בעיה ב Nvidia shield pro 2019
רכשתי את הסטרימר לפני כשבועיים, אבל אני שם לב שבכל סרט שאני מריץ בקודי (סרטים כבדים.. 4K TRUE HD ששוקלים 60 GB בערך) יש לי במהלך הסרט לא מעט פעמים ניתוקים בסאונד לשנייה שתיים נגיד ואז הסאונד חוזר. הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה שמעבירה סאונד ל JBL BAR 9.1 ב passthough. רואים שיש ניתוק של הסאונד כי אחרי שנייה-שתיים כשהסאונד חוזר הסאונד בר מציג מחדש את סוג האות שהוא מקבל על המסך שלו ככה שלא מדובר בבעיה בסרט ספציפי או משהו כזה.. זה קורה לי בכל הסרטים/סדרות שהורדתי (לא קורה לי בשידורי יס רגילים או משחקים בסוני..)
למישהו יצא להיתקל בבעיה הזאת?
תודה
למישהו יצא להיתקל בבעיה הזאת?
תודה
נערך לאחרונה על ידי yuvalsap ב 12/11/2020 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מאיפה את מזרים ? דיסק שמחובר ישירות או מהרשת ?
איך אתה מחובר לרשת ?
איך אתה מחובר לרשת ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
@yuvalsap
כמה שאלות לי אליך:
1. האם זה גם קורה לך עם סרטי 4k "רגילים" של 15-20GB? נסה גם סרטי FHD...
2. האם ניסית נגן אחר? קרי VLC או mx player.
3. האם ניסית לחבר את השילד פרו ישירות לטלוויזיה ולעקוף את ה - JBL?
4. האם באמת ניסית עם כבל HDMI? אחר כפי שאחד החברים פה הציע
5. האם יש לך אופציה לנסות את אותו הדבר עם סטרימר אחר? כך אתה חותך שאולי יש באמת בעיה בשילד.
בהצלחה!
כמה שאלות לי אליך:
5. האם יש לך אופציה לנסות את אותו הדבר עם סטרימר אחר? כך אתה חותך שאולי יש באמת בעיה בשילד.
בהצלחה!
1. ניסיתי אתמול להריץ סדרה עם פרק ששוקל רק 8 GB דרך plex, לא הייתה לי שום בעיה..אולי זה מעיד שהבעיה טמונה בקודי?02/11/2020 23:42Dannino כתב: @yuvalsap
כמה שאלות לי אליך:
בהצלחה!...
2. האמת שלא.. רק Plex
3. שילד מחובר ישירות לטלויזיה והסאונד עובר ב passthrough לסאונד בר
4.כן זה הכבל השני שלי כבר
5. לא לצערי אין לי עוד סטרימר לבדוק.
Plex מזרים דרך חיבור רשת ולא מחיבור HDMI, אז לדעתי הבעיה עשוייה להיות בכבל. זה שהחלפת כבל זה לא אומר שהשני מתאים. אתה צריך כזה שתומך ב18mbps מה שגם נקרא Premium High Speed. אם אתה באיזור המרכז אני יכול להלוות לך לבדוק.03/11/2020 12:39yuvalsap כתב: 1. ניסיתי אתמול להריץ סדרה עם פרק ששוקל רק 8 GB דרך plex, לא הייתה לי שום בעיה..אולי זה מעיד שהבעיה טמונה בקודי?
2. האמת שלא.. רק Plex
5. לא לצערי אין לי עוד סטרימר לבדוק....
תודה אחי אבל אני מהצפון. כבל כזה נגיד יעשה את העבודה?03/11/2020 12:49Avi_Dagan כתב:Plex מזרים דרך חיבור רשת ולא מחיבור HDMI, אז לדעתי הבעיה עשוייה להיות בכבל. זה שהחלפת כבל זה לא אומר שהשני מתאים. אתה צריך כזה שתומך ב18mbps מה שגם נקרא Premium High Speed. אם אתה באיזור המרכז אני יכול להלוות לך לבדוק.03/11/2020 12:39yuvalsap כתב: 1. ניסיתי אתמול להריץ סדרה עם פרק ששוקל רק 8 GB דרך plex, לא הייתה לי שום בעיה..אולי זה מעיד שהבעיה טמונה בקודי?
2. האמת שלא.. רק Plex
5. לא לצערי אין לי עוד סטרימר לבדוק.......
https://ksp.co.il/index.php?select=.123 ... tore_real=
כן זה טוב, יש גם יותר קצרים.
יכול להיות שזו בעיה אחרת לכן אם אתה יכול לשאול כבל קודם בכדי לבדוק אז עדיף, למרות שזה לא סכום גדול.
אני לא יודע באיזה כבל השתמשת קודם.
