נאס 920+ איך עדיף להזרים סרטים ועם מה?
תוכל לפרט איך בדיוק? מה צריך להתקין על ה nas,מה צריך להתקין על הנגן (mi box or appleTv).03/12/2020 10:04gkatz כתב: אם אתה רוצה את הסרט שהורדת AS IS בלי מתווכים שלא מעבירים DOLBY VISION או אחר יש רק אופציה אחת והיא DLNA...
תודה מראש
אולי לא פירטתי מספיק... הכוונה היא שהNAS הוא מעין DLNA SERVER, זה BUILT IN למשל בסינולוג'י (לא מכיר אחרים) ופותחים את זה עם התקנת האפליקציה media server. במקרה כזה הTV, אם היא מספיק חדשה, משרתת בתור DLNA CLIENT ומתחברת\מזהה את הNAS אוטומטית (או בחיבור ידני - תלוי בTV). אין שום סטרימר או דבר אחר באמצע כמו אפל טיוי וכו.03/12/2020 16:54sinbad2 כתב:תוכל לפרט איך בדיוק? מה צריך להתקין על ה nas,מה צריך להתקין על הנגן (mi box or appleTv).03/12/2020 10:04gkatz כתב: אם אתה רוצה את הסרט שהורדת AS IS בלי מתווכים שלא מעבירים DOLBY VISION או אחר יש רק אופציה אחת והיא DLNA...
תודה מראש...
תתחדש אחי קודם כל02/12/2020 21:59sinbad2 כתב: מנסה להבין איך עדיף להזרים סרטים ברשת הביתית מהנאס,רצוי עם תרגום.
יש mi box וגם Apple Tv
מה עדיף? plex/kodi או אפליקצייה אחרת בכלל? האם האפליקציות הללו יצליחו להזרים סרטים ב 4K?
אשמח לתגובות.
תודה מראש...
תלוי מה בא לך. לצורך פלקס אתה צריך להקין מערך של -שרת-לקוח. במקרה הזה השרת הוא ה-920 והלקוח הוא הסטרימר. אני משתמש בשיטה הזו כי מאד אהבתי את הפלקס אבל יש כמה הגדרות קטנות שצריך לעשות. השאלה היא איך ה- mibox ייסחב סרטי 4k או HEVC ברשת כי לי יש שילד פרו והוא חיה רעה. אני התאהבתי בפלקס מהשניה הראשונה שהתחלתי איתו.
לגבי קודי - עבדתי איתו תקופה קצרה עד שהבנתי כיצד לבטל את אופצית ה- transcoding בפלקס. בקודי יש כמה וכמה הגדרות בכל מיני מקומות שצריך לעשות. היא פלטפורמה משוגעת עם אין סוף אופציות וצריך לדעת מה לעשות ואיפה. לי עזרו כי לבד לא הייתי מגיע לדברים האלה בחיים.
לגבי אפל טיו אני לא יודע כי אני לא משתמש אבל באמת היו פה כמה חוו"דים מאד טובים לגבי ה- Infuse.
VLC אחלה נגן אבל למתחילים לדעתי. החבר'ה פה ימליצו לך חד משמעית על קודי או פלקס או infuse.03/12/2020 9:05sinbad2 כתב: מה עם vlc? יעשה את העבודה?
מה צריך להגדיר בנאס בשביל להיות מסוגל לנגן קבצים מהאפליקציות הנל? (Vlc/infuse)...
אני עבדתי איתו כשחיברתי דיסק נייד בלבד. לגבי רשת צריך להגדיר כמה דברים פשוטים לדעתי ברמת הרשאות וגישה וזהו. אבל לא יודע כמה הוא מסדר לך יפה את הדברים כמו קודי או פלקס.
היי,04/12/2020 17:37Dannino כתב:תתחדש אחי קודם כל02/12/2020 21:59sinbad2 כתב: מנסה להבין איך עדיף להזרים סרטים ברשת הביתית מהנאס,רצוי עם תרגום.
יש mi box וגם Apple Tv
מה עדיף? plex/kodi או אפליקצייה אחרת בכלל? האם האפליקציות הללו יצליחו להזרים סרטים ב 4K?
אשמח לתגובות.
תודה מראש...אני ממתין ל- 220+ שלי בכיליון עיניים.
