Partner Private Fiber , מישהו שמע?
אני מנוי בפרטנר וראיתי שירות חדש של פרטנר כביכול https://www.partner.co.il/globalassets/ ... index.html
מישהו שמע על זה?
מה זה אמור להביע? הם אומרים "סיב פרטי עד הדירה". גם עכשיו יש לי סיב שנכנס אלי לתוך הדירה. יש הבדל בשירות? או שזה אותו דבר בדיוק פשוט מיתוג אחר?
מישהו שמע על זה?
מה זה אמור להביע? הם אומרים "סיב פרטי עד הדירה". גם עכשיו יש לי סיב שנכנס אלי לתוך הדירה. יש הבדל בשירות? או שזה אותו דבר בדיוק פשוט מיתוג אחר?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
זה סיב משודרג שעוטפים אותו בציפוי ננו חומתאש שאחת התכונות שלו, חוץ מהגנה ממציצנים, היא האטימות המוחלטת שלו כך שהאור לא בורח החוצה וכך הפרטיות נשמרת טוב יותר
זה קצת יותר יקר אבל שווה
זה קצת יותר יקר אבל שווה
נראה כמו מיתוג מחדש ולא יותר, החליפו את השם גם בתפריטים אבל המחירים והתנאים זהים. כנראה כדי לבדל מסלקום\IBC
אבל יש הערה חדשה
אבל יש הערה חדשה
תכניות השירות אליהם ניתן להצטרף מותנים בין היתר, בהתכנות הטכנית בנקודת אספקת השירות, במסגרת אספקת שירות תשתית הסיבים, הסיבים האופטיים עשויים להגיע עד בית הלקוח או עד הבניין בלבד בו מוקמת דירת הלקוח....
הפורום הזה הפך להיות פורום של טרולים משועממים.12/11/2020 22:26Borderline1 כתב: זה סיב משודרג שעוטפים אותו בציפוי ננו חומתאש שאחת התכונות שלו, חוץ מהגנה ממציצנים, היא האטימות המוחלטת שלו כך שהאור לא בורח החוצה וכך הפרטיות נשמרת טוב יותר
זה קצת יותר יקר אבל שווה...
אני לא מבין למה אתה מבזבז את הזמן שלך, ועונה לאנשים עם תשובות ציניות ומיותרות.
אני גם לא מבין למה מנהלי האתר לא נותנים באן לך ולאנשים כמוך.