בשידורי SD כמובן, כן?uv2u כתב:כדאי לך לשקול שוב את הנושא.taltal1 כתב:תודה על ההצעות. אני אחשוב עליהן. אבל כרגע התכנון שלי ללכת על חדשה....
אתה יכול (אם קצת סבלנות ומזל) למצוא מסכי CRT של LOEWE מהסדרות המתקדמות (ACONDA, NEMOS) בנות 3-5 שנים שיתנו לך תמונה באיכות שלא תמצא היום באף מסך PLASMA או LCD בפרט אם מרבית הצפיה שלך הינה בשידורי טלוזיה.
איכות מעולה תמצא גם במסכים הרחבים של PHILIPS....
חבר'ה, אני חושב להיות חריג וללכת על CRT, יש המלצות?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
כמובן, כמובן.MartinHSabag כתב:בשידורי SD כמובן, כן?uv2u כתב:כדאי לך לשקול שוב את הנושא.taltal1 כתב:תודה על ההצעות. אני אחשוב עליהן. אבל כרגע התכנון שלי ללכת על חדשה....
אתה יכול (אם קצת סבלנות ומזל) למצוא מסכי CRT של LOEWE מהסדרות המתקדמות (ACONDA, NEMOS) בנות 3-5 שנים שיתנו לך תמונה באיכות שלא תמצא היום באף מסך PLASMA או LCD בפרט אם מרבית הצפיה שלך הינה בשידורי טלוזיה.
איכות מעולה תמצא גם במסכים הרחבים של PHILIPS.......
באחרית הימים ש-HD יהפוך לסטנדרט ה-CRT יאבדו מהרלואנטית שלהן.
נכון להיום עוד לא מצאתי תחליף אמיתי ל-aconda שלי.
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
בסוף הרבעון הראשון של 2008MartinHSabag כתב:כלומר, בסוף השנה הזו זה אחרית הימים ?...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
בסוף הרבעון הראשון של 2008 שידורי HD יהפכו ל-mainstreem?ישראל123 כתב:בסוף הרבעון הראשון של 2008MartinHSabag כתב:כלומר, בסוף השנה הזו זה אחרית הימים ?......
אני עכשיו קונה חמור לבן...
-
taltal1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- Yonster
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
למה באמת אין CRT שהוא HD ready או אפילו FHD?
הרי מבחינה טכנולוגית אין שום בעייה לייצר מסכים פרוגרסיביים בעלי רזולוציה גבוהה בהרבה אפילו מ - LCD.. (מסך מחשב CRT 19" מציג ללא בעייה 1600*1200 ואף יותר מזה..)
אז למה אין ייצור של מסכים כאילו בגדלים ובסטנדרטים של טלוויזיות?
אז למה אין ייצור של מסכים כאילו בגדלים ובסטנדרטים של טלוויזיות?
- oferab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
במחסני חשמל יש מבחר של כמה טלויזיות CRT
ככה תוכל להתרשם
לפי דעתי ה SAMSUNG הכי טובה אבל אין לה כניסת S-VIDEO, שמשפרת בהרבה את קליטת HOT ו YES
יש עוד טלויזית SAMSUNG עם שהיא פחות עמוקה, אבל היא פחות טובה
אשמח לדעת מה בחרת
לפי דעתי ה SAMSUNG הכי טובה אבל אין לה כניסת S-VIDEO, שמשפרת בהרבה את קליטת HOT ו YES
יש עוד טלויזית SAMSUNG עם שהיא פחות עמוקה, אבל היא פחות טובה
אשמח לדעת מה בחרת
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
Re: למה באמת אין CRT שהוא HD ready או אפילו FHD?
מצתרפת לשאלה, מדוע לא מיוצרים מסכי TV CRT ברזולוציה גבוההYonster כתב:הרי מבחינה טכנולוגית אין שום בעייה לייצר מסכים פרוגרסיביים בעלי רזולוציה גבוהה בהרבה אפילו מ - LCD.. (מסך מחשב CRT 19" מציג ללא בעייה 1600*1200 ואף יותר מזה..)
אז למה אין ייצור של מסכים כאילו בגדלים ובסטנדרטים של טלוויזיות?...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
בטח שיש, הנה דוגמה לאחד:
Sony BVMA32E1WU, מסך מקצועי לשימוש בתעשיית הסרטים, 32 אינץ, CRT ויכולת הצגה של עד 1080i.
רק 43K$.
אין יצור לשוק הביתי פשוט כי אין דרישה לזה.
Sony BVMA32E1WU, מסך מקצועי לשימוש בתעשיית הסרטים, 32 אינץ, CRT ויכולת הצגה של עד 1080i.
רק 43K$.
אין יצור לשוק הביתי פשוט כי אין דרישה לזה.