ביי ביי רצפתיים, שלום מקרן קול
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לאחר מעבר דירה וקבלת הנחיה (מושכלת) מההנהלה, נמכרו הרצפתיים והסנטר והכיוון הוא מקרן קול טוב עם FOOTPRINT של שלום בית.
מחפש המלצה למקרן קול טוב בתקציב של 3-4 אלף, ייתכן עד 5000 וקצת יותר אם משהו שווה במיוחד.
חשוב לי שאוכל לנגן אליו ישירות מהספוטיפיי (איך הפיצ'ר נקרא? אני לא יודע)
אני יודע שאני לא אקבל את אותה חוויה אבל הרמקולים ההם בקושי עבדו, ילדים קטנים וכו'
מחפש המלצה למקרן קול טוב בתקציב של 3-4 אלף, ייתכן עד 5000 וקצת יותר אם משהו שווה במיוחד.
אני יודע שאני לא אקבל את אותה חוויה אבל הרמקולים ההם בקושי עבדו, ילדים קטנים וכו'
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

יכול לשקול זוג מדפיים מוגברים + סאב אם יש מקום לשים ואין התנגדות נחרצת למוצר מעל גובה של 10 סנטימטר.15/11/2020 23:57Huvenster כתב: לאחר מעבר דירה וקבלת הנחיה (מושכלת) מההנהלה, נמכרו הרצפתיים והסנטר והכיוון הוא מקרן קול טוב עם FOOTPRINT של שלום בית.
אני יודע שאני לא אקבל את אותה חוויה אבל הרמקולים ההם בקושי עבדו, ילדים קטנים וכו'...
אם אתה רוצה משהו שיותר דומה לחוויה של ק"ב, נסה לשאול את TheCoolest (בדרך כלל בפורום של חומרה PC + סטרימרים), יש לו סאונד בר עם אטמוס והוא בתחום פיתוח הסטרימרים. אני לא יודע איזה סאונד בר יש לו אבל קיבלתי רושם שהוא מרוצה ממנו.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 16/11/2020 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן מניסיון אישי, אחרי בדיקה ארוכה של כל המתחרים באותה סביבת מחיר.16/11/2020 6:47Huvenster כתב:מנסיוו אישי? Whathifi עם ביקורת צוננת...
https://www.whathifi.com/reviews/jbl-bar-91...
לא מכיר את האתר שנתת , אני נוטה תמיד לבדוק ב Rtings ..הם האתר הכי מקצועי ולא מוטה שאני מכיר. תבדוק שם גם את הציונים וגם את ההשוואות לבארים אחרים של סמסונג, סונוס וכו.
https://www.rtings.com/soundbar/reviews/jbl/bar-9-1
אגב הגעת לפורום שונא סאונד ברים, כולם פה גם טוענים שאי אפשר לקבל דולבי אטמוס מסאונד בר..ואני העדות החייה לזה שמדברים פה שטויות על דברים שהם כנראה לא שמעו מעולם באוזן שלהם. ככה שלקבל פה המלצות על סאונד בר זה לא רעיון טוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז אני חולק עליך ואני כן שמעתי איך זה נשמע מסאונד בר.16/11/2020 12:27yuvalsap כתב: אגב הגעת לפורום שונא סאונד ברים, כולם פה גם טוענים שאי אפשר לקבל דולבי אטמוס מסאונד בר..ואני העדות החייה לזה שמדברים פה שטויות על דברים שהם כנראה לא שמעו מעולם באוזן שלהם. ככה שלקבל פה המלצות על סאונד בר זה לא רעיון טוב....
פיזיקה זה פיזיקה, אין מצב שסאונד בר, עם דרייברים של סטליטים יכול להוציא משהו שמתקרב לטווח תדרים נורמלי בהספקים נורמליים וללא עיוותים.
אתה יכול לעשות איזה מניפולציות של אטמוס ופסודו סראונד שאתה רוצה, סאונד איכותי, זה לא יהיה.
כמובן, שהכל יחסי בחיים ואם אתה מרוצה, אני איתך.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ואם קיבלת אטמוס זה אומר שהסאונד טוב?16/11/2020 12:27yuvalsap כתב: אגב הגעת לפורום שונא סאונד ברים, כולם פה גם טוענים שאי אפשר לקבל דולבי אטמוס מסאונד בר..ואני העדות החייה לזה שמדברים פה שטויות על דברים שהם כנראה לא שמעו מעולם באוזן שלהם. ככה שלקבל פה המלצות על סאונד בר זה לא רעיון טוב....
אתה קצת מערבב דברים.
נ.ב אתה מדבר שטויות
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
בזמנו הלכתי לפיוז סטריאו לשמוע סאונדבארים כתחליף לרצפתיים, יצאתי עם זוג מדפיים של Q ACOUSTICS שנשמעו הרבה יותר טוב מסאונדבארים שעלו הרבה יותר ונראו הרבה יותר טוב מהסאונדבארים. בהמשך הוספתי סנטר תואם ואחוריים והכול באישור של ההנהלה
. לא מזמן הוספתי גם SB2000 PRO.
. לא מזמן הוספתי גם SB2000 PRO.כן כן. שמענו אותכם.16/11/2020 12:37niko כתב:ואם קיבלת אטמוס זה אומר שהסאונד טוב?16/11/2020 12:27yuvalsap כתב: אגב הגעת לפורום שונא סאונד ברים, כולם פה גם טוענים שאי אפשר לקבל דולבי אטמוס מסאונד בר..ואני העדות החייה לזה שמדברים פה שטויות על דברים שהם כנראה לא שמעו מעולם באוזן שלהם. ככה שלקבל פה המלצות על סאונד בר זה לא רעיון טוב....
אתה קצת מערבב דברים.
נ.ב אתה מדבר שטויות...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לא יודע מי זה שמענו אתכם והזלזול הזה, אם סאונד בר יותר טוב בעיניך זו בהחלט
בעיה שלך
בעיה שלך

