Philips 70pus8505
@yondon
מכיר את ה8505 טוב. טלויזיה שעבור מחירה מספקת תמורה מצוינת לכסף אבל לא לצפות לביצועים מרשימים במיוחד.
מבחינת בהירות היא מפורסמת כ400 ניטס. אני לא יודע אם זה ה peak או לא, אני רק יודע שאני נהניתי מ hdr בסדר גמור. יש ל va יחס ניגודיות של 1:3500 שזה יחסית טוב, לא מדהים.
מה שנחמד בה זה שהוציאו אותה עם כל הפורמטים hdr10, hdr+, hlg, Dolly vision, athmos אפילו אצלי עם סוני חדשה אין hdr+.
המעבד תמונה שלה נקרא p5 והוא אחלה מעבד אבל כל הפיצ'רים הנוספים של עיבוד תמונה בת פריטים נוראיים... הכללל על off .
יש לה פאנל שהוא בעצם 10 ביט אבל מורכב מ8 ביט + frc שבפועל נראה אותו דבר ורוב הטלויזיות במחירים שלה רק עם 8.
לא כדאי לזלזל באמבילייט זה אחלה גימיק וגם אפשר לשים על לבן חם סטטי ויש לך bias lighting בלי לקנות ולהתקין ולחבר למקור כוח.
ה upscaling שלה סביר פלוס. תכנים באיכות טובה ומעלה נראים אחלה אבל תכנים באיכות מאוד נמוכה קצת קשה לצפות.
יש לה אחלה צבעים יחסית למתחרים. האנדרואיד מצטיין אבל איטי יותר מסוני.
מבחינת סאונד הסאונד שלה לדעתי טוב יחסית לכך שהיא זולה אבל לאורך זמן חובה סאונדבר.
בקיצור אתה מקבל טלויזיה ענקית עם איכות תמונה נחמדה באחלה מחיר.
מכיר את ה8505 טוב. טלויזיה שעבור מחירה מספקת תמורה מצוינת לכסף אבל לא לצפות לביצועים מרשימים במיוחד.
מבחינת בהירות היא מפורסמת כ400 ניטס. אני לא יודע אם זה ה peak או לא, אני רק יודע שאני נהניתי מ hdr בסדר גמור. יש ל va יחס ניגודיות של 1:3500 שזה יחסית טוב, לא מדהים.
מה שנחמד בה זה שהוציאו אותה עם כל הפורמטים hdr10, hdr+, hlg, Dolly vision, athmos אפילו אצלי עם סוני חדשה אין hdr+.
המעבד תמונה שלה נקרא p5 והוא אחלה מעבד אבל כל הפיצ'רים הנוספים של עיבוד תמונה בת פריטים נוראיים... הכללל על off .
יש לה פאנל שהוא בעצם 10 ביט אבל מורכב מ8 ביט + frc שבפועל נראה אותו דבר ורוב הטלויזיות במחירים שלה רק עם 8.
לא כדאי לזלזל באמבילייט זה אחלה גימיק וגם אפשר לשים על לבן חם סטטי ויש לך bias lighting בלי לקנות ולהתקין ולחבר למקור כוח.
ה upscaling שלה סביר פלוס. תכנים באיכות טובה ומעלה נראים אחלה אבל תכנים באיכות מאוד נמוכה קצת קשה לצפות.
יש לה אחלה צבעים יחסית למתחרים. האנדרואיד מצטיין אבל איטי יותר מסוני.
מבחינת סאונד הסאונד שלה לדעתי טוב יחסית לכך שהיא זולה אבל לאורך זמן חובה סאונדבר.
בקיצור אתה מקבל טלויזיה ענקית עם איכות תמונה נחמדה באחלה מחיר.
@Yuvalfrr
·המון תודה על התשובה המפורטת. שיחקת אותה
1. מאיפה הבאת את הנתונים הטכניים (בהירות וקונטרסט( שכן אני לא מוצא בשום מקום התייחסות אליהם?
2. מבחינת איכות תמונה נוו הם היא יותר דומה לq60t או לtu8500 של סמוסנג?
3. מכיר חנויות שמחזיקים אותן בתצוגה?
תודה
·המון תודה על התשובה המפורטת. שיחקת אותה
1. מאיפה הבאת את הנתונים הטכניים (בהירות וקונטרסט( שכן אני לא מוצא בשום מקום התייחסות אליהם?
2. מבחינת איכות תמונה נוו הם היא יותר דומה לq60t או לtu8500 של סמוסנג?
3. מכיר חנויות שמחזיקים אותן בתצוגה?
תודה
כן זו טלויזיה מאוד מסתורית לא תמצא כלום ברשת.
יש אתר שנקרא https://www.displayspecifications.com/ ויש שם כל דגם שתרצה. שם כתוב בהירות 400 ניטס. לגבי ניגודיות הייתי צריך להתקשר למלא חנויות כדי לקבל את התשובה 1:3500.
את ה q60t לא ראיתי אבל את ה tu8000 שאם איני טועה זהה ל8500 הפיליפס מנצח בנוקאאוט. נראה לי ש q60t כבר רמה מעל הפיליפס.
אני ראיתי בשקם אלקטריק אבל לא בגודל 70 וגם בפאנל ips. אם אתה קונה אותה אתה חייב לקחת 70 שהוא פאנל va . אם תרד ל65 תקבל פאנל ips עם שחורים אפורים כמו גרביים (אפורות).