תלוי מה בא לך. לצורך פלקס אתה צריך להקין מערך של -שרת-לקוח. במקרה הזה השרת הוא ה-920 והלקוח הוא הסטרימר. אני משתמש בשיטה הזו כי מאד אהבתי את הפלקס אבל יש כמה הגדרות קטנות שצריך לעשות. השאלה היא איך ה- mibox ייסחב סרטי 4k או HEVC ברשת כי לי יש שילד פרו והוא חיה רעה. אני התאהבתי בפלקס מהשניה הראשונה שהתחלתי איתו.
לגבי קודי - עבדתי איתו תקופה קצרה עד שהבנתי כיצד לבטל את אופצית ה- transcoding בפלקס. בקודי יש כמה וכמה הגדרות בכל מיני מקומות שצריך לעשות. היא פלטפורמה משוגעת עם אין סוף אופציות וצריך לדעת מה לעשות ואיפה. לי עזרו כי לבד לא הייתי מגיע לדברים האלה בחיים.
לגבי אפל טיו אני לא יודע כי אני לא משתמש אבל באמת היו פה כמה חוו"דים מאד טובים לגבי ה- Infuse....
באיזו גרסה של קודי ואיזה סקין אתה משתמש?
משום מה אצלי בגרסה 19 לא מצליח להוסיף קיר סרטים וסדרות.
ניגש אליהם רק מגישה לתיקייה, אין איחוד של עונות לפי סדרה.
היי גבר,04/12/2020 18:24boubi כתב:היי,04/12/2020 17:37Dannino כתב:
תתחדש אחי קודם כלאני ממתין ל- 220+ שלי בכיליון עיניים.
לגבי אפל טיו אני לא יודע כי אני לא משתמש אבל באמת היו פה כמה חוו"דים מאד טובים לגבי ה- Infuse....
ניגש אליהם רק מגישה לתיקייה, אין איחוד של עונות לפי סדרה....
כאמור אני כבר כמה חודשים טובים לא משתמש בקודי אז לצערי לא אוכל לעזור לך.
תודה רבה. ננסה את הפלקס על כל מקרה אולי גם נתלהב ממנו.04/12/2020 18:38Dannino כתב:היי גבר,04/12/2020 18:24boubi כתב:
היי,
ניגש אליהם רק מגישה לתיקייה, אין איחוד של עונות לפי סדרה....
כאמור אני כבר כמה חודשים טובים לא משתמש בקודי אז לצערי לא אוכל לעזור לך....
אני כרגע עם קודי על האנדרואיד טיוי ו-mrmc על האפל טיוי
mrmc זו גרסה של kodi שאין לה אפשרות של התקנת תוספים צד 3 ולכן אושרה לשימוש באפל טיוי.
מצאתי את זה מאוד נוח שאלה שתי תוכנות שעובדות כמעט אותו הדבר.
לגבי plex ושיטות הזרמת סרטים אחרות כמו DNLA, פחות התלהבתי.
הן מסובכות נורא להגדרה כדי להגיע לאיכות המקסימלית וגם צורכות משאבי מערכת מה-NAS בשביל טרנסקודינג שבתוכנות הנ"ל נעשה על גבי המכשיר המקומי בצורה יותר יעילה.
mrmc זו גרסה של kodi שאין לה אפשרות של התקנת תוספים צד 3 ולכן אושרה לשימוש באפל טיוי.
מצאתי את זה מאוד נוח שאלה שתי תוכנות שעובדות כמעט אותו הדבר.
לגבי plex ושיטות הזרמת סרטים אחרות כמו DNLA, פחות התלהבתי.
הן מסובכות נורא להגדרה כדי להגיע לאיכות המקסימלית וגם צורכות משאבי מערכת מה-NAS בשביל טרנסקודינג שבתוכנות הנ"ל נעשה על גבי המכשיר המקומי בצורה יותר יעילה.
עם קודי הצלחתי ללא שום בעייה לצפות בתוכן מהנאס כולל תרגום. לא ממש מתלהב לעבוד עם ה mi box כי הוא מרגיש קצת חלש.
לגבי פלקס,העיבוד מתבצע בנאס (בשרת)? או שניתן להגדיר שהעיבוד יתבצע ב apple tv לדוגמא. בכל זאת מכשיר שעובד חלק יותר מה mi box.
לגבי ה mrmc זה משהו חדש בשבילי,אבדוק.
לגבי פלקס,העיבוד מתבצע בנאס (בשרת)? או שניתן להגדיר שהעיבוד יתבצע ב apple tv לדוגמא. בכל זאת מכשיר שעובד חלק יותר מה mi box.
לגבי ה mrmc זה משהו חדש בשבילי,אבדוק.