Xh9096. התייעצות בנוגע לבעיות ידועות לפי רכישה
כבר החלטתי שנכון לכרגע בתקציב שלי הדגם הנ"ל מציע את התמורה הטובה למחיר בכל הנוגע לאיכות התמונה.
אך להבנתי מקריאה בפורומים שונים בעולם ישנם מספר בעיות מציקות לטלויזיה (מלבד הבאג הידוע שנוגע ל4k 120hrz שפחות מעמיין אותי).
שמעתי על המנגנון החלקת תמונה שנדלק אוטמטית אחרי שמכבים אותו, על ניתוקים בוויפי ועוד כמה...
רציתי לדעת אם מישהו שמחזיק בטלויזיה מהסדרה הנ"ל חווה בעיות שונות ואם כן כמה הן פוגעות בחווית המשתמש.
עד כמה שחשובה לי איכות התמונה חשובה לי לא פחות שהטלויזיה פשוט תעבוד ללא הפרעות.
תודה מראש
אך להבנתי מקריאה בפורומים שונים בעולם ישנם מספר בעיות מציקות לטלויזיה (מלבד הבאג הידוע שנוגע ל4k 120hrz שפחות מעמיין אותי).
שמעתי על המנגנון החלקת תמונה שנדלק אוטמטית אחרי שמכבים אותו, על ניתוקים בוויפי ועוד כמה...
רציתי לדעת אם מישהו שמחזיק בטלויזיה מהסדרה הנ"ל חווה בעיות שונות ואם כן כמה הן פוגעות בחווית המשתמש.
תודה מראש
רכשתי את הדגם הזה לפני כ3 שבועות (85").10/11/2020 23:02yondon כתב: כבר החלטתי שנכון לכרגע בתקציב שלי הדגם הנ"ל מציע את התמורה הטובה למחיר בכל הנוגע לאיכות התמונה.
תודה מראש...
לא חוויתי אף אחת מהתקלות שציינת.
חווית השימוש בטלוויזיה היא מצויינת, החל מהשלט ששולט כמעט על כל המכשירים (כולל פרטנר, שילד והמגבר) , האנדרויד TV המצויין ואיכות התמונה המעולה.
החיסרון היחיד שלה מבחינתי, הוא ההשתקפויות בעיקר באור יום.
Natural Born Gamer
תודה רבה על המענה.
האמת שגם ההשתקפויות קצת מעלות בי חשש. אמנם אין שמש ישירה משעות אחהצ אך יש חלון גדול שמאוד קרוב לטלויזיה (יש וילון..).
האם היית אומר שזה מאוד מעיק?
שקלתי לרגעים לעלות בתקציב בשביל הq80t כי למיטב הבנתי היא מטפלת מעולה בהשתקפויות. אבל אז קראתי שהq80t שיש בארץ שונה מהq80t בארהב ופה אין לה את הציפוי נגד השתקפויות..לא יודע כבר מה נכון.
בקיצור, ממליץ למרות עניין ההשתקפויות?
האמת שגם ההשתקפויות קצת מעלות בי חשש. אמנם אין שמש ישירה משעות אחהצ אך יש חלון גדול שמאוד קרוב לטלויזיה (יש וילון..).
שקלתי לרגעים לעלות בתקציב בשביל הq80t כי למיטב הבנתי היא מטפלת מעולה בהשתקפויות. אבל אז קראתי שהq80t שיש בארץ שונה מהq80t בארהב ופה אין לה את הציפוי נגד השתקפויות..לא יודע כבר מה נכון.
בקיצור, ממליץ למרות עניין ההשתקפויות?
אף טלויזיה לדעתי לא מטפלת מעולה בהשתקפויות. השתקפויות זה דבר נוראי, אבל יש טלויזיות שבהן זה נוראי קצת פחות... במקרה של השתקפות קשה זה ייראה רע בכל טלויזיה, לפחות ממה שהצלחתי לראות באולמות תצוגה.
וילון אוטם אור על החלון זה כנראה דבר שכדאי לשים בלי קשר לטלויזיה שתבחר.
וילון אוטם אור על החלון זה כנראה דבר שכדאי לשים בלי קשר לטלויזיה שתבחר.
