Anthem mrx 540/740/1140 - החדשים .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #81 

01/11/2020 0:19  
Avi_Dagan כתב:
31/10/2020 23:32  
טלHD כתב:
בקיצור רב, אני מסיק שהאלטרנטיבה למישהו שמחפש תחליף ראוי לרסיברים 11 ערוצים כמו...
1. יאמהה A8 שעוד לא הופיע ואם יופיע השנה, לא יהיה עם 2.1 שניתן לשדרוג עתידי.
2. דנון 6700 \ מרנץ 8015 שכבר הופיעו עם 2.1 "שבור" שכנראה לא יהיה ניתן לשדרוג עתידי.

הוא Anthem 1140.
...
למה אתה חושב שלא יהיה ניתן לשדרוג? הם חייבים לתקן את זה למי שקנה והשדרוג של מכשירי הדגל הישנים גם אמור לקרות.
לא היתי במודע קונה עכשיו מכשיר שידוע שאמור לעבור שדרוג או תיקון פיזי עוד כמה חודשים. בהנחה שיש משהו שמיש בנמצא, עדיף לחכות כבר.
נכון שזה לא רלוונטי כרגע, אבל זה מבאס לקנות משהו חדש שיש בו בעיה ידועה מראש. במקרה של אנתם זה אפילו יותר בעייתי בעיני, כי הם מוציאים דגמים חדשים כל 4-5 שנים ולא כל שנה-שנתיים, ועד אז התכונות החדשות כבר יכולות להיות שימושיות.
...
ההבדל הגדול ביניהם (עפ"י המידע ברגע זה), שאנתם הם היחידים שמצהירים (בכתב ברור וכחלק מהמפרט) ש 2.1 יהיה ניתן לשידרוג עתידי לרוכשי דגמי 2020.
אולי דווקא בזכות זה שהם יוצאים עם מוצרים חדשים רק פעם ב 5 שנים.
יאמהה ודנון/מארנץ עדיין לא הבטיחו דבר כזה (ואולי לא יבטיחו לעולם) מכוון שיותר "קל" להם להוציא בעוד שנה (2021) דגם חדש שיתמוך ב 2.1 מאשר לשדרג מוצר קיים שיצא ב 2020.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #82 

01/11/2020 13:00  
טלHD כתב:
ההבדל הגדול ביניהם (עפ"י המידע ברגע זה), שאנתם הם היחידים שמצהירים (בכתב ברור וכחלק מהמפרט) ש 2.1 יהיה ניתן לשידרוג עתידי לרוכשי דגמי 2020.
אולי דווקא בזכות זה שהם יוצאים עם מוצרים חדשים רק פעם ב 5 שנים.
יאמהה ודנון/מארנץ עדיין לא הבטיחו דבר כזה (ואולי לא יבטיחו לעולם) מכוון שיותר "קל" להם להוציא בעוד שנה (2021) דגם חדש שיתמוך ב 2.1 מאשר לשדרג מוצר קיים שיצא ב 2020.
...
אני לא רואה אפשרות שהאחרים שכבר הוציאו את הדגמים עם 2.1 לא יתקנו אותם ובחינם. הם כבר הצהירו שהם עובדים על פתרון (לא יודע אם יאמהה הוציאו הודעה בעניין). לא חושב שיש להם ברירה.
אין ספק שאנתם זה מותג יותר איכותי והמחירים בהתאם. אבל לא ראיתי מידע כמה יעלה שידרוג כזה (מניח שחינם זה לא יהיה). מבחינה מעשית אני לא רואה הגיון לקנות עכשיו ולשלם על שידרוג בעתיד. אם לא מדובר בצורך בהול, עדיף לחכות את החצי שנה ולקנות את המוצר עם 2.1 כבר מובנה. קשה לי להאמין שכשהלוחות החדשים יהיו מוכנים, הם ימשיכו למכור את המוצרים עם שדרוג בנפרד, אלא יוציאו גירסא 2 שלו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #83 

