מבקש המלצה לסדרות HD נוספות ששווה צפיה
חברים ,
עכשיו כשרוב העונות של הסדרות הגדולות נגמרו ונכנסנו לפגרה של כמה חודשים יש קצת זמן לצפיה ב"מועד ב'" בכל הסדרות שרצינו אבל לא יכולנו בגלל חוסר זמן .
בתחום הסדרות שמשודרות ב-HD ראיתי כבר את כל העונות של Desperate Housewifes , LOST ,Prison Break , Heroes .
הורדתי את כל העונה הראשונה של Rome אבל לאחר שני פרקים הצלחתי להתחבר רק להפקה המרשימה ולמלכה , מרשימה לא פחות - חוץ מזה , לא כל כך . אני אמשיך עוד פרק שניים לראות לאיפה זה מתפתח כי בינתיים זה לא ממש זז .
הורדתי גם את Dexter שממנו ראיתי רק את הפרק הראשון ולא ממש התלהבתי . המליצו לי להמשיך עם עוד כמה פרקים כי האקשיין יתחיל קצת יותר מאוחר אז גם לזה אני חושב להקדיש קצת זמן .
מה שאותי סיקרן במיוחד ולא הספקתי לראות אף פרק זו הסדרה Jericho אבל בדיוק קראתי שמפסיקים אותה באמצע , כך שאני מניח שאין מה להתחיל לצפות בה .
האם יש עוד סדרות המשודרות ב-HD ומומלצות ?
סדרות שלא ב-HD שאסור לפספס ?
תודה מראש !
עכשיו כשרוב העונות של הסדרות הגדולות נגמרו ונכנסנו לפגרה של כמה חודשים יש קצת זמן לצפיה ב"מועד ב'" בכל הסדרות שרצינו אבל לא יכולנו בגלל חוסר זמן .
בתחום הסדרות שמשודרות ב-HD ראיתי כבר את כל העונות של Desperate Housewifes , LOST ,Prison Break , Heroes .
הורדתי את כל העונה הראשונה של Rome אבל לאחר שני פרקים הצלחתי להתחבר רק להפקה המרשימה ולמלכה , מרשימה לא פחות - חוץ מזה , לא כל כך . אני אמשיך עוד פרק שניים לראות לאיפה זה מתפתח כי בינתיים זה לא ממש זז .
הורדתי גם את Dexter שממנו ראיתי רק את הפרק הראשון ולא ממש התלהבתי . המליצו לי להמשיך עם עוד כמה פרקים כי האקשיין יתחיל קצת יותר מאוחר אז גם לזה אני חושב להקדיש קצת זמן .
מה שאותי סיקרן במיוחד ולא הספקתי לראות אף פרק זו הסדרה Jericho אבל בדיוק קראתי שמפסיקים אותה באמצע , כך שאני מניח שאין מה להתחיל לצפות בה .
האם יש עוד סדרות המשודרות ב-HD ומומלצות ?
סדרות שלא ב-HD שאסור לפספס ?
תודה מראש !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא יודע אם מפסיקים באמצע, אבל העונה של JERICHO היתה לא רעה ככלל.
אמרו שה-TUDORS מצויין (לא ראיתי, לא יודע).
יש גם כמה סדרות חדשות שאמורות לצאת בקרוב.
DEXTER תענוג צרוף, אכן צריך פרק אחד נוסף או שניים להתחבר לזה.
כמובן ש-BATTLESTAR GALACTICA ו-ENTOURAGE המצויינים (כל אחד בז'אנר שלו).
אמרו שה-TUDORS מצויין (לא ראיתי, לא יודע).
יש גם כמה סדרות חדשות שאמורות לצאת בקרוב.
DEXTER תענוג צרוף, אכן צריך פרק אחד נוסף או שניים להתחבר לזה.
כמובן ש-BATTLESTAR GALACTICA ו-ENTOURAGE המצויינים (כל אחד בז'אנר שלו).
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אחלה המלצות, אני מוריד dexter
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חבל שלא התחברת ל Dexter כי זו סדרה באמת מוצלחת. מבוססת על סדרה של ספרים ונשארה נאמנה למקור (להבדיל מהאסון שנקרא Dresden Files
Battlestar Galactica בעונתה השלישית כבר וממשיכה לרתק, לא בגלל האפקטים או המד"ב אלא בעיקר בגלל הסיפור והמימד האנושי
Bones סדרה מעולה ולמרות הדמיון השיטחי ל CSI זו סדרה שפונה לקהל מאוד שונה
Numb3rs - איך אפשר בלי הסדרה שמצליחה להכניס את הלוגיקה והמתמטיקה ככלי לפתרון פשעים?
Raines -אומנם הופקו רק 7 פרקים אבל זו בהחלט סידרה הפונה יותר לאנשים חושבים וג'ף גולדבלום מוצלח מאוד במשחק של בלש משטרתי המנהל דיונים פנימיים והזויים עם רוחותיהם של קורבנות הפשעים אותם הוא חוקר. מומלץ.
