טלויזיה חדשה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
להחליף את הטלוויזיה.
המסך הזה ממש לא בהיר.
המסך הזה ממש לא בהיר.
למה אתה לא בודק את המסך שאתה עומד לרכוש? זה מסך סופר חשוך. קשה מאוד לצפיה בחדר מואר וחיוור גם בתאורה נמוכה וחדר חשוך.
כל שאתה יכול לעשות זה למקסם את ההגדרות...
תנסה גם להגדיר Gamma בפלוס 3. זה מאוד לא מדויק אבל יבהיר את התמונה בלי לדפוק אותה לגמרי.
כל שאתה יכול לעשות זה למקסם את ההגדרות...
תנסה גם להגדיר Gamma בפלוס 3. זה מאוד לא מדויק אבל יבהיר את התמונה בלי לדפוק אותה לגמרי.
עשיתי טעות דומה במסך הראשון שלי. אנשי מכירות ברוב החנויות לא מבינים כלום ו/או מחפשים להטעות ולמכור מוצר ספציפי. נתקעתי בסוף עם מסך שאני לא סובל במשך חודשים עד שלא התאפקתי ושדרגתי.
אני לא חושב שסמסונג יסכימו. זה מסך תקין, נפתח כבר, היה בשימוש... אפילו אם תציע טרייד אין כדי לשדרג לא נראה לי. לי זה לא הלך. בסוף מכרתי את המסך ב50% הפסד.
מצטער שאני מצייר שחורות, זה מצב השוק בארץ בניגוד לחו"ל. קנית, פתחת, נדפקת...
אני לא חושב שסמסונג יסכימו. זה מסך תקין, נפתח כבר, היה בשימוש... אפילו אם תציע טרייד אין כדי לשדרג לא נראה לי. לי זה לא הלך. בסוף מכרתי את המסך ב50% הפסד.
מצטער שאני מצייר שחורות, זה מצב השוק בארץ בניגוד לחו"ל. קנית, פתחת, נדפקת...
האם התכנים שצילמת הם HDR?
כן, זה מסך כניסה וכן הוא לא בהיר בלשון המעטה, אבל אני בספק שזו הבעיה כמו שכתבו השאר.
הוא אמור להיות מספיק בהיר (לתמונה סבירה) בתוכן SD, בטח לחדר לא מואר במיוחד.
תבדוק שוב את הגדרות התמונה שלך. דווקא התמונות הראשונות סבירות, נראה פשוט שהקונטרסט נמוך מידי.
בתמונה האחרונה- זו לא סצינה ספציפית חשוכה?
כן, זה מסך כניסה וכן הוא לא בהיר בלשון המעטה, אבל אני בספק שזו הבעיה כמו שכתבו השאר.
הוא אמור להיות מספיק בהיר (לתמונה סבירה) בתוכן SD, בטח לחדר לא מואר במיוחד.
תבדוק שוב את הגדרות התמונה שלך. דווקא התמונות הראשונות סבירות, נראה פשוט שהקונטרסט נמוך מידי.
בתמונה האחרונה- זו לא סצינה ספציפית חשוכה?
הסלון שלו נראה די מואר, ובתנאים כאלה המסך קורס.04/12/2020 21:48yondon כתב: האם התכנים שצילמת הם HDR?
הוא אמור להיות בהיר לתמונה סבירה בתוכן רגיל ולא HDR. בטח לחדר לא מואר במיוחד.
בתמונה האחרונה- זו לא סצינה ספציפית חשוכה?...
לי היה מסך כניסה של פיליפס, לא בהיר במיוחד, והשתקפויות מטורפות והוא היה פי 2 בהיר מהסמסונג הזה.
תמונה סבירה זה יחסי.
אם רכשת באינטרנט יכול להחזיר תוך 14 יום03/12/2020 9:25drass050 כתב: שלום רב
רכשתי מכשיר חדש UE55TU7000U של סמסונג.
אני מקבל תמונה כהה, גם הניסיונות שלי לשנות דרך ההגדרות לא הצליחה.
היה לי מסך פשוט של הייסנס והתמונה הייתה יותר בהירה וטובה.
מה ניתן לעשות?...
אל תאשים את עצמך. זה לא טמטום זה קצת תמימות. אסור לסמוך על חנויות פיזיות. בטח מישהו בחנות המליץ לך על המסך בחום ואמר שהוא איכותי בצורה בלתי רגילה.04/12/2020 23:54drass050 כתב: יום ראשון אנסה לדבר עם סמסונג על מנת לשדרג את המסך.
לצערי לא בדקתי את המסך. עכשיו אני קורא אין סוף ביקורות שליליות.
על טימטום משלמים כנראה.......
תנסה למכור אותו. מסך כזה חדש-משומש דווקא יש לו ביקוש, אולי תוכל להשיג עבורו 1200-1500 ש"ח. אבל תיאלץ להשקיע יותר על מסך לפחות בינוני בסיבוב הבא.
הטענה הזאת עולה פה כל כמה זמן אבל לא יודע מאיפה זה התחיל...04/12/2020 23:17shlomi197 כתב:אם רכשת באינטרנט יכול להחזיר תוך 14 יום03/12/2020 9:25drass050 כתב: שלום רב
רכשתי מכשיר חדש UE55TU7000U של סמסונג.
אני מקבל תמונה כהה, גם הניסיונות שלי לשנות דרך ההגדרות לא הצליחה.
היה לי מסך פשוט של הייסנס והתמונה הייתה יותר בהירה וטובה.
מה ניתן לעשות?......
לא מצאתי בשום מקום שקראתי התייחסות לאפשרות של ביטול עסקה למוצר שנעשה בו שימוש.