חבר הפורום IGAL4d רשם בשרשור שלו שקיבל MRX520 הביתה עד שיגיע המכשיר שהזמין. אני מניח שהוא קיבל אותו מהחנות או הייבואן, אז יתכן שתוכל לקבל גם לזמן מסויים להתרשמות.05/01/2021 23:10Eliran15 כתב: רסיבר כזה לקבל הביתה זה קצת בעיה נראה לי, כמה אמרו לי שהכיול בהחלט משנה והוא מעל למה שיש לי עוד נאמר לי שהאנטם יש לו יותר צליל מדוייק וצליל קר יחסית לדנון, פירסמתי את הדנון כדי להכין את הקרקע כי יקח לי הרבה זמן למכור אותו, הרוב קונים את סדרות הביניים לכן יקח זמן במכירה...
Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
Jack of some trades, master of none
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
הגדרה של צליל היא סובייקטיבית, אני לא הייתי מגדיר את האנטם כקר.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
ביחס לדנון
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
האנתם יותר מפורט מהדנון.
....
- Eliran15
-
- חבר ותיק

יצא לך לשמוע את הדנון 8500? כשאתה אומר יותר מפורט ביחס לאיזה דגם של דנון ששמעת?...
- yarino
-
- חבר מביא חבר

ברור ששמעתי אחרת לא הייתי כותב.
אם אתה בדעה אחרת, לא אתווכח.
אם אתה בדעה אחרת, לא אתווכח.
....
- Eliran15
-
- חבר ותיק

אין לי שום דעה, מנסה ללמוד
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5190
מציע לך באופן אישי, לך תשמע/תביא אליך הבית! (הכי טוב אצלך בבית עם הסטאפ שלך) אנתם מכוייל/לא מכוייל...
מה שתבחר, אל מול הדנון מכוייל/לא מכוייל מה שתבחר,
ואז תבין מה המרחק בינהם, והאם זה מתאים לך, אני מבטיח לך שיש הבדלים לטובת האנתם ולא משנה כמ ה דנון הנ"ל "משופר" בייחס לאחיו הקטן.
אם אתה באמת רציני בכל עניין הבדיקות והשוואות! אשמח!לבצע איתך את המהלך! נגיע עם זוג אוזניים והמון אהבה, אני מכייל את האנתם, תכייל את הדנון, נגבה את התהליך... אחרי היום הזה אתה יכול ללמוד המון

- Eliran15
-
- חבר ותיק

תודה אחי, הנסיך יבוא לכייל לי את האנטם אם ארצה הדגמה אני רוצה פשוט לשמוע דעות של כמה אנשים ששמעו06/01/2021 14:14FastandFurious כתב:מציע לך באופן אישי, לך תשמע/תביא אליך הבית! (הכי טוב אצלך בבית עם הסטאפ שלך) אנתם מכוייל/לא מכוייל...
ואז תבין מה המרחק בינהם, והאם זה מתאים לך, אני מבטיח לך שיש הבדלים לטובת האנתם ולא משנה כמ ה דנון הנ"ל "משופר" בייחס לאחיו הקטן.
אם אתה באמת רציני בכל עניין הבדיקות והשוואות! אשמח!לבצע איתך את המהלך! נגיע עם זוג אוזניים והמון אהבה, אני מכייל את האנתם, תכייל את הדנון, נגבה את התהליך... אחרי היום הזה אתה יכול ללמוד המון
...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

06/01/2021 14:38Eliran15 כתב:תודה אחי, הנסיך יבוא לכייל לי את האנטם אם ארצה הדגמה אני רוצה פשוט לשמוע דעות של כמה אנשים ששמעו06/01/2021 14:14FastandFurious כתב:
מציע לך באופן אישי, לך תשמע/תביא אליך הבית! (הכי טוב אצלך בבית עם הסטאפ שלך) אנתם מכוייל/לא מכוייל
......
נראה לי שיש פה אי הבנה קטנה.
אני לא הצעתי לך שאני יבוא לעשות לך הדגמה עם האנתם
אין לי אינטרס שתרכוש אנתם ימאהה או דנון...
ברגע שהדברים יסגרו ויהיו ברורים, אתה תראה חותמת על תמונת פרופיל המשתמש שלי פה בפורום "עוסק בתחום"
פנית אליך בקטע ספונטני באהבה לתחביב,
כנראה שדברים יוצאים מהקשרם פה בפורום
בכל מקרה כל עניין ההשוואות מבוטל מבחינתי
- Eliran15
-
- חבר ותיק

ברור הבנתי שמאהבה לתחום, פשוט לא צריך אחי, רועי מטפל לי בהכל
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

שוב פעם אתה עונה כאילו שאני התכוונתי "לסדר לך הכל"...
(נערך פה ללא מחיקת המקור- "לטפל לך בהכל")
אני הייתי במציאות אחרת שוב מאהבה לתחום שבה אנחנו עורכים מבחני השוואה ונהנים מהתהליך ומגבים הכל בתמונות ובוידיאו! כמו בפורום האמיתי AVSforum
לאחר התהליך אם היית מסיק שאתה רוצה אנתם (וזה בסדר גמור) היית יכול לפנות לכל גורם אחר ולרכוש, אף אחד לא היה משפיע על הבחירה שלך!
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
אחד השרשורים ההזויים שהיו פה בשנים האחרונות.

