מקינטה brikka

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
walla246 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 204
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הי חברים
נכון להיום יש לי בריקה רגילה
עובר לאינדקוציה,מנסיונכם עד כמה משנה מקינטה brikka שעובדת על גז לבין כזאת שעובדת על אינדוקציה ?
יש הבדל בינהן או בהפעלה/טעם /או כלשהוא ?
תודה

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

וואלה גם לי יש שאלה, מתנצל על ניצול השרשור,
אני עובר מחימום באמצעות מערכת חימום מרכזית לדוד שמש או לחימום בגז
מנסיונכם עד כמה משתנה חווית המקלחת והאמבטיה בין חימום דוד שמש לגז? יש הבדל בניקיון אחרי הרחצה? במים שחוממו בצורה אחת לאחרת?
תוצאות שטיפת כלים במים חמים אחרות בין מים שחוממו במערכת מרכזית למערכת חימום בגז לדוד שמש? יש הבדלים בטעם של אוכל על צלחות שנוקו בכל אחת מהשיטות?
תודה

Clockwork_Orange
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

19/12/2020 11:33  
walla246 כתב:
הי חברים
עובר לאינדקוציה,מנסיונכם עד כמה משנה מקינטה brikka שעובדת על גז לבין כזאת שעובדת על אינדוקציה ?
תודה
...
אין למקינטה תחתית פרומגנטית, אז היא לא תתחמם בפני עצמה, אמנם מוכרים תחתית כזו בתור 'מתאם', אבל קראתי בביקורות באמזון שזה עשוי להשאיר כוויות על האינדוקציה.
מנסיון אישי, אפשר להניח על מחבת איכותי לאינדוקציה כדי להעביר את החום (אפשר גם לא על חום מקסימלי, ליתר בטחון), עושה את העבודה בלי להשאיר סימנים כלשהם.

walla246 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

19/12/2020 13:17  
Clockwork_Orange כתב:
19/12/2020 11:33  
walla246 כתב:
הי חברים
תודה
...
אין למקינטה תחתית פרומגנטית, אז היא לא תתחמם בפני עצמה, אמנם מוכרים תחתית כזו בתור 'מתאם', אבל קראתי בביקורות באמזון שזה עשוי להשאיר כוויות על האינדוקציה.
מנסיון אישי, אפשר להניח על מחבת איכותי לאינדוקציה כדי להעביר את החום (אפשר גם לא על חום מקסימלי, ליתר בטחון), עושה את העבודה בלי להשאיר סימנים כלשהם.
...
תודה רבה,
רעיון נהדר,לא חשבתי על כך,אבדוק זאת.
שאלה,שמחחמים מחבת חימום יתר ללא פרודקטים בתוכה,היא מעלה עשן ( כאילו נשרף משהו )
האם זה קורה גם שיש בתוכה את המקינטה ?
האם נתקלת בזה ?
תודה

Clockwork_Orange
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

לא נתקלתי, אם המחבת נקיה, לא אמורה להיות בעיה לדעתי. פלאנצ'ה למשל נהוג לחמם באיזור 5 דקות על חום מקסימלי באינדוקציה לפני שמתחילים להכין עליה דברים כמו סטייקים, ואין עם זה שום בעיה.

רק אזהיר שקרה לי פעם שמחבת זולה שחוממה יותר מדי זמן על חום מקסימלי (10+ דקות) גרמה לסימנים על האינדוקציה, אבל זה לא משהו שאמור לקרות עם מקינטה, שלרוב אפשר לחמם בחום נמוך יותר מזה ובפחות זמן, ועם מחבת איכותי, זה לא יקרה בכלל.

walla246 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

19/12/2020 14:26  
Clockwork_Orange כתב:
לא נתקלתי, אם המחבת נקיה, לא אמורה להיות בעיה לדעתי. פלאנצ'ה למשל נהוג לחמם באיזור 5 דקות על חום מקסימלי באינדוקציה לפני שמתחילים להכין עליה דברים כמו סטייקים, ואין עם זה שום בעיה.

רק אזהיר שקרה לי פעם שמחבת זולה שחוממה יותר מדי זמן על חום מקסימלי (10+ דקות) גרמה לסימנים על האינדוקציה, אבל זה לא משהו שאמור לקרות עם מקינטה, שלרוב אפשר לחמם בחום נמוך יותר מזה ובפחות זמן, ועם מחבת איכותי, זה לא יקרה בכלל.
...
תודה רבה

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”