תלוי גם במיקום של היחידות וצורת החיבור שלהן (קווי או אלחוטי). אני כיסיתי בתים של שתי קומות עם יחידה אחת במיקום טוב.18/11/2020 12:07sma כתב: חושב לרכוש מספר יחידות.
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לתרום מנסיונו/ה, כמה יחידות צריך כדי לכסות בצורה טובה בית עם שתי קומות, כל קומה היא כ-13 מטר מקצה לקצה. גובה בין הקומות כ-3 מטרים.
תודה מראש...
השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
חיבור קווי. קירות 10 ס"מ. היחידות יכולות להיות מחוברות לצערי רק בקצוות הרחוקים של כל קומה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
תתחיל מ- 2 יחידות. אם לא יספק, תוסיף עוד יחידה בהמשך.
גם ככה זמני השילוח מהירים.
גם ככה זמני השילוח מהירים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אחת מתחת לשניה?18/11/2020 12:32sma כתב: חיבור קווי. קירות 10 ס"מ. היחידות יכולות להיות מחוברות לצערי רק בקצוות הרחוקים של כל קומה....
לאו דווקא. בכל קומה יש לי נקודות רשת בקצוות (בכל קצה של כל קומה)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מעולה, אז אפשר להתחיל עם אחת ותמיד להוסיף אם צריך גם אחת בקומה אחרת בפינה הנגדית כשהן מחוברות ברשת. רק לא לשכוח לשים את עוצמת השידור על מקסימום (THROUGH THE WALL).
מה קורה חברים?
תגידו אפשר לעשות MESH כאשר יחידה אחת של ה AX3 מחוברת לראוטר מרכזי כ AP ואז לחבר יחידת AX3 נוספת בMESH לאותה ה AP?
תגידו אפשר לעשות MESH כאשר יחידה אחת של ה AX3 מחוברת לראוטר מרכזי כ AP ואז לחבר יחידת AX3 נוספת בMESH לאותה ה AP?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא למיטב ניסיוני. אם יהיה כ AP, אפשר לשים גם את השני כ AP.
אופציה שניה, לשים את הראשון שיקבל DHCP מהראוטר שלך ואז לעשות מש עם השני, אבל אז זה יהיה על סאבנט נפרד.
אופציה שניה, לשים את הראשון שיקבל DHCP מהראוטר שלך ואז לעשות מש עם השני, אבל אז זה יהיה על סאבנט נפרד.
תודה רבה על התשובה, זאת אומרת הכוונה שלך שהax3 הראשון שמקבל dhcp מהראוטר המרכזי יהיה על מצב ברידג' ואז תהיה אפשרות לעשות mesh עם השני? ומי יהיה על סאבנט נפרד? אשמח אם תרחיב קצת על האופציה הזאת תודה..18/11/2020 19:38integral כתב: לא למיטב ניסיוני. אם יהיה כ AP, אפשר לשים גם את השני כ AP.
אופציה שניה, לשים את הראשון שיקבל DHCP מהראוטר שלך ואז לעשות מש עם השני, אבל אז זה יהיה על סאבנט נפרד....
ודרך אגב מכל מני השוואות בין הדגם הגלובלי WS7200-20 לעומת הסיני WS7200 , כתבו בהרבה מקומות שהדגם הגלובלי מגיע בלי שני מגברי הקליטה לתדר 2.4 וחלק מהאופציות ההגדרה לא כלולות הקושחה הבינלאומית.. האם אתה יודע משהו על זה?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא ממש, מצב ברידג' או AP איך שנקרא ב AX3 אומר שהראוטר שממנו מגיע האינטרנט מנהל אותו ואת כל הקליינטים שלו מבחינת כתובות. למשל אם הראוטר המנהל על סאבנט 10.0.0 אז כל הלקוחות של ה AX3 יקבלו כתובות באותו סאבנט של הראוטר, למשל 10.0.0.100. במצב זה לא תוכל לעשות מש, אלא יהיו לך שני AX3 שמעבירים אות וייפי בבית ללקוחות של הראוטר המנהל. במערכת תראה את שניהם, עם שמות שונים ותוכל לבחור למי להתחבר. בנוסף, לקוחות שיכירו את שניהם (כי חיברת אותם לשניהם לפחות פעם אחת והסיסמת כניסה נשמרה) יוכלו לבחור לפי שיטתם אחד מהם (למשל כשהקליטה תהיה מאוד חלשה מאחד, המכשיר שלך יוכל לעבור לשני).
כשה AX3 יהיה במצב DYNAMIC IP (לא זוכר איך זה נקרא), הוא עצמו יקבל IP למשל 10.0.0.101 וגישה מהראוטר הראשי שלך לאינטרנט, אבל הוא ינהל את כל הקליינטים שלו ויתן להם IP מהסאבנט שלו שהוא 192.168.3. במצב זה תוכל להגדיר MESH גם על יותר מאחד מהם אם תפעיל את האופציה של ZHILLIAN (או איך שלא קוראים לזה). במצב זה תראה רק AX3 אחד (הראשי) והקליינטים יעברו ביניהם בלי שאפילו תדע (שוב לפי שיטתם).
לגבי השאלה האחרונה שלך, יש AX3 ויש AX3 PRO. אחד ההבדלים ביניהם הוא כמות המגברים, אבל גם המעבד וגם הזיכרון למשל. לכן, חשוב להסתכל במפרט ולוודא שמה שאתה קונה הוא ה PRO.