אני לא כ"כ מסכים.11/11/2020 14:44GalZohar כתב: אף טלויזיה לדעתי לא מטפלת מעולה בהשתקפויות. השתקפויות זה דבר נוראי, אבל יש טלויזיות שבהן זה נוראי קצת פחות... במקרה של השתקפות קשה זה ייראה רע בכל טלויזיה, לפחות ממה שהצלחתי לראות באולמות תצוגה.
וילון אוטם אור על החלון זה כנראה דבר שכדאי לשים בלי קשר לטלויזיה שתבחר....
מכיוון שהשתקפויות באופן כללי זה דבר שלא ניתן מראש להעלים, גם הפחתה משמעותית לרמה שלא מסיחה את העין, עונה לטעמי להגדרה "מטפלת מעולה". ויש טלויזיות שעושות את זה, לפחות לפי מבחנים שראיתי. למשל Q80T/ Q90T.
תראה בתמונה המצורפת איך נראית הX900H (מימין) לעומת הQ90T. זה בהחלט הבדל משמעותי.
מן הסתם כל סלון/בית שונה עם החלונות ומיקומי התאורה וכו.11/11/2020 12:01yondon כתב: תודה רבה על המענה.
בקיצור, ממליץ למרות עניין ההשתקפויות?...
מבחינתי בכל אופן, זה לא אסון.
לא צופה בטלוויזיה במהלך היום, מבחינתי הביצועים/מחיר היו מספיק טובים בשבילי
Natural Born Gamer
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש מצב שהיא תרד במחיר לסביבות 10-11 בבלאק פרידיי?
65XH9096 ניתן להשיג היום ב 5100 ש"ח כולל הובלה וכולל התקנה.
יש עוד בעיה בסוני הזו,
בשידורי נטלפליקס כאשר השידור עובד ל DOLBY VISION הבהירות יורדת משמעותית והצבעים הופכים להיות מתים.
לא הצלחתי למצוא פתרון לדבר הזה והרבה סרטים \ סדרות פתאום עברו לשדר ככה.
יש עוד בעיה בסוני הזו,
בשידורי נטלפליקס כאשר השידור עובד ל DOLBY VISION הבהירות יורדת משמעותית והצבעים הופכים להיות מתים.
לא הצלחתי למצוא פתרון לדבר הזה והרבה סרטים \ סדרות פתאום עברו לשדר ככה.
12/11/2020 23:01bhalamis כתב: 65XH9096 ניתן להשיג היום ב 5100 ש"ח כולל הובלה וכולל התקנה.
יש עוד בעיה בסוני הזו,
לא הצלחתי למצוא פתרון לדבר הזה והרבה סרטים \ סדרות פתאום עברו לשדר ככה....
היי זו בעיה שאתה חווה אצלך בבית?
ראית עוד אנשים כותבים על הבעיה הזו בפורומים/רדיו/רטינגס?
שים לב שיש שני הגדרות מובנות לדולבי ויז׳ן:12/11/2020 23:01bhalamis כתב: 65XH9096 ניתן להשיג היום ב 5100 ש"ח כולל הובלה וכולל התקנה.
יש עוד בעיה בסוני הזו,
Dolby Vision Dark
Dolby Vision Bright
יתכן ואתה צופה בdark
בכל אופן, אם תבטל את ההגדרות : “Netflix calibration” תוכל להגדיר את הבהירות/צבע איך שבא לך..
Natural Born Gamer
- HellWarrior
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איפה משיגים ב5100 כולל הובלה והתקנה? תודה12/11/2020 23:01bhalamis כתב: 65XH9096 ניתן להשיג היום ב 5100 ש"ח כולל הובלה וכולל התקנה.
יש עוד בעיה בסוני הזו,
13/11/2020 10:48snowgoose כתב:שים לב שיש שני הגדרות מובנות לדולבי ויז׳ן:12/11/2020 23:01bhalamis כתב: 65XH9096 ניתן להשיג היום ב 5100 ש"ח כולל הובלה וכולל התקנה.
יש עוד בעיה בסוני הזו,
Dolby Vision Dark
Dolby Vision Bright
יתכן ואתה צופה בdark
בכל אופן, אם תבטל את ההגדרות : “Netflix calibration” תוכל להגדיר את הבהירות/צבע איך שבא לך.....
תודה רבה!
אנסה כבר היום