NAS Synology 4 bay NAS DiskStation DS920+ בכ 1900 שח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
יש איפשהו גם מחיר טוב על דיסקים בשבילו?
שלום,...
הדיסקים מאמזון יפן, איך בדיוק נשלחים לארץ?
אתה לא בלוגאין
תעשה לוגאין לאמזון יפן ותראה שזה נשלח לארץ
תעשה לוגאין לאמזון יפן ותראה שזה נשלח לארץ
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

עדיין מופיע לי
This item cannot be shipped to your selected delivery location. Choose a different delivery location.
גם אחרי לוגאין. מכוון על Deliver to Israel
This item cannot be shipped to your selected delivery location. Choose a different delivery location.
גם אחרי לוגאין. מכוון על Deliver to Israel
תעדכן ב Address Book של האמזון היפני הזה את הכתובת שלך.26/11/2020 12:05Arthur_Morgan כתב: עדיין מופיע לי
גם אחרי לוגאין. מכוון על Deliver to Israel...
גם אצלי היה ככה בהתחלה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
חברים - לכל מי שמתלבט - זה מחיר בלאק פריידי! לא מאמין שיחזור המחיר הזה בקרוב אז מי שמחפש נאס- זה הזמן.
יש לי בבית וממליץ בחום!
יש לי בבית וממליץ בחום!
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

אני רואה שבאמזון יפן גם WD RED באותו מחיר כמו הסיגייט. יש סיבה להעדיף אחד מהם?...
לא הייתי הולך עליו כי הוא 5400 והסיגייט 7200
- Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

תודה.
קצת אוף טופיק: אני יכול להתחיל מלקנות שני דיסקים, ורק בהמשך לקנות שניים לbays הנוספים, אחרי שהשניים הראשונים כבר בשימוש? או שזה ישבש את הניצול המיטבי לגיבויים וכאלה?
אני חדש בNAS
קצת אוף טופיק: אני יכול להתחיל מלקנות שני דיסקים, ורק בהמשך לקנות שניים לbays הנוספים, אחרי שהשניים הראשונים כבר בשימוש? או שזה ישבש את הניצול המיטבי לגיבויים וכאלה?
אני חדש בNAS
- Huber
- חבר במועדון HT

בהחלט אפשרי, זה מה שאני עשיתי (2 של 8 טרה בהתחלה ולאחרונה הוספתי עוד 2 של 8 טרה).26/11/2020 13:02Arthur_Morgan כתב: תודה.
אני חדש בNAS...
רק קח בחשבון שזה תהליך ארוך, הנאס ימשיך לעבוד רגיל אבל לי לקח כמעט יומיים להוסף 2 דיסקים של 8 טרה.
ירידת מחיר ל 12TB של WD Red Plus:
https://graph.Void.com/pricehistory.pn ... domain=com
אגב, לא רלוונטי בכלל נושא ה 5,400 מול 7,200 סל"ד בתצורות האלו, שכן גם דיסק אחד הרבה הרבה יותר מהיר מחיבור ה 1GbE שיש על הנאס הזה.
אלו שמחפשים תפוקת I/O גבוהה בכל מקרה לא יקבלו אותה מדיסקים מכאניים. רק SSD.
https://graph.Void.com/pricehistory.pn ... domain=com
אגב, לא רלוונטי בכלל נושא ה 5,400 מול 7,200 סל"ד בתצורות האלו, שכן גם דיסק אחד הרבה הרבה יותר מהיר מחיבור ה 1GbE שיש על הנאס הזה.
אלו שמחפשים תפוקת I/O גבוהה בכל מקרה לא יקבלו אותה מדיסקים מכאניים. רק SSD.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מחיר טוב על ה 12TB... מתלבט..
מה אומרים יש טעם לחכות למחר?
מה אומרים יש טעם לחכות למחר?
- Huber
- חבר במועדון HT

ומה יש מחר?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מכיוון ושנינו יודעים מה יש מחר, אני מבין שאתה מתכוון לכך שאין הבדל בין חמישי לשישי במבצעי ה BF?...