יש אתר שנקרא https://www.displayspecifications.com/ ויש שם כל דגם שתרצה. שם כתוב בהירות 400 ניטס. לגבי ניגודיות הייתי צריך להתקשר למלא חנויות כדי לקבל את התשובה 1:3500.
את ה q60t לא ראיתי אבל את ה tu8000 שאם איני טועה זהה ל8500 הפיליפס מנצח בנוקאאוט. נראה לי ש q60t כבר רמה מעל הפיליפס.
אני ראיתי בשקם אלקטריק אבל לא בגודל 70 וגם בפאנל ips. אם אתה קונה אותה אתה חייב לקחת 70 שהוא פאנל va . אם תרד ל65 תקבל פאנל ips עם שחורים אפורים כמו גרביים (אפורות).
אני מניח שפרטנר כשידור סטרימינג משדר באיכות גבוהה מהממיר יס הפשוט שלי כך שרוב הסיכויים שתראה יותר טוב ממני. הערוצים המסחריים משדרים ב1080i שזה קל לטלויזיה להמיר. אז חדשות ונינג'ה יראו טוב. אצלנו ערוץ 13 נראה פחות ו11-12 נראים סבבה. לעומת זאת הסרטים, הפרט הסרטים עם הלטרבוקס למעלה ולמטה נראו רע. אני חושב שזה בגלל שביס הסרטים 720p שזו רזולוציה מאתגרת עבור מעבד 4k. כנראה בפרטנר יהיה יותר טוב.yondon כתב:@Yuvalfrr
שוב תודה.
·אגב כשאני שואל לגבי upscale אני מתכוון בעיקר לשידורי טלויזיה דרך ממיר פרטנר. הם זה עונה על לתואר "תכנים באיכות ירודה"? חשוב שלא ייראה פח כי בכל זאת מהווה בערך 30% מהשימוש.....
Yuvalfrr כתב:יש אתר שנקרא https://www.displayspecifications.com/ ויש שם כל דגם שתרצה. שם כתוב בהירות 400 ניטס. לגבי ניגודיות הייתי צריך להתקשר למלא חנויות כדי לקבל את התשובה 1:3500.
...
מצאתי את הדגם באתר אבל לא רואה שמצויין PEAK BRIGHTNESS
@vrtk1200
הם כבר לא מוכרים לשוק האמריקאי, נראה לי רק אירופה.
בנוסף הם איבדו מהתהילה שלהם כשנמכרו לפני כמה שנים לתאגיד סיני. החברה עדיין אירופאית אבל הייצור סין.
יש להם טלויזוות נהדרות לאנשים בתקציב שמוכנים להוציא עוד קצת ולקבל טלויזיה איכותית מדגמי הכניסה של סמסונג, lg וכו.
הם כבר לא מוכרים לשוק האמריקאי, נראה לי רק אירופה.
בנוסף הם איבדו מהתהילה שלהם כשנמכרו לפני כמה שנים לתאגיד סיני. החברה עדיין אירופאית אבל הייצור סין.
יש להם טלויזוות נהדרות לאנשים בתקציב שמוכנים להוציא עוד קצת ולקבל טלויזיה איכותית מדגמי הכניסה של סמסונג, lg וכו.
אני גם מתלבט האם לקנות.
עברתי לבית חדש עם סלון גדול הרבה יותר מהקודם והטלוויזה הנוכיחת Samsung MU8000 49 ממש קטנה על הסלון.
הסלון עצמו מאוד מואר ויש חלונות מהצד של הטלוויזה ויציאה למרפסת מול הטלווזיה ככה שנכנס הרבה אור, עלתה במוחי מחשבה לקחת פנאל IPS, אבל בשגרה (בלי קורונה) רוב הזמן הצפייה תהיה בערב בסלון עם תאורה חלשה יחסית, אז ירדתי מה-65, גילתי שהדגם של -70 הוא פנאל VA אז הטלווזיה חזרה למרוץ.
העניין הוא שאפשר לרכוש במחיר דומה +- את דגמי ה QLED של סמסונג או TCL.
OLED מחוץ לתקציב.
עברתי לבית חדש עם סלון גדול הרבה יותר מהקודם והטלוויזה הנוכיחת Samsung MU8000 49 ממש קטנה על הסלון.
הסלון עצמו מאוד מואר ויש חלונות מהצד של הטלוויזה ויציאה למרפסת מול הטלווזיה ככה שנכנס הרבה אור, עלתה במוחי מחשבה לקחת פנאל IPS, אבל בשגרה (בלי קורונה) רוב הזמן הצפייה תהיה בערב בסלון עם תאורה חלשה יחסית, אז ירדתי מה-65, גילתי שהדגם של -70 הוא פנאל VA אז הטלווזיה חזרה למרוץ.
העניין הוא שאפשר לרכוש במחיר דומה +- את דגמי ה QLED של סמסונג או TCL.
OLED מחוץ לתקציב.
היי. לא נרכשה בסוף. אבל עושה רושם של טלויזיה נחמדה מאוד. יותר ברמה של הq70t למרות שהיא למיטב זכרוני full array ולא edge lit.30/11/2020 1:08bugbugon כתב: שלום,
האם בסוף הטלוויזיה נקנתה בגודל 70? יש רשמים שתוכל לחלוק. אני נמצא בהתלבטות דומה (רק על דגם ה-75), למול ה-XH9096 או ה-Q90T בגודל 65.
תודה!...
לבסוף נרכשה q90t בגודל 65. אם אתה הולך על גודל 65 אז הq90t טובה משמעותית מהxh9096. הן לא באותה רמה.