לדעתי לא יהיה צ'יפ 2.1 בשל ומוכן לפני אמצע 2021....ולכן זה אומר שצריך להמתין לדגמי שנה הבאה של דנון/מארנץ/יאמהה.
לגבי אנתם ...מעניין איך יתנהלו עם השידרוג הזה (ללקוחות שרכשו 2020 אני מניח כמוך שהשדרוג יהיה בתשלום נוסף)....השאלה אם ישלבו את ה 2.1 באותו מכשיר שימכרו שנה הבאה במחיר זהה להיום. במקרה כזה, יוצא שהקונים של 2020 נדפקו פעמיים. לא נעים.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #84 

01/11/2020 14:12  
טלHD כתב:
לדעתי לא יהיה צ'יפ 2.1 בשל ומוכן לפני אמצע 2021....ולכן זה אומר שצריך להמתין לדגמי שנה הבאה של דנון/מארנץ/יאמהה.
לגבי אנתם ...מעניין איך יתנהלו עם השידרוג הזה (ללקוחות שרכשו 2020 אני מניח כמוך שהשדרוג יהיה בתשלום נוסף)....השאלה אם ישלבו את ה 2.1 באותו מכשיר שימכרו שנה הבאה במחיר זהה להיום. במקרה כזה, יוצא שהקונים של 2020 נדפקו פעמיים. לא נעים.
...
אלה שהוציאו עם התקלה חייבים לתקן אותה. אחרת זה יפגע במוניטין של החברה ויגרור זעם לקוחות. הם רק יקוו שהרבה שלא באמת צריכים את זה יעדיפו להמנע מהטרחה וכבר יחליפו עוד כמה זמן למכשיר אחר. זה שהם מוציאים כל שנה שנתיים מכשיר זה לא רלוונטי, כי לא כולם מחליפים בכזו תדירות. אל תשכח גם שהם לא עצרו את הההפצה והמכירה, ובינתיים ממשיכים להמכר מכשירים בווליום לא קטן עם התיוג של 2.1 שהוא השידרוג הכי בולט לרוב הקונים.
באמת מעניין מה יעשו אנתם, לא ראיתי הצהרת כוונות ברורה. הם יצטרכו לענות על השאלות האלה למי שמתכנן לרכוש. ראיתי כבר פוסטים של אנשים שפנו אליהם לקבל תשובות על העניין.
באמת זה יהיה לא הוגן אם יעדכנו את המכשיר וימכרו אותו באותו מחיר, בשעה שמי שקנה בלי יצטרך לשלם על שידרוג. מצד שני, הסידרה כבר יקרה בכמה אחוזים טובים לעומת הקודמת ($200 יותר לדגם הבכיר), אז להעלות עוד יותר את המחיר זה כבר מרגיש מוגזם, במיוחד בהתחשב בכך שזה כבר סטנדרט של כל החברות האחרות והזולות יותר למוצרי 2020 (באג או לא באג).

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #85 

בקשר לשאלות לגבי השדרוג ל - HDMI 2.1 בעתיד .
זה מה שאמר - Chris Sipes, Regional Sales Manager Paradigm & Anthem,
על ה - audio science review .

We intentionally did not use any 2.1 chipsets. ''
Just like most things, there are good-better-best versions
and we've been waiting for better versions to become available.
When the right ones become available, that's when we'll have
an announcement of a price and a timeline. The update should
'' be able to be done in the field and not have to send the units off anywhere

ע'פ זה לפחות יהיה אפשר לחסוך את דמיי המשלוח . אבל עדיין זה משאיר כמה סימני שאלה [ מתי וכמה ] ? וכמובן
איך זה אמור להשפיע על האחריות של המכשיר .

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #86 

כל המפיצים והסוכנים הרשמיים של - ANTHEM קיבלו הודעה על שינוי
לוח הזמנים של יציאת המכשירים החדשים לחנויות .
לוח הזמנים החדש הוא.
ה - AVM - 70 והרסיברים החדשים [ 3 ] יצאו בחודש ינואר [ 2021 ]
ה - AVM - 90 יצא בחודש פברואר [ 2021 ]
כל זה בתנאי שלא יחול עיכוב נוסף .
סבלנות .

