האם ה- Shield הוא עדיין הסטרימר הטוב בעולם?
שלום לכולם,
נכון להיום, לכל הטלוויזיות שלי בבית יש Shield שמחובר אליהם.
על ה- Shield מותקנים לי Netflix, Kodi, סלקום TV שעובדים מעולה
כמו כן, מותקן לי גם Amazon Prime שלא יכול להציג תכנים עם תרגום בעברית.
השאלה שלי היא, האם קיימים היום סטרימרים חזקים יותר שתומכים בספקטרום רחב יותר של פיצ'רים?
או שה- Shield למרות מחירו הגבוה, עדיין נחשב לטוב ביותר בתחום (צפייה בתכני 4K עם HDR Dolby Vision וכדומה...)
תודה,
השאלה שלי היא, האם קיימים היום סטרימרים חזקים יותר שתומכים בספקטרום רחב יותר של פיצ'רים?
או שה- Shield למרות מחירו הגבוה, עדיין נחשב לטוב ביותר בתחום (צפייה בתכני 4K עם HDR Dolby Vision וכדומה...)
תודה,
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עדיף להשתמש באפליקציות המובנות ב-TV לצרכי סטרימינג. לפחות כשמדובר באמזון, נטפליקס וכו'. אם יש לך TV שתומכת ב-HDR, היא סמארט, ולכן אני לא מצליח להבין למה אנשים מתעקשים לקנות סטרימרים יקרים לצרכים אלה כשהכל כבר מגיע מובנה במסך.
לשאלה שלך: איזה עוד פיצ'רים אתה צריך שהשילד לא תומך בהם? בנוגע לאמזון ותרגום, התלונות למפתחי האפליקציה עבור AndroidTV, לא לשילד.
לשאלה שלך: איזה עוד פיצ'רים אתה צריך שהשילד לא תומך בהם? בנוגע לאמזון ותרגום, התלונות למפתחי האפליקציה עבור AndroidTV, לא לשילד.
בגדול חיפשתי הבדלים בין android tv של טלויזיות מובילות ל-shield והדבר היחיד שמצאתי זה בעיות במקרה שצריך תקשורת של מעל 100 מגה ואז הטלויזיה תקרטע אבל ה-shield יעבוד. וזה קורה רק בסרטים של עשרות ג'יגות שמורידים באיכות של blueray. כמו-כן אנשים רושמים שה-shield מגיב מהר יותר.
חסרון של shield זה שאין HDR ב-Youtube.
אשמח לאישור אם זה נכון או לא ואם יש עוד הבדלים...
אשמח לאישור אם זה נכון או לא ואם יש עוד הבדלים...
בין הזולים יחסית עם אישורי סטרימינג רשמיים ,אני מניח שהוא עדיין מוביל. יכול להיות שיש מכשירים מתקדמים וגדולים יותר עם מחירים בהתאם.01/11/2020 20:47linyotam כתב: שלום לכולם,
תודה,...
כתוביות בעברית לאמזון פריים זו בעיה מתמשכת, למרות שיש להם בעקרון. אצלי מותקן על הטלויזיה וגם לא מצליח לקבל. אני חושב שזה אולי קשור באיך עשית את השירות. אם זה דרך פריים באתר אמזון האמריקאי ולא דרך פריים וידאו מוגדר כישראל, אז זה יוצר את המגבלה הזאת. לא סגור על זה.
בכל מקרה גם באפל טיוי וגם באמזון הכתוביות בעברית בלתי נסבלות בעיני, כי סימני פיסוק שונים מופיעים בתחילת השורה. התייאשתי מזה ובמקום מוריד ריפים ומתאים להם כתוביות בעברית שעברו תיקון של סימני הפיסוק. כמו כן לטעמי הכתוביות האמזון קטנות מידי אפילו בפונט הגדול ביותר וגם אין להם אפשרות לכתוביות אפורות (חשוב לHDR/DV). יתכן שזו מגבלה של הטלויזיה שלי שהיא ישנה יחסית. אני לא יודע אם יש יותר גמישות בזה דרך השילד.
