עזרה בבחירת טלויזיה לזוג קשישים שצופים בעיקר בתוכניות בטלויזיה בכבלים(יס,הוט) מרוסיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
GeulaSchwartz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

22/11/2020 18:04  
TheCoolest כתב:
חברים, חפרתם. כמעט אף מסך היום לא עובד על עיקרון ה-1:4 לכן כל מה שכתבתם פה מיותר ולא עובד כך.
אל תשכחו שגם הממיר (סביר להניח) יבצע אפסקייל מ-720P ל-1080P, או אפילו ל-4K.
הייתי מציע לקחת מסך נורמלי בגודל "65 ולהפסיק לשבור את הראש.
...
תודה לכולם על העזרה. אחרי התלבטויות החלטתי לרכוש להורים את הדגם של sony 9505h 65 שהומלץ כאן.
מעבר לצפייה בכבלים אחבר אותם גם לתכנים בנטפליקס כך שתהיה משמעות לרכישת טלויזיה 4k איכותית. אשמח להמלצה על מעמד נוח ומתאים והאם כדאי לרכוש סאונד בר או רמקולים למיצוי חווית הצפייה ?

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #42 

22/11/2020 18:43  
GeulaSchwartz כתב:
22/11/2020 18:04  
TheCoolest כתב:
חברים, חפרתם. כמעט אף מסך היום לא עובד על עיקרון ה-1:4 לכן כל מה שכתבתם פה מיותר ולא עובד כך.
אל תשכחו שגם הממיר (סביר להניח) יבצע אפסקייל מ-720P ל-1080P, או אפילו ל-4K.
הייתי מציע לקחת מסך נורמלי בגודל "65 ולהפסיק לשבור את הראש.
...
תודה לכולם על העזרה. אחרי התלבטויות החלטתי לרכוש להורים את הדגם של sony 9505h 65 שהומלץ כאן.
מעבר לצפייה בכבלים אחבר אותם גם לתכנים בנטפליקס כך שתהיה משמעות לרכישת טלויזיה 4k איכותית. אשמח להמלצה על מעמד נוח ומתאים והאם כדאי לרכוש סאונד בר או רמקולים למיצוי חווית הצפייה ?
...
זו בדיוק הייתה כוונתי בהתחלה, לפני כל החפירות, לקחת סוני פרימיום שגם יעשה עבודה סבירה להציג תכנים בכבלים וגם יאפשר להם לצפות בסטרימינג התכנים יותר איכותיים. החלטה נבונה 👍 אני נמצא מול אותה טלויזיה באותו גודל הרגע.

אם את רוצה סאונדבר רק כדי לשמוע דיאלוג אז אפילו סאונדבר בכמה מאות שקלים ישפר את זה. למרות שהרמקולים של הטלויזיה עצמה הם לא רעים בכלל, ביחס לסטנדרט בטלויזיות. אם עניין הנטפליקס צובר תאוצה אפשר לשדך לסוני סאונדבר של סונוס, שאותם אני הכי אוהב בשל איכות צליל וקלות שימוש. אני אישית עם דגם Beam שעולה כ1600 שח. יש דגם יותר מתקדם אבל מאוד יקר בשם Arc שעולה כ 3200 שח.

GeulaSchwartz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #43 

22/11/2020 19:27  
Yuvalfrr כתב:
22/11/2020 18:43  
GeulaSchwartz כתב:

...
זו בדיוק הייתה כוונתי בהתחלה, לפני כל החפירות, לקחת סוני פרימיום שגם יעשה עבודה סבירה להציג תכנים בכבלים וגם יאפשר להם לצפות בסטרימינג התכנים יותר איכותיים. החלטה נבונה 👍 אני נמצא מול אותה טלויזיה באותו גודל הרגע.

אם את רוצה סאונדבר רק כדי לשמוע דיאלוג אז אפילו סאונדבר בכמה מאות שקלים ישפר את זה. למרות שהרמקולים של הטלויזיה עצמה הם לא רעים בכלל, ביחס לסטנדרט בטלויזיות. אם עניין הנטפליקס צובר תאוצה אפשר לשדך לסוני סאונדבר של סונוס, שאותם אני הכי אוהב בשל איכות צליל וקלות שימוש. אני אישית עם דגם Beam שעולה כ1600 שח. יש דגם יותר מתקדם אבל מאוד יקר בשם Arc שעולה כ 3200 שח.
...
מעולה תודה על ההכוונה . התקבלה בעקבות הדיון המקיף בפורום החלטה מושכלת.
לגבי החיבור לקיר עדיף מעמד מתכוונן או צמוד קיר? מבחינת הגישה לכל החיבורים בטלויזיה הזו כדאי שתהיה אפשרות להוזיז בקלות?
מתלבטת בין מעמד התליה המותאם של סוני לבין הnbp6.

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #44 

22/11/2020 20:42  
GeulaSchwartz כתב:
22/11/2020 19:27  
Yuvalfrr כתב:

...
מעולה תודה על ההכוונה . התקבלה בעקבות הדיון המקיף בפורום החלטה מושכלת.
לגבי החיבור לקיר עדיף מעמד מתכוונן או צמוד קיר? מבחינת הגישה לכל החיבורים בטלויזיה הזו כדאי שתהיה אפשרות להוזיז בקלות?
מתלבטת בין מעמד התליה המותאם של סוני לבין הnbp6.
...
את קולעת לטעם שלי. רק תקחי את ה Beam והמערכת תהיה זהה לשלי.

אני עם NBP6, זרוע נהדרת. כל הכיוונונים שצריך ובאותה מידה חזקה ויציבה.

אני הייתי אבוד בלעדיה. יש לי ידיים לא יציבות מה שמקשה על מלאכת חיבור וניתוק כבלים. עם מתקן צמוד קיר הייתי אוכל מרורים.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #45 

אני עם XH9505 גם, בגודל 65 אינץ'.
כל החיבורים קשים להשגה אם הטלויזיה תהיה צמודה לקיר. אצלי עומדת על רגליות.
אני לא מרוצה מהסאונד שלה, בהשוואה ל LG בסיסית שהייתה לי קודם. לא מצליח להבין דיאלוגים בסצנות רועשות. אני מתכוון לקנות סאונדבר פשוט עם 3.1 ערוצים כמו ה T650 של סמסונג בכ 1000 שח.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”