בקישור הבא למטה תוכל לראות את ההבדלים ביניהם
https://lite.al/ULtTy
כשה AX3 יהיה במצב DYNAMIC IP (לא זוכר איך זה נקרא), הוא עצמו יקבל IP למשל 10.0.0.101 וגישה מהראוטר הראשי שלך לאינטרנט, אבל הוא ינהל את כל הקליינטים שלו ויתן להם IP מהסאבנט שלו שהוא 192.168.3. במצב זה תוכל להגדיר MESH גם על יותר מאחד מהם אם תפעיל את האופציה של ZHILLIAN (או איך שלא קוראים לזה). במצב זה תראה רק AX3 אחד (הראשי) והקליינטים יעברו ביניהם בלי שאפילו תדע (שוב לפי שיטתם).
לגבי השאלה האחרונה שלך, יש AX3 ויש AX3 PRO. אחד ההבדלים ביניהם הוא כמות המגברים, אבל גם המעבד וגם הזיכרון למשל. לכן, חשוב להסתכל במפרט ולוודא שמה שאתה קונה הוא ה PRO.
https://lite.al/ULtTy
integral תודה רבה חבר, תשובה מקצועית ומפורטת מעריך את זה!18/11/2020 21:03integral כתב: לא ממש, מצב ברידג' או AP איך שנקרא ב AX3 אומר שהראוטר שממנו מגיע האינטרנט מנהל אותו ואת כל הקליינטים שלו מבחינת כתובות. למשל אם הראוטר המנהל על סאבנט 10.0.0 אז כל הלקוחות של ה AX3 יקבלו כתובות באותו סאבנט של הראוטר, למשל 10.0.0.100. במצב זה לא תוכל לעשות מש, אלא יהיו לך שני AX3 שמעבירים אות וייפי בבית ללקוחות של הראוטר המנהל. במערכת תראה את שניהם, עם שמות שונים ותוכל לבחור למי להתחבר. בנוסף, לקוחות שיכירו את שניהם (כי חיברת אותם לשניהם לפחות פעם אחת והסיסמת כניסה נשמרה) יוכלו לבחור לפי שיטתם אחד מהם (למשל כשהקליטה תהיה מאוד חלשה מאחד, המכשיר שלך יוכל לעבור לשני).
https://lite.al/ULtTy...
אצלי ספציפית יש מערכת בית חכם שמבוססת על טווח הכתובות של ההוטבוקס 4 , מכיוון שיהיה מסובך להעביר את כל ציוד הבית החכם למרחב הכתובות של ה AX3 אני מעוניין להישאר במרחב הכתובות של ההוטבוקס, השאלה אם יש איזשהי קונפיגורציה שאתה מכיר שתיתן לי גם לעשות MESH וגם שהכתובות שה AX3 יחלק יישארו בסאבנט של ההוטבוקס 4? (בלי לחבר את כולם בכבל)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר להגדיר טווח כתובות ב AX3 אבל לא ממש מבין מה תהיה המשמעות של אותו סאבנט מראוטרים שונים עם טווחים שונים שחלקן מנוהל ע"י ראוטר אחד והשני ע"י ראוטר אחר. על זה צריך לענות מישהו שמבין ברשתות באמת ורצוי גם בציוד בית חכם. בכל מקרה אם אין פתרון תמיד אפשר להישאר בתצורת AP או לחילופין לשנות את כתובות הציוד החכם. גם לא יודע עד כמה ההוטבוקס 4 טוב בתור ראוטר. לא מכיר אותו.
כשלוחצים על התמונות בתחילת השרשור לא רואים כלום.
להגדרות ראשוניות, אני מחבר ב wifi את המחשב לרשת של הנתב, לא דורש סיסמה. אני פותח כרום לכתובת 192.168.3.1 זה מופיע בסינית. כרום לא מקפיץ שאלה אם לתרגם. איך אני מאלץ אותו לתרגם?
או אולי יש דרך אחרת..?
להגדרות ראשוניות, אני מחבר ב wifi את המחשב לרשת של הנתב, לא דורש סיסמה. אני פותח כרום לכתובת 192.168.3.1 זה מופיע בסינית. כרום לא מקפיץ שאלה אם לתרגם. איך אני מאלץ אותו לתרגם?
או אולי יש דרך אחרת..?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
קליק ימני בעכבר עבור תרגום. לא עובד לך? תתרגם עם הטלפון.
אם התמונות בתחילת השרשור לא עובדות, תרענן את הלשונית החדשה שקיבלת אחרי שלחצת ואז התמונה תעלה.
אם התמונות בתחילת השרשור לא עובדות, תרענן את הלשונית החדשה שקיבלת אחרי שלחצת ואז התמונה תעלה.
הגדרתי אותו למצב AP.
המחשב שלי מקבל IP מהנתב הראשי ויש יציאה לאינטרנט.
הבעיה שאני לא יכול להגיע לכתובת ה AX3 כדי לבדוק הגדרות או לשנות משהו.
המחשב שלי מקבל IP מהנתב הראשי ויש יציאה לאינטרנט.
הבעיה שאני לא יכול להגיע לכתובת ה AX3 כדי לבדוק הגדרות או לשנות משהו.
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 5249
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 472 פעמים
בקישור צריך לבחור את גירסאת ה PRO ?...
ואת הגירסא שנקראת RUSSIAN?
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 5249
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 472 פעמים
64$ למי שרוצה לגרסה הגלובאלית כולל משלוח.
יכול להיות שהמחירים של הנתב צונחים ?
US $38.45 24% Off | Global Version Optional Original Huawei Router AX3 WiFi 6+ 3000Mbps Wireless Router Huawe WiFi AX3 Pro
https://www.aliexpress.com/item/4001219305630.html
יכול להיות שהמחירים של הנתב צונחים ?
US $38.45 24% Off | Global Version Optional Original Huawei Router AX3 WiFi 6+ 3000Mbps Wireless Router Huawe WiFi AX3 Pro
https://www.aliexpress.com/item/4001219305630.html