whathifi זה אתר שנדיר למצוא בו ביקורת שלילית כי יש לו תמיד אינטרס שיקנו את המוצרים (המותג מפרסם אצלו או שולח לו מוצרים לביקורת, או שהוא מרוויח אם מישהו קונה מהלינקים לקנייה). לא מתייחס ברצינות לשום ביקורת או כתבה שמופיעה שם.16/11/2020 12:25yuvalsap כתב: כן מניסיון אישי, אחרי בדיקה ארוכה של כל המתחרים באותה סביבת מחיר.
לא מכיר את האתר שנתת , אני נוטה תמיד לבדוק ב Rtings ..הם האתר הכי מקצועי ולא מוטה שאני מכיר. תבדוק שם גם את הציונים וגם את ההשוואות לבארים אחרים של סמסונג, סונוס וכו.
https://www.rtings.com/soundbar/reviews/jbl/bar-9-1...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עבור הרבה אנשים הסאונדבר נותן פתרון מצויין להשמעת אודיו. הרבה אנשים גם מאמינים שאוזניות אלחוטיות עם ביטול רעשים נשמעות נפלא. זה היופי בעולם שבו כל אחד יכול להנות ממה שהוא אוהב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
הסאונדבר היחיד אולי ששמעתי, לדעתי היה דגם לא יקר של Jbl , נשמע ממש טוב. והכוונה לא רק טוב יחסית לטלויזיה. זה נתן לי מושג מה הפוטנציאל שיש לטכנולוגיה.
זה פיתרון מצוין למי שלא רוצה רמקולים בסלון, וזה מייתר רכישת רסיבר. כמובן שההצלחה של הדמיית הסראונד תלויה בצורת החדר. נכון, אטמוס לא יהיה כמו רמקולים עליונים, אבל בשביל אפקטים שמהווים אחוז זניח מהפסקול אני לא רואה בזה דיל ברייקר.
התחום הזה מתפתח מהר, ומשתפר כל הזמן. כבר היום יש דברים די מדהימים ולדעתי תוך עשור סביר מאוד שכל התחום ייראה אחרת.
זה פיתרון מצוין למי שלא רוצה רמקולים בסלון, וזה מייתר רכישת רסיבר. כמובן שההצלחה של הדמיית הסראונד תלויה בצורת החדר. נכון, אטמוס לא יהיה כמו רמקולים עליונים, אבל בשביל אפקטים שמהווים אחוז זניח מהפסקול אני לא רואה בזה דיל ברייקר.
התחום הזה מתפתח מהר, ומשתפר כל הזמן. כבר היום יש דברים די מדהימים ולדעתי תוך עשור סביר מאוד שכל התחום ייראה אחרת.
-
Huvenster
-
- חבר ותיק

אני לא מנסה להקים פה ויכוח, ברור שסאונד בר עם טוויטרים (גבוהים) וסאב קטן (נמוכים אבל לא מספיק) לא יגיע לטווח של המיד ובאס עמוק *אבל* זה יחס העלות-תועלת שאני מחפש ממערכת שמע כרגע.
אבדוק את האתרים שהמלצתם.
מישהו יכול לתת לי איזה אינפוט לגבי הספוטיפיי בסאונד בר? מה אני מחפש? כרוםקאסט? מולטיקאסט? שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית? אני לא מצליח לתפוס את זה.
אבדוק את האתרים שהמלצתם.
מישהו יכול לתת לי איזה אינפוט לגבי הספוטיפיי בסאונד בר? מה אני מחפש? כרוםקאסט? מולטיקאסט? שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית? אני לא מצליח לתפוס את זה.
רציתי להמליץ על הסאונדבר Sennheiser AMBEO, ששמעתי בתערוכה ומאד התרשמתי ממנו - סאונד ברמה גבוהה. אבל בדקתי עכשיו את המחיר בזאפ ומסתבר שהוא קצת יותר מפי 2 מהתקציב. אז הנה בכל זאת אם תחליט שאתה רוצה להשתגע... אולי כתחליף לזוג מדפיים + סנטר + רסיבר + סאב זה לא כל-כך בשמיים.