ביי ביי רצפתיים, שלום מקרן קול

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

לאחר מעבר דירה וקבלת הנחיה (מושכלת) מההנהלה, נמכרו הרצפתיים והסנטר והכיוון הוא מקרן קול טוב עם FOOTPRINT של שלום בית.

מחפש המלצה למקרן קול טוב בתקציב של 3-4 אלף, ייתכן עד 5000 וקצת יותר אם משהו שווה במיוחד.

חשוב לי שאוכל לנגן אליו ישירות מהספוטיפיי (איך הפיצ'ר נקרא? אני לא יודע)

אני יודע שאני לא אקבל את אותה חוויה אבל הרמקולים ההם בקושי עבדו, ילדים קטנים וכו'

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

JBL BAR 9.1

Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

16/11/2020 2:46  
yuvalsap כתב:
JBL BAR 9.1
...
מנסיוו אישי? Whathifi עם ביקורת צוננת

https://www.whathifi.com/reviews/jbl-bar-91

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #4 

15/11/2020 23:57  
Huvenster כתב:
לאחר מעבר דירה וקבלת הנחיה (מושכלת) מההנהלה, נמכרו הרצפתיים והסנטר והכיוון הוא מקרן קול טוב עם FOOTPRINT של שלום בית.

מחפש המלצה למקרן קול טוב בתקציב של 3-4 אלף, ייתכן עד 5000 וקצת יותר אם משהו שווה במיוחד.

חשוב לי שאוכל לנגן אליו ישירות מהספוטיפיי (איך הפיצ'ר נקרא? אני לא יודע)

אני יודע שאני לא אקבל את אותה חוויה אבל הרמקולים ההם בקושי עבדו, ילדים קטנים וכו'
...
יכול לשקול זוג מדפיים מוגברים + סאב אם יש מקום לשים ואין התנגדות נחרצת למוצר מעל גובה של 10 סנטימטר.
אם אתה רוצה משהו שיותר דומה לחוויה של ק"ב, נסה לשאול את TheCoolest (בדרך כלל בפורום של חומרה PC + סטרימרים), יש לו סאונד בר עם אטמוס והוא בתחום פיתוח הסטרימרים. אני לא יודע איזה סאונד בר יש לו אבל קיבלתי רושם שהוא מרוצה ממנו.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 16/11/2020 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8264
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #5 

יש מדפיים וסנטרים שנראים מצויין, ונשמעים הרבה יותר טוב מכל סאונד בר. זה ההסדר שמצאתי עם ההנהלה שלי במקום מקרן קול אחרי שפיניתי את הרצפתיים.

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

16/11/2020 6:47  
Huvenster כתב:
16/11/2020 2:46  
yuvalsap כתב:
JBL BAR 9.1
...
מנסיוו אישי? Whathifi עם ביקורת צוננת

https://www.whathifi.com/reviews/jbl-bar-91
...
כן מניסיון אישי, אחרי בדיקה ארוכה של כל המתחרים באותה סביבת מחיר.
לא מכיר את האתר שנתת , אני נוטה תמיד לבדוק ב Rtings ..הם האתר הכי מקצועי ולא מוטה שאני מכיר. תבדוק שם גם את הציונים וגם את ההשוואות לבארים אחרים של סמסונג, סונוס וכו.
https://www.rtings.com/soundbar/reviews/jbl/bar-9-1

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אגב הגעת לפורום שונא סאונד ברים, כולם פה גם טוענים שאי אפשר לקבל דולבי אטמוס מסאונד בר..ואני העדות החייה לזה שמדברים פה שטויות על דברים שהם כנראה לא שמעו מעולם באוזן שלהם. ככה שלקבל פה המלצות על סאונד בר זה לא רעיון טוב.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

16/11/2020 12:27  
yuvalsap כתב:
אגב הגעת לפורום שונא סאונד ברים, כולם פה גם טוענים שאי אפשר לקבל דולבי אטמוס מסאונד בר..ואני העדות החייה לזה שמדברים פה שטויות על דברים שהם כנראה לא שמעו מעולם באוזן שלהם. ככה שלקבל פה המלצות על סאונד בר זה לא רעיון טוב.
...
אז אני חולק עליך ואני כן שמעתי איך זה נשמע מסאונד בר.
פיזיקה זה פיזיקה, אין מצב שסאונד בר, עם דרייברים של סטליטים יכול להוציא משהו שמתקרב לטווח תדרים נורמלי בהספקים נורמליים וללא עיוותים.
אתה יכול לעשות איזה מניפולציות של אטמוס ופסודו סראונד שאתה רוצה, סאונד איכותי, זה לא יהיה.
כמובן, שהכל יחסי בחיים ואם אתה מרוצה, אני איתך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #9 

yuvalsap כתב:
...
ואם קיבלת אטמוס זה אומר שהסאונד טוב?
אתה קצת מערבב דברים.

