קיבלתי הצעה ל-Q90T ב6,400 , שווה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaharnis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיבלתי הצעה לטלוויזית Q90T ב6,400 כולל משלוח, בהנחה שהיא לא מתצוגה, זו הצעה ממש טובה נכון?

יש דרך שאני יכול ליפול פה? דגמים שונים של אותה טלוויזיה או משהו כזה?

shaharnis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שכחתי לציין גודל - 65 אינצ'

yondon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

25/11/2020 10:32  
shaharnis כתב:
קיבלתי הצעה לטלוויזית Q90T ב6,400 כולל משלוח, בהנחה שהיא לא מתצוגה, זו הצעה ממש טובה נכון?

...
הצעה מעולה! אשמח לדעת איפה בבקשה. אתה יכול לכתוב לי בפרטי אם לא מרגיש בנח.

לגבי השאלה שלך- הטלויזיה נהדרת. בעקרון יש לדגם הזה 3 דברים "לא אידיאלים":

1. DSE- אפקט מסך מלוכלך יכול להופיע בחלק מממסכים ואין אפשרות לדעת מראש אם כן או לא..מה שנקרא PANEL LOTTERY.
עם זאת, לא אמור להפריע יותר מידי אלא אם כן אתה צופה בשידורי ספורט שרוב המסך בצבע אחיד ואז ניתן לשים לב.

2.אין תמיכה בDOLBY VISION- לא בטוח שזה חסרון אחרי שצפיתי אתמול איך נראים התכנים האלה על מסכי של סוני. מאכזב למדי

3. אלגוריתם הLOCAL DIMMING אמנם עושה עבודה טובה כדי למנוע בלומינג סביב אלנטים בהירים או כתוביות אך זה במחיר של הכהיית אזורים קטנים ובהירים וCRASH SHADOWS.

אז אם אתה מכיר את כל הנתונים האלה הסיכוי ליפול הוא לא גדול ונגוע בעיקר לנקודה מס 1.

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #4 

25/11/2020 11:15  
yondon כתב:
25/11/2020 10:32  
shaharnis כתב:

...

1. DSE- אפקט מסך מלוכלך יכול להופיע בחלק מממסכים ואין אפשרות לדעת מראש אם כן או לא..מה שנקרא PANEL LOTTERY.
עם זאת, לא אמור להפריע יותר מידי אלא אם כן אתה צופה בשידורי ספורט שרוב המסך בצבע אחיד ואז ניתן לשים לב.

2.אין תמיכה בDOLBY VISION- לא בטוח שזה חסרון אחרי שצפיתי אתמול איך נראים התכנים האלה על מסכי של סוני. מאכזב למדי

3. אלגוריתם הLOCAL DIMMING אמנם עושה עבודה טובה כדי למנוע בלומינג סביב אלנטים בהירים או כתוביות אך זה במחיר של הכהיית אזורים קטנים ובהירים וCRASH SHADOWS.

אז אם אתה מכיר את כל הנתונים האלה הסיכוי ליפול הוא לא גדול ונגוע בעיקר לנקודה מס 1.
...
-אין לסמסונג בכללי ולדגם הז בפרט יותר DSE מאשר מסכי LED אחרים מתוצרת סוני או LG, תצאו מזה כבר. אתם רואים יותר תלונות על זה בסמסונג כי הם מוכרים יותר מסכים מ 2 המתחרות גם ביחד , ככה עובדת סטטיסטיקה.
-10+/HDR 10 לא נופל מ DV בשום פרמטר , וספק אם רוב האנשים ישימו לב להבדלים בין 2 התקנים.
-אין מושלם באף מסך, אני יכול להעיד שאני כמעט ולא מזהה crash shadows גם לא בסרטים חשוכים יחסית, השחורים של המסך מעולים ברמה מתחרה ל OLED.

yondon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

25/11/2020 14:24  
yuvalsap כתב:
25/11/2020 11:15  
yondon כתב:

...
-אין לסמסונג בכללי ולדגם הז בפרט יותר DSE מאשר מסכי LED אחרים מתוצרת סוני או LG, תצאו מזה כבר. אתם רואים יותר תלונות על זה בסמסונג כי הם מוכרים יותר מסכים מ 2 המתחרות גם ביחד , ככה עובדת סטטיסטיקה.
-10+/HDR 10 לא נופל מ DV בשום פרמטר , וספק אם רוב האנשים ישימו לב להבדלים בין 2 התקנים.
-אין מושלם באף מסך, אני יכול להעיד שאני כמעט ולא מזהה crash shadows גם לא בסרטים חשוכים יחסית, השחורים של המסך מעולים ברמה מתחרה ל OLED.
...
תוכל לשתף מנסיונך לגבי צפייה בתכני hdr מנטפליקס.
לאחר שהתאכזבתי כשצפיתי בתכני דולבי ויז'ן על טלויזיה של סוני אני מנסה לחפש מעקפים.למיטב הבנתי מכיוון שסמסונג לא תומכת בdv היא מקבלת שידורי hdr10 רגיל.
אשמח לדעת האם גם בסיטואציה כזאת התכנים נראים חשוכים וחיוורים יחסית כמו שחוויתי בסדרות גמביט והכתר על הסוני.
אשמח אם תוכל לתת את התרשמותך ספציפית בצפייה בסדרות אלה. תודה

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #6 

25/11/2020 14:33  
yondon כתב:
25/11/2020 14:24  
yuvalsap כתב:

...
תוכל לשתף מנסיונך לגבי צפייה בתכני hdr מנטפליקס.
לאחר שהתאכזבתי כשצפיתי בתכני דולבי ויז'ן על טלויזיה של סוני אני מנסה לחפש מעקפים.למיטב הבנתי מכיוון שסמסונג לא תומכת בdv היא מקבלת שידורי hdr10 רגיל.
אשמח לדעת האם גם בסיטואציה כזאת התכנים נראים חשוכים וחיוורים יחסית כמו שחוויתי בסדרות גמביט והכתר על הסוני.
אשמח אם תוכל לתת את התרשמותך ספציפית בצפייה בסדרות אלה. תודה
...
במסך שלי תכני HDR, בנטפליקס ובכלל, נראים מעולה. ממש לא חשוכים..ההיפך (יש לי את הQ95 ..זהה ל Q90. אחד המסכים הבהירים שיש היום בשוק) והצבעים מעולים אבל זה כמובן עניין של הגדרה (אני מאמין שגם בסוני תגיע פחות או יותר לרמת הצבע שתרצה בסופו של דבר). אני אוהד של דולבי...באמת. הם חברה איכותית עם תקנים שקובעים סטנדרטים לשוק פעם אחרי פעם..והדולבי אטמוס שלהם זה אחד הדברים האהובים עליי, אבל אין שום יתרון לדעתי ב DV על פני HDR 10/10+.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”