יכול להיות שזו בעיה אחרת לכן אם אתה יכול לשאול כבל קודם בכדי לבדוק אז עדיף, למרות שזה לא סכום גדול.
אני לא יודע באיזה כבל השתמשת קודם.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 03/11/2020 21:06, נערך 3 פעמים בסך הכל.
כן זה לא סכום שיהרוג אותי גם אם זה לא יעזור, השתמשתי ב 2 כבלים שהיו לי פה בבית..לא איזה משהו שאני מכיר או זוכר מאיפה הם הגיעו, מן הסתם לא איכותיים יותר מדיי.03/11/2020 18:10Avi_Dagan כתב: כן זה טוב, יש יותר גם קצרים
יכול להיות שזו בעיה אחרת לכן אם אתה יכול לשאול קודם לבדוק אז אעיף למרות שזה לא סכום גדול
אני לא יודע באיזה כבל השתמשת קודם...
אנא דווח אם הכבל פתר את הבעיה.03/11/2020 15:58yuvalsap כתב: תודה אחי אבל אני מהצפון. כבל כזה נגיד יעשה את העבודה?
https://ksp.co.il/index.php?select=.123 ... tore_real=...
אם זה קורה רק בUHD אז סיכוי טוב שזו הבעיה.
טוב קניתי את הכבל הנ"ל...ולצערי אין שינוי.03/11/2020 21:08Avi_Dagan כתב:אנא דווח אם הכבל פתר את הבעיה.03/11/2020 15:58yuvalsap כתב: תודה אחי אבל אני מהצפון. כבל כזה נגיד יעשה את העבודה?
https://ksp.co.il/index.php?select=.123 ... tore_real=...
אם זה קורה רק בUHD אז סיכוי טוב שזו הבעיה....
באסה. אולי למישהו יהיה רעיון נוסף. נסה לעשות חיפוש ברשת לראות אם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת.
קראתי שוב את הפוסטים שלך, באחד כתוב ששילד מחובר ישירות לטלויזיה ובשני שהוא מחובר ישירות לJBL. מה החיבור בפועל?
קראתי שוב את הפוסטים שלך, באחד כתוב ששילד מחובר ישירות לטלויזיה ובשני שהוא מחובר ישירות לJBL. מה החיבור בפועל?
היי אח,03/11/2020 12:39yuvalsap כתב:1. ניסיתי אתמול להריץ סדרה עם פרק ששוקל רק 8 GB דרך plex, לא הייתה לי שום בעיה..אולי זה מעיד שהבעיה טמונה בקודי?02/11/2020 23:42Dannino כתב: @yuvalsap
כמה שאלות לי אליך:
בהצלחה!...
2. האמת שלא.. רק Plex
מצטרף לאבי כי יש פה סתירה בדבריך, בפוסט הראשי ציינת שהשילד מחובר ישירות ל- JBL ופה כתבת לי שהוא מחובר ישירות לטלוויזיה ואז ב- PT ל- JBL.
אולי תנסה בכל זאת עם נגן אחר? וגם קבצי 1080P נגיד?...
סורי רק עכשיו ראיתי את הטעות שלי, תיקנתי בפוסט הראשי.. השילד מחובר לטלויזיה Q95T והיא מעבירה את הסאונד ב passthrough ל JBL 9.1.12/11/2020 12:06Dannino כתב:היי אח,03/11/2020 12:39yuvalsap כתב:
1. ניסיתי אתמול להריץ סדרה עם פרק ששוקל רק 8 GB דרך plex, לא הייתה לי שום בעיה..אולי זה מעיד שהבעיה טמונה בקודי?
2. האמת שלא.. רק Plex
מצטרף לאבי כי יש פה סתירה בדבריך, בפוסט הראשי ציינת שהשילד מחובר ישירות ל- JBL ופה כתבת לי שהוא מחובר ישירות לטלוויזיה ואז ב- PT ל- JBL.
אולי תנסה בכל זאת עם נגן אחר? וגם קבצי 1080P נגיד?......
אתמול ראיתי שוב סרט 4K TRUE HD כבד הפעם לא בקודי אלא ב PLEX וזה קרה שוב. אני אנסה לראות היום סרט רגיל ששוקל פחות אבל גם אם זה יעבוד חלק זה מבאס רצח כי אני רוצה לראות את הסרטים הכבדים האלה שבשבילם קניתי את כל המערכת הזאת של הטלויזיה, סאונד בר ושילד וכרגע זה לא עובד טוב ב 2 נגנים שונים ולא ברור לי למה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לחבר את השילד ישירות לסאונדבר ותראה אם זה עדיין קורה.
אני אנסה. תודה...
נראה שזה פתר את הבעיה. תודה!...