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- masteraudio
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
יואב אתה צודק מאוד.
במקום לדון על האנתם עצמו, מהם יתרונותיו וגם חסרונותיו כמו לכל מוצר הדיון הפך להיות מדוע הוא יקר אל מול מוצרי המיינסטרים.
אמרתי ואמשיך לומר האנתם הוא ברמה אחת ואפילו בכמה רמות אל מול מוצרי המיינסטרים הקיימים היום בשוק הרסיברים הדליל מאוד.
היתרון העיקרי שלו הוא במערכת הכיול האכותית מאוד שלו אל מול רסיברי המיינסטרים וההגברה האכותית וגם יכולות הפרוססינג ואכות השמע במוזיקה דו ערוצית אל מול שאר הרסיברים.
נכון שחלק מהרסיברים אשר הם הוציאו לא מתאימים למי שנפשו חפצה ברסיבר בעל 9 ערוצי הגברה וזהו חיסרון גדול אל מול חברות כגון ימהה דנון ומרנץ אשר יש להם מיגוון רחב של היצע לכל סוגי המישתמשים.
אנתם עושים קולנוע כמו שאמרתי רמה אחת מעל המיינסטרים וכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט לרכוש מה הכי מתאים לשימושיו והעדפותיו.
אבל ההיתעסקות במחיר ורק המחיר הוציאה את כל השירשור מהקשרו ומטרתו העיקרית והיא חשיפת המוצר אל הציבור אשר חפץ ברסיבר קולנוע ביתי אכותי מאוד.
במקום לדון על האנתם עצמו, מהם יתרונותיו וגם חסרונותיו כמו לכל מוצר הדיון הפך להיות מדוע הוא יקר אל מול מוצרי המיינסטרים.
אמרתי ואמשיך לומר האנתם הוא ברמה אחת ואפילו בכמה רמות אל מול מוצרי המיינסטרים הקיימים היום בשוק הרסיברים הדליל מאוד.
היתרון העיקרי שלו הוא במערכת הכיול האכותית מאוד שלו אל מול רסיברי המיינסטרים וההגברה האכותית וגם יכולות הפרוססינג ואכות השמע במוזיקה דו ערוצית אל מול שאר הרסיברים.
נכון שחלק מהרסיברים אשר הם הוציאו לא מתאימים למי שנפשו חפצה ברסיבר בעל 9 ערוצי הגברה וזהו חיסרון גדול אל מול חברות כגון ימהה דנון ומרנץ אשר יש להם מיגוון רחב של היצע לכל סוגי המישתמשים.
אנתם עושים קולנוע כמו שאמרתי רמה אחת מעל המיינסטרים וכל אחד יעשה את השיקולים שלו ויחליט לרכוש מה הכי מתאים לשימושיו והעדפותיו.
אבל ההיתעסקות במחיר ורק המחיר הוציאה את כל השירשור מהקשרו ומטרתו העיקרית והיא חשיפת המוצר אל הציבור אשר חפץ ברסיבר קולנוע ביתי אכותי מאוד.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- yarino
-
- חבר מביא חבר

אחד לא מבין את השני...
....
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- IGAL4d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
בקשר להשוואת הצליל בין דנון לאנטם...כשאומרים אנתם, נראה לי שצריך לציין איזה אנתם..מה נמצא מתחת למכסה המנוע של דגם זה, ומה בדגם אחר. מדוע לדוגמה, בחרו לשים רק ב1140 (ולזכרוני גם ב1120), שנאי טורודיאלי (זה "העגול")? לצורך זה, דווקא הייתי משווה בין המרנץ בדגמים הגבוהים שלו, לאנתם 1140, ששניהם חולקים שנאי טורודיאלי, ולשניהם יש מוניטין של סאונד מעולה בדו ערוצי. כמובן שזה לא הכל שנאי כזה או אחר. נתתי דוגמה.
- masteraudio
-
- חבר ותיק

הוספת השנאי הטורודיאלי ל MRX-1140 או לדנון X8500 הינו בעצם להבדיל הין הסדרות "הרגילות" לספינות הדגל.
נכון שהספק הינו איכותי יותר על הנייר אך אני בספק האים מישהו ירגיש בהבדל משמעותי.
נכון שהספק הינו איכותי יותר על הנייר אך אני בספק האים מישהו ירגיש בהבדל משמעותי.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- yarino
-
- חבר מביא חבר

עלות יצור שנאי טורודיאלי גבוהה יותר ובדר"כ (תלוי בספק) השיפור באיכות הסאונד טובה יותר.
צריך לזכור שהשנאי הוא רק מרכיב שנמצא כחלק מהספק שיש לו תפקיד מאוד חשוב באיכות הסאונד.
לראיה, חברות היי אנד יוקרתית משקיעות המון מחשבה וזמן בפיתוח ספק למגבר ומכאן גם ההבדלים הגדולים במגברים.
צריך לזכור שהשנאי הוא רק מרכיב שנמצא כחלק מהספק שיש לו תפקיד מאוד חשוב באיכות הסאונד.
לראיה, חברות היי אנד יוקרתית משקיעות המון מחשבה וזמן בפיתוח ספק למגבר ומכאן גם ההבדלים הגדולים במגברים.
....
- masteraudio
-
- חבר ותיק

לכן הכיוון מבחינתי הוא להיתקדם לפרוססור יעודי בשילוב עים הגברה יעודית.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000