מקינטה brikka
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
וואלה גם לי יש שאלה, מתנצל על ניצול השרשור,
אני עובר מחימום באמצעות מערכת חימום מרכזית לדוד שמש או לחימום בגז
מנסיונכם עד כמה משתנה חווית המקלחת והאמבטיה בין חימום דוד שמש לגז? יש הבדל בניקיון אחרי הרחצה? במים שחוממו בצורה אחת לאחרת?
תוצאות שטיפת כלים במים חמים אחרות בין מים שחוממו במערכת מרכזית למערכת חימום בגז לדוד שמש? יש הבדלים בטעם של אוכל על צלחות שנוקו בכל אחת מהשיטות?
תודה
אני עובר מחימום באמצעות מערכת חימום מרכזית לדוד שמש או לחימום בגז
מנסיונכם עד כמה משתנה חווית המקלחת והאמבטיה בין חימום דוד שמש לגז? יש הבדל בניקיון אחרי הרחצה? במים שחוממו בצורה אחת לאחרת?
תוצאות שטיפת כלים במים חמים אחרות בין מים שחוממו במערכת מרכזית למערכת חימום בגז לדוד שמש? יש הבדלים בטעם של אוכל על צלחות שנוקו בכל אחת מהשיטות?
תודה
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין למקינטה תחתית פרומגנטית, אז היא לא תתחמם בפני עצמה, אמנם מוכרים תחתית כזו בתור 'מתאם', אבל קראתי בביקורות באמזון שזה עשוי להשאיר כוויות על האינדוקציה.19/12/2020 11:33walla246 כתב: הי חברים
נכון להיום יש לי בריקה רגילה
עובר לאינדקוציה,מנסיונכם עד כמה משנה מקינטה brikka שעובדת על גז לבין כזאת שעובדת על אינדוקציה ?
יש הבדל בינהן או בהפעלה/טעם /או כלשהוא ?
תודה...
מנסיון אישי, אפשר להניח על מחבת איכותי לאינדוקציה כדי להעביר את החום (אפשר גם לא על חום מקסימלי, ליתר בטחון), עושה את העבודה בלי להשאיר סימנים כלשהם.
-
walla246
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה,19/12/2020 13:17Clockwork_Orange כתב:אין למקינטה תחתית פרומגנטית, אז היא לא תתחמם בפני עצמה, אמנם מוכרים תחתית כזו בתור 'מתאם', אבל קראתי בביקורות באמזון שזה עשוי להשאיר כוויות על האינדוקציה.19/12/2020 11:33walla246 כתב: הי חברים
נכון להיום יש לי בריקה רגילה
עובר לאינדקוציה,מנסיונכם עד כמה משנה מקינטה brikka שעובדת על גז לבין כזאת שעובדת על אינדוקציה ?
יש הבדל בינהן או בהפעלה/טעם /או כלשהוא ?
תודה...
מנסיון אישי, אפשר להניח על מחבת איכותי לאינדוקציה כדי להעביר את החום (אפשר גם לא על חום מקסימלי, ליתר בטחון), עושה את העבודה בלי להשאיר סימנים כלשהם....
רעיון נהדר,לא חשבתי על כך,אבדוק זאת.
שאלה,שמחחמים מחבת חימום יתר ללא פרודקטים בתוכה,היא מעלה עשן ( כאילו נשרף משהו )
האם זה קורה גם שיש בתוכה את המקינטה ?
האם נתקלת בזה ?
תודה
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא נתקלתי, אם המחבת נקיה, לא אמורה להיות בעיה לדעתי. פלאנצ'ה למשל נהוג לחמם באיזור 5 דקות על חום מקסימלי באינדוקציה לפני שמתחילים להכין עליה דברים כמו סטייקים, ואין עם זה שום בעיה.
רק אזהיר שקרה לי פעם שמחבת זולה שחוממה יותר מדי זמן על חום מקסימלי (10+ דקות) גרמה לסימנים על האינדוקציה, אבל זה לא משהו שאמור לקרות עם מקינטה, שלרוב אפשר לחמם בחום נמוך יותר מזה ובפחות זמן, ועם מחבת איכותי, זה לא יקרה בכלל.
רק אזהיר שקרה לי פעם שמחבת זולה שחוממה יותר מדי זמן על חום מקסימלי (10+ דקות) גרמה לסימנים על האינדוקציה, אבל זה לא משהו שאמור לקרות עם מקינטה, שלרוב אפשר לחמם בחום נמוך יותר מזה ובפחות זמן, ועם מחבת איכותי, זה לא יקרה בכלל.
-
walla246
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
תודה רבה19/12/2020 14:26Clockwork_Orange כתב: לא נתקלתי, אם המחבת נקיה, לא אמורה להיות בעיה לדעתי. פלאנצ'ה למשל נהוג לחמם באיזור 5 דקות על חום מקסימלי באינדוקציה לפני שמתחילים להכין עליה דברים כמו סטייקים, ואין עם זה שום בעיה.
רק אזהיר שקרה לי פעם שמחבת זולה שחוממה יותר מדי זמן על חום מקסימלי (10+ דקות) גרמה לסימנים על האינדוקציה, אבל זה לא משהו שאמור לקרות עם מקינטה, שלרוב אפשר לחמם בחום נמוך יותר מזה ובפחות זמן, ועם מחבת איכותי, זה לא יקרה בכלל....