרטים/הופעות.13/01/2021 10:11aviparvin כתב: אין רדיו אינטרנטי ושירותי סטרימינג? כל דבר צריך לשדר מהסמארטפון, או לרכוש סטרימר בנפרד?
למי שמאזין לרדיו אינטרנטי ברקע רוב הזמן, כמו שהאזינו לרדיו FM פעם, זה חסרון רציני....
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- טלHD
- גורו

זה בפירוש יכול וצריך להיות גם וגם.13/01/2021 13:55istarmini כתב:ויתרון רציני למי שזקוק לרסיבר/פרוססור למטרת צפיה בסרטים/הופעות.13/01/2021 10:11aviparvin כתב: אין רדיו אינטרנטי ושירותי סטרימינג? כל דבר צריך לשדר מהסמארטפון, או לרכוש סטרימר בנפרד?
למי שמאזין לרדיו אינטרנטי ברקע רוב הזמן, כמו שהאזינו לרדיו FM פעם, זה חסרון רציני.......
אנתם כתבו ש SPOTIFY + AIR PLAY יהיו בהמשך, אבל גם רדיו אינטרנטי הוא עניין בסיסי גם ברסיברים של 500$ שלא לדבר על שירותי סטרימינג פרימיום כמו TIDAL שנראה לי שב 2021 חייבים להיות מובנים בכל רסיבר ובוודאי במכשירי היי אנד.
גם וגם אבל יש גישה של "יותר מדי טבחים מקדיחים את הקדירה". לצורך העניין גם אין phono pre-out. נראה לי שהם מאמינים שאם קהל היעד שלהם מוכן לשלם על מוצר פרימיום, אז לא תהיה לו בעיה להוציא עוד כמה מאות/אלפים על מוצרים משלימים ברמה יותר גבוהה ממה שאפשר לדחוף במכשיר אחד, טוב ככל שיהיה.13/01/2021 14:18aviparvin כתב: אז Anthem מכוונת לקולנוע ביתי ולאו דווקא לאודיו. מעניין, תודה על ההבהרה.
ועדיין, כיצד הסרת רכיב דיגיטלי של עיבוד סטרימינג מועילה לקולנוע ביתי?...
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
פטיפון הוא ממילא קופסה חיצונית. אני מניח שמגבר פטיפון הוא אלמנט יחודי וחריג ברסיבר ולכן קל יותר לוותר עליו. סטרימר הוא מערכת דיגיטלית, די ג'נרית, שחוסכת קופסה חיצונית. לרסיבר כבר יש DAC איכותי ויכולת עיבוד סטרימינג מהכניסות הדיגיטליות.
זה באמת נראה כמו נסיון להכניס שותפים פוטנציאליים (בדומה ליצרני סמארטפון שמוותרים על מטען, כבל ואוזניות לטובת שותפים).
זה באמת נראה כמו נסיון להכניס שותפים פוטנציאליים (בדומה ליצרני סמארטפון שמוותרים על מטען, כבל ואוזניות לטובת שותפים).
כן, אבל בלי pre-out צריך לקנות עוד קופסא בין הפטיפון למגבר, אלא אם לפטיפון יש הגברה מובנית.13/01/2021 16:52aviparvin כתב: פטיפון הוא ממילא קופסה חיצונית. אני מניח שמגבר פטיפון הוא אלמנט יחודי וחריג ברסיבר ולכן קל יותר לוותר עליו. סטרימר הוא מערכת דיגיטלית, די ג'נרית, שחוסכת קופסה חיצונית. לרסיבר כבר יש DAC איכותי ויכולת עיבוד סטרימינג מהכניסות הדיגיטליות.
זה באמת נראה כמו נסיון להכניס שותפים פוטנציאליים (בדומה ליצרני סמארטפון שמוותרים על מטען, כבל ואוזניות לטובת שותפים)....
לא יודע אם זה בשביל להכניס שותפים. הם מתמקדים בדברים החשובים בעיניהם, מתוך הנחה שמי שמוכן לשלם יותר לעומת מול מוצרים יותר "עממיים", גם ירצה/יהיה מוכן להוסיף מוצרים משופרים נפרדים לדברים אחרים שמעניינים אותו. רוב האנשים לא צריכים את כל האפשרויות שיש ברסיבר עממי "הכל כלול".
חלק מהדברים שצויינו כאן יש או יהיו נדמה לי כמו roon וspotify, לא התעמקתי יותר מידי. בכל מיקרה הסידרה החדשה היא לא מוצר שלם עדיין.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
לא יודע למה בדיוק אתה מתכוון, יש אפשרות סטרימינג דרך play if אפליקציה מובנית ואתה בחור ספוטיפיי13/01/2021 10:11aviparvin כתב: אין רדיו אינטרנטי ושירותי סטרימינג? כל דבר צריך לשדר מהסמארטפון, או לרכוש סטרימר בנפרד?
למי שמאזין לרדיו אינטרנטי ברקע רוב הזמן, כמו שהאזינו לרדיו FM פעם, זה חסרון רציני....
או כל חברת הזרמת מוזיקה, בנוסף אפשרות בחירת ניגון מהמחשב דרך הרשת הביתית.
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש פתרונות, אבל הם מסורבלים. צעד אחורה ממה שיש לי כיום.
ההתלבטות היא שדרוג רציני ב-RC, כפי ש-Anthem מציעה, תמורת שנמוך בשימושיות, לפחות עבורי (רדיו אינטרנט 90% מהזמן).
נראה בעוד חודש מה יש להם להציע עם Roon.
ההתלבטות היא שדרוג רציני ב-RC, כפי ש-Anthem מציעה, תמורת שנמוך בשימושיות, לפחות עבורי (רדיו אינטרנט 90% מהזמן).
נראה בעוד חודש מה יש להם להציע עם Roon.