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #87 

עוד סיבה ל Top-Audio להקפיץ את המחירים.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #88 

אבל שער הדולר נמוך עכשיו, נקווה שהם יתחשבו קצת...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #89 

טוב, אז כיוון שקצת "עפים" עליי בקבוצת הווטסאפ המשותפת שבה אני חבר יחד עם עוד כמה מחברי האתר, הנה אני רושם כאן מול כולם.
אם תגידו אחר כך שאמרתי, אז כמובן אני אכחיש... :D
אבל בלי קשר מילה אצלי זו מילה, אז להלן דעתי.

בגדול ידוע שאני "חובב" ימהה באופן די מובהק. מכל מיני סיבות כאלו ואחרות, זה פחות משנה כרגע למה...

בכל אופן, בנקודת הזמן הזו אם אני מנתח את מצב השוק בסיטואציה הנוכחית שהגענו אליה, ובמידה והיפותטית הייתי שוקל להחליף רסיבר (את הימהה 2050 שלי) למשהו שהוא קצת יותר מתקדם, אני לא חושב שיש אלטרנטיבה טובה יותר שנמצאת על הפרק פרט לאנתם, סדרה חדשה כמובן.

הסיבות להלן:
מערכת ה-RC הקיימת ברסיברים היא הדבר החשוב ביותר בו ואחד מהגורמים המשמעותיים שמשפיעים על הסאונד שמופק בחלל נתון, פרט כמובן לרמקולים כרכיב משמעותי נוסף אחר. נוכחתי לדעת זאת ולבדוק את זה בעצמי בחלל הספציפי שלי כאשר בחנתי את מערכת הכיול של הלינגדורף (RP) לפני מספר שבועות. עשתה נפלאות על הסטאפ הקיים שלי !!

דנון - אין ספק שהם אלו שממש לא קופאים על השמרים. הוציאו ראשונים השנה ליין נרחב של רסיברים חדשים, עמוסים בפיצ'רים חדשים וחדשניים.
נותנים את ה-VFM הכי גבוה מכל חברות המיינסטרים. עם מערכת הכיול של אודיסי. מבחינתי זו חברה שאפשר לומר עליה שהיא רסיברים להמונים. הבעיה לפי מה שהבנתי שאין יותר מדיי מלאים לא בארץ וגם לא בעולם.

מרנץ - אותה גברת כמו דנון אחד לאחד רק בשינוי אדרת כאשר התמחור הוא יקר יותר.

ימהה - השיקו לבינתיים רק את דגמי הבסיס, ליין מאוד מצומצם (כאשר מזכיר לא הושקה בשנה שעברה סדרה חדשה) עם שיפורים כאלו ואחרים. הבאג בצ'יפ של ה-HDMI 2.1 כנראה עצר את השקת סדרת העילית, AVENTAGE כך שמתי ומה יושק - עדיין לא יודע והכל לוטה באפלה לגביהם. תמחור יותר יקר (כבר שנים ככה) וכנראה מיועד לאלה "שהם כמוני" שמוכנים לשלם את הפרמיה הנוספת עבור המותג ימהה.
כולל כמובן את העיצוב החדש לעשור הקרוב וציפיות לשיפורים מיוחלים במערכת הכיול.
גם במקרה כאן מלאים מאוד מצומצמים בארץ ובעולם.

שאר חברות המיינסטרים - כבר כנראה לא רלוונטיות.

ואז אנחנו מגיעים לאנתם עם הסדרה החדשה, כאשר התמחור היסטורית תמיד היה משמעותית גבוה יותר מהמקובל במיינסטרים.
הם אלו שלא השיקו כבר כמה שנים טובות סדרה חדשה אבל ייאמר לזכותם שלמרות זאת הסדרה האחרונה עדיין מעודכנת לכל מה שקיים כיום.
עיצוב חדש. אין תמחור סופי ידוע על הדגמים החדשים. אמרו מראש שלא תומכים בצ'יפ עם הבאג וזה משהו שייכנס בהמשך (בחינם או בתשלום - לא ידוע).
גולת הכותרת - לא חושב שיש עוררין על יכולות מערכת הכיול ARC שהיא כנראה ברמה אחת לפחות מעל המיינסטרים וברמה מתחת לאלו הקיימות במגרש של "הגדולים": דיראק, RP ואופטימייזר. בעיות מלאי עדיין אין כי הסדרה לא הגיעה לארץ ולפי הצפי אמור להגיע בינואר הקרוב.