Battlestar Galactica בעונתה השלישית כבר וממשיכה לרתק, לא בגלל האפקטים או המד"ב אלא בעיקר בגלל הסיפור והמימד האנושי
Bones סדרה מעולה ולמרות הדמיון השיטחי ל CSI זו סדרה שפונה לקהל מאוד שונה
Numb3rs - איך אפשר בלי הסדרה שמצליחה להכניס את הלוגיקה והמתמטיקה ככלי לפתרון פשעים?
Raines -אומנם הופקו רק 7 פרקים אבל זו בהחלט סידרה הפונה יותר לאנשים חושבים וג'ף גולדבלום מוצלח מאוד במשחק של בלש משטרתי המנהל דיונים פנימיים והזויים עם רוחותיהם של קורבנות הפשעים אותם הוא חוקר. מומלץ.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא ציינת את הטעם שלך...
ב-HD (בלי לחזור על המלצות):
TILL DEATH, לדעתי ROME כן שווה (לא ראיתי את העונה השנייה)
DRESDEN FILES - לא יודע כמה פרקים שודרו מזה ב-HD
לא HD:
PRIMEVAL - סידרה אנגלית בת 6 פרקים, מושע ומומלץ ביותר
BLOOD TIES - בלשית שהולכת ומתעוורת וערפד
PAINKILLR JANE
ב-HD (בלי לחזור על המלצות):
TILL DEATH, לדעתי ROME כן שווה (לא ראיתי את העונה השנייה)
DRESDEN FILES - לא יודע כמה פרקים שודרו מזה ב-HD
לא HD:
PRIMEVAL - סידרה אנגלית בת 6 פרקים, מושע ומומלץ ביותר
BLOOD TIES - בלשית שהולכת ומתעוורת וערפד
PAINKILLR JANE
בקשר ל BATTLESTAR GALACTICA
אם כבר הזכרתם את זה יש לי שאלה... הורדתי את הפרק הראשון וזה נראה כאילו זה לא הפרק הראשון (זה מתחיל עם "בפרקים הקודמים....")
ראיתי שב DVD שיצא עכשיו של GLOBUS זה אותו דבר... מישהו יכול להאיר את עיניי לגבי איפה להתחיל לראות??
אם כבר הזכרתם את זה יש לי שאלה... הורדתי את הפרק הראשון וזה נראה כאילו זה לא הפרק הראשון (זה מתחיל עם "בפרקים הקודמים....")
ראיתי שב DVD שיצא עכשיו של GLOBUS זה אותו דבר... מישהו יכול להאיר את עיניי לגבי איפה להתחיל לראות??
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסדרה Battlestar Galactica מתחילה ב"מיני סידרה" ששודרה ב 2 חלקים כך שהעונה הראשונה מתחילה למעשה בפרק 3. יש גם סט של 10 פרקים קצרים שהופצו באתר הסידרה המכסים את הפער בין העונה השניה לשלישית כל הסט הופץ תחת השם Webisode.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
דקסטר סדרה ענקית, תמשיך ואל תעצור.
אח שלי אחרי פרק אחד אמר "סתם, לא משהו, לא כזה מעניין אותי", היה משועמם ראה או פרק שתיים, בפרק אחרון התחלתי להתעלל בו ולהגיד לו נראה את הפרק האחרון מחר כי אני עייף.
אתה תתחבר אליה ואתה תראה פרק אחד אחרי השני בלי הפסקה.
אח שלי אחרי פרק אחד אמר "סתם, לא משהו, לא כזה מעניין אותי", היה משועמם ראה או פרק שתיים, בפרק אחרון התחלתי להתעלל בו ולהגיד לו נראה את הפרק האחרון מחר כי אני עייף.
אתה תתחבר אליה ואתה תראה פרק אחד אחרי השני בלי הפסקה.
שאלה מסובכת
אני לא יודע אם מותר לשאול את השאלה הזו בצורה ישירה אז אני אנסח אותה בעקיפין:
אם מישהו (לא מאיתנו) היה רוצה להוריד סדרה ב-HD מאיפושהו, מהיכן יכל להוריד במידה וזה חוקי, ואם לא, אז מהיכן אסור היה לו להוריד?......

אם מישהו (לא מאיתנו) היה רוצה להוריד סדרה ב-HD מאיפושהו, מהיכן יכל להוריד במידה וזה חוקי, ואם לא, אז מהיכן אסור היה לו להוריד?......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תקרא את המאמר הבא המדבר על USENET:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=248
בנוסף, תריץ חיפוש בפורומים, יש המון מידע עינייני בנושא.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=248
בנוסף, תריץ חיפוש בפורומים, יש המון מידע עינייני בנושא.
Re: מאוד ממליץ
דווקא ראיתי כמה פרקים של הסידרה בHD 720P אבל בודדים.tals79 כתב:אני מאוד אהבתי את Rescue Me או בעברית ב HOT - "הצילו..." לא יודע אם יצא
גם ב HD...