נ.ב אתה מדבר שטויות
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8264
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #10 

בזמנו הלכתי לפיוז סטריאו לשמוע סאונדבארים כתחליף לרצפתיים, יצאתי עם זוג מדפיים של Q ACOUSTICS שנשמעו הרבה יותר טוב מסאונדבארים שעלו הרבה יותר ונראו הרבה יותר טוב מהסאונדבארים. בהמשך הוספתי סנטר תואם ואחוריים והכול באישור של ההנהלה 🤣. לא מזמן הוספתי גם SB2000 PRO.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3630
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #11 

יש לי את ה-Samsung HW-Q90R והוא לא רע. מגיע עם רמקולים אחוריים אלחוטיים וסאב.

Batnun

.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #12 

עוקב

yuvalsap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

16/11/2020 12:37  
niko כתב:
yuvalsap כתב:
...
ואם קיבלת אטמוס זה אומר שהסאונד טוב?
אתה קצת מערבב דברים.

נ.ב אתה מדבר שטויות
...
כן כן. שמענו אותכם.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #14 

לא יודע מי זה שמענו אתכם והזלזול הזה, אם סאונד בר יותר טוב בעיניך זו בהחלט
בעיה שלך 😝
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #15 

16/11/2020 12:25  
yuvalsap כתב:
כן מניסיון אישי, אחרי בדיקה ארוכה של כל המתחרים באותה סביבת מחיר.
לא מכיר את האתר שנתת , אני נוטה תמיד לבדוק ב Rtings ..הם האתר הכי מקצועי ולא מוטה שאני מכיר. תבדוק שם גם את הציונים וגם את ההשוואות לבארים אחרים של סמסונג, סונוס וכו.
https://www.rtings.com/soundbar/reviews/jbl/bar-9-1
...
whathifi זה אתר שנדיר למצוא בו ביקורת שלילית כי יש לו תמיד אינטרס שיקנו את המוצרים (המותג מפרסם אצלו או שולח לו מוצרים לביקורת, או שהוא מרוויח אם מישהו קונה מהלינקים לקנייה). לא מתייחס ברצינות לשום ביקורת או כתבה שמופיעה שם.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #16 

עבור הרבה אנשים הסאונדבר נותן פתרון מצויין להשמעת אודיו. הרבה אנשים גם מאמינים שאוזניות אלחוטיות עם ביטול רעשים נשמעות נפלא. זה היופי בעולם שבו כל אחד יכול להנות ממה שהוא אוהב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #17 

הסאונדבר היחיד אולי ששמעתי, לדעתי היה דגם לא יקר של Jbl , נשמע ממש טוב. והכוונה לא רק טוב יחסית לטלויזיה. זה נתן לי מושג מה הפוטנציאל שיש לטכנולוגיה.
זה פיתרון מצוין למי שלא רוצה רמקולים בסלון, וזה מייתר רכישת רסיבר. כמובן שההצלחה של הדמיית הסראונד תלויה בצורת החדר. נכון, אטמוס לא יהיה כמו רמקולים עליונים, אבל בשביל אפקטים שמהווים אחוז זניח מהפסקול אני לא רואה בזה דיל ברייקר.

התחום הזה מתפתח מהר, ומשתפר כל הזמן. כבר היום יש דברים די מדהימים ולדעתי תוך עשור סביר מאוד שכל התחום ייראה אחרת.

Huvenster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

אני לא מנסה להקים פה ויכוח, ברור שסאונד בר עם טוויטרים (גבוהים) וסאב קטן (נמוכים אבל לא מספיק) לא יגיע לטווח של המיד ובאס עמוק *אבל* זה יחס העלות-תועלת שאני מחפש ממערכת שמע כרגע.

אבדוק את האתרים שהמלצתם.

מישהו יכול לתת לי איזה אינפוט לגבי הספוטיפיי בסאונד בר? מה אני מחפש? כרוםקאסט? מולטיקאסט? שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית? אני לא מצליח לתפוס את זה.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7413
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #19 

עשור.... הלכת רחוק מידי תוך 3 שנים תראה איזה סאונד ברים יהיו לך . ולחברינו פה באתר סאונד אנד וויזן הגי בי אל קיבל ביקורת טובה מאוד . וזה אתר לא משוחד.
Sony 1040
Monitor mass

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #20 

רציתי להמליץ על הסאונדבר Sennheiser AMBEO, ששמעתי בתערוכה ומאד התרשמתי ממנו - סאונד ברמה גבוהה. אבל בדקתי עכשיו את המחיר בזאפ ומסתבר שהוא קצת יותר מפי 2 מהתקציב. אז הנה בכל זאת אם תחליט שאתה רוצה להשתגע... אולי כתחליף לזוג מדפיים + סנטר + רסיבר + סאב זה לא כל-כך בשמיים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”