מוכן להגיד בפה מלא שאם היה בי רצון עז לשדרג עכשיו את ה-2050 שלי, אז בנקודת הזמן הזו אני לא חושב שיש משהו ראוי יותר מבחינת שדרוג / קפיצה משמעותית מאשר האנתם החדשים.

שרשור זה ישמיד את עצמו בעוד:
5
4
3
2
1
בום !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

shshmul
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 731
שם מלא: שמוליק
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #90 

אבי,לאחר קריאת חוו"ד שלך,בתור "מעריץ" של דנון,אותי שכנעת!!!
הרסיבר הבא שלי יהיה אנתם👍

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5167
נתן תודות: 1064 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #91 

אבי סיכמת יפה ואני מאוד מקווה שזה יחלחל פנימה,
הרי כל המהות בתחביב שלנו זה להתרגש, לחוות סאונד ולמצאת את הפוטנציאל עד כמה שניתן ללא התערבות טיפול פסיבי (כמובן אם ניתן לבצע כאלה זה יהיה מבורך....)
יש המון אנשים שחווים את התחום, ומתרגשים ממנו אך לצערי רק חלק קטן באמת ממצא את הפוטנציאל בחלל נתון עם מערכות rc משוכללות, כל השאר עדיין מנוסים במיינסטרים ואני חושב שהגיע הזמן "לצאת מהקופסה" ולחשב מסלול מחדש.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #92 

אבי סיכמת יפה מאוד ומקווה שגרמת לשינוי בקוו המחשבה של חלק מהחברים החדשים בפורום.

בזמנו הייתי מעריץ של דנון ורק דנון וכל השאר לא עיניין למה? כי רק דנון וזהו לא רוצה ומעוניין לשמוע משהו אחר עד ש.. ביקרתי אצל חברנו fast and furious (ויקטור היקר).
ויצא לי להאזין ל ANTHEM MRX-720 ואז נפל האסימון שיש דברים חדשים וטובים יותר מהקיים אצלי.
האנתם שינה באופן קיצוני ודרמטי ובצורה משכנעת את חווית הקולנוע אשר אני חווה כאשר אני צופה בסרטים ובמיוחד מערכת הכיול שהיא ברמה גבוהה מאוד אל מול המיינסטרים.
כמובן שבאופן טיבעי וכחלק מתהליך הלמידה בקבוצתנו ובפורום תמיד שואפים לטוב ביותר ונכון וטיבעי שניבדוק דברים חדשים וטובים יותר.

כרגע מרוצה מאוד מהאנתם אבל סופת-אודיו נושבת לי בעורף😉
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #93 

09/12/2020 23:25  
FastandFurious כתב:
השאר עדיין מנוסים במיינסטרים ואני חושב שהגיע הזמן "לצאת מהקופסה" ולחשב מסלול מחדש.
...
אני חושב שהרבה היו מוכנים "לצאת מהקופסה" אם המחיר היה נגיש יותר. פי 2 ו3 בשביל מערכת כיול לא מתאים להרבה אנשים.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #94 

אתה צודק בהחלט, אבל כך עובד השיווק / מיתוג / תמחור מוצרים בהתאם לרמתם.
זה ככה בכללללל התחומים, לא רק ברסיברים (מכוניות, אוכל, בתים, ביגוד, הנעלה, תכשיטים, שעונים, ריהוט, צעצועים וכו' וגו').
תמיד מותג שהוא קצת יותר יוקרתי "ונחשב" יעלה יותר.

לגבי נושא המחיר עצמו, עד לפני כמה שנים טובות אני יכול להעיד על עצמי שהייתי מאלה שמחפשים את השקל הבודד מתחת לפנס.
בכל קנייה.
הייתה תקופה שהייתי קונה לדוגמא ערימות של קופסאות שימורים רק כי היה "מבצע שווה".
וכי למה ? כי זה מה שהמצב איפשר לי באותה נקודת זמן.
היום אני נמצא במקום קצת אחר לחלוטין שבו הרכישות שלי הן קצת יותר מושכלות ונכונות, גם אם הן עולות טיפה יותר. או טיפה הרבה יותר.
בסופו של דבר, אין קיצורי דרך.
.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #95 

10/12/2020 0:50  
Avi_Dagan כתב:
FastandFurious כתב:
השאר עדיין מנוסים במיינסטרים ואני חושב שהגיע הזמן "לצאת מהקופסה" ולחשב מסלול מחדש.
...
אני חושב שהרבה היו מוכנים "לצאת מהקופסה" אם המחיר היה נגיש יותר. פי 2 ו3 בשביל מערכת כיול לא מתאים להרבה אנשים.
...
זה לא רק מערכת כיול, ההגברה שלו איכותית יותר.
....

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #96 

10/12/2020 0:50  
Avi_Dagan כתב:
FastandFurious כתב:
...
...
היום יש לי Anthem בבית, למעשה יש לי שניים אבל בואו נעזוב את זה בצד כרגע.

הרסיבר הקודם שלי היה של Denon ואני לא מדבר על רסיבר כמו שדנון מייצרים היום, אלא על האחרון לדור שבו אותה חברה הייתה ידועה בזכות מפלצות כמו ה A1HD ובאותה תקופה כמעט אף אחד לא קנה אותם בארץ בגלל המחיר והרוב העדיפו יצרנים אחרים, כמו פייוניר למשל. לפניו היה לי רסיבר אחר של Denon, כך שאת החברה אני מכיר ומוקיר. אבל ב 2019-2020 כשיצאתי לברר מה קיים בשוק כדי להחליף ולשדרג הם לא הצליחו לתת לי את מה שאני מקבל היום מה MRX שלי וזה לא שהחים עם ה MRX תמיד טובים או נוטפי דבש כי גם לו יש את המוזרויות משלו. אבל כמעבד אודיו הוא לדעתי טוב יותר ומרגישים את זה בעיקר באודיו דו ערוצי.

האם זה שווה את זה תוספת המחיר? ערך הוא מושג סובייקטיבי וכל אחד שם עליו תג מחיר אחר. לי זה התאים ולא ממש משנה לי אם לאחרים זה מתאים או לא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #97 

09/12/2020 23:39  
masteraudio כתב:
אבי סיכמת יפה מאוד ומקווה שגרמת לשינוי בקוו המחשבה של חלק מהחברים החדשים בפורום.

בזמנו הייתי מעריץ של דנון ורק דנון וכל השאר לא עיניין למה? כי רק דנון וזהו לא רוצה ומעוניין לשמוע משהו אחר עד ש.. ביקרתי אצל חברנו fast and furious (ויקטור היקר).
ויצא לי להאזין ל ANTHEM MRX-720 ואז נפל האסימון שיש דברים חדשים וטובים יותר מהקיים אצלי.
האנתם שינה באופן קיצוני ודרמטי ובצורה משכנעת את חווית הקולנוע אשר אני חווה כאשר אני צופה בסרטים ובמיוחד מערכת הכיול שהיא ברמה גבוהה מאוד אל מול המיינסטרים.
כמובן שבאופן טיבעי וכחלק מתהליך הלמידה בקבוצתנו ובפורום תמיד שואפים לטוב ביותר ונכון וטיבעי שניבדוק דברים חדשים וטובים יותר.

כרגע מרוצה מאוד מהאנתם אבל סופת-אודיו נושבת לי בעורף😉
...
זו לא סתם סופת אודיו זו סופת אודיו מסוג ציקלון/טורנדו חחחחח
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #98 

10/12/2020 12:17  
yarino כתב:
זה לא רק מערכת כיול, ההגברה שלו איכותית יותר.
...
לא יכול להגיד שיש לי נסיון אישי או ידע מעמיק, אבל לפי מדידות ברמה הטכנית בASR, אנתם נתנו תוצאות פושרות למדי יחסית לדנון מסידרות X3 ומעלה.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 10/12/2020 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #99 

עוד פעם אתה עם המדידות שלך?
....

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #100 

10/12/2020 13:05  
yarino כתב:
עוד פעם אתה עם המדידות שלך?
...
כן. אין לי אמון בהשוואות סובייקטיביות שלא נערכו עם יכולת לעבור ממוצר למוצר מיידית.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”