כמו שTheCoolest אמר, גם לדעתי עדיף להתקין על הטלויזיה ובסטרימר להשתמש לקבצים offline. המגבלה המרכזית היא שאם אין לך eARC בשני הכיוונים, אז לא אפשרי להעביר אודיו מעל 1.1mbps למגבר. לא בעיה גדולה כי כל שירותי הסטרימינג כרגע לא עוברים את ה768kbps.
מגבלה אפשרית נוספת זה אם הטלויזיה לא תומכת בקידוד אטמוס.
זו בדיוק החוויה שלי.02/11/2020 0:25GalZohar כתב: בגדול חיפשתי הבדלים בין android tv של טלויזיות מובילות ל-shield והדבר היחיד שמצאתי זה בעיות במקרה שצריך תקשורת של מעל 100 מגה ואז הטלויזיה תקרטע אבל ה-shield יעבוד. וזה קורה רק בסרטים של עשרות ג'יגות שמורידים באיכות של blueray. כמו-כן אנשים רושמים שה-shield מגיב מהר יותר.
אשמח לאישור אם זה נכון או לא ואם יש עוד הבדלים......
YouTube לא תומך HDR
AMAZON PRIME ללא כתוביות
וכל השאר - מדהים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
YouTube HDR ואמזון שתומך בכתוביות בד"כ יש באפליקציות עבור מערכת הסמארט שלך. אלא אם כן יש לך סוני, ואז אפליקציית אמזון תהיה זהה לזו שיש בשילד.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כפי שציינו כבר חלק המגיבים אין סיבה ממשית שלא להשתמש באפליקציות המובנות בכל מסך לצריכה מספקי התוכן המקובלים.
לצפיה בסרטים שהורדו ומצויים מקומית ברשת שלך אין סיבה אמיתית להשתמש בשילד דווקא -רק לצורך זה הוא פתרון יקר יחסית.
אם לא צריכים את האשרור של נטפליקס/אמזון/וכיו"ב לסטרימר (כי הן מוכלות במסך אנדואיד tv שלך) ניתן להשתמש בכל סטרימר איכותי אחר שיהי זול הרבה יותר ויענה לצרכי הצפיה בתוכן מהרשת המקומית בלי בעיה מהותית, לפחות לדעתי
לצפיה בסרטים שהורדו ומצויים מקומית ברשת שלך אין סיבה אמיתית להשתמש בשילד דווקא -רק לצורך זה הוא פתרון יקר יחסית.
אם לא צריכים את האשרור של נטפליקס/אמזון/וכיו"ב לסטרימר (כי הן מוכלות במסך אנדואיד tv שלך) ניתן להשתמש בכל סטרימר איכותי אחר שיהי זול הרבה יותר ויענה לצרכי הצפיה בתוכן מהרשת המקומית בלי בעיה מהותית, לפחות לדעתי
איזה סטרימרים משתווים לשילד וינגנו דרך הרשת כל סרט שאוריד בכל הפורמטים המקובלים בצורה חלקה ויעלו פחות? בסוף חוץ מזה אני לא רואה באמת צורך בשילד אם יש android TV אלא אם אני מפספס משהו.02/11/2020 15:12Borderline1 כתב: כפי שציינו כבר חלק המגיבים אין סיבה ממשית שלא להשתמש באפליקציות המובנות בכל מסך לצריכה מספקי התוכן המקובלים.
אם לא צריכים את האשרור של נטפליקס/אמזון/וכיו"ב לסטרימר (כי הן מוכלות במסך אנדואיד tv שלך) ניתן להשתמש בכל סטרימר איכותי אחר שיהי זול הרבה יותר ויענה לצרכי הצפיה בתוכן מהרשת המקומית בלי בעיה מהותית, לפחות לדעתי...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם המטרה שלך היא לצפות בסרטים מהרשת בבית, אז אפשר להסתפק בסטרימרים הרבה יותר פשוטים וזולים שמריצים CoreELEC.
אם אתה רוצה תמיכה גם בהזרמה של תכנים של נטפליקס\אמזון ושות', לדעתי השילד הוא האפשרות הכי טובה שיש לך היום.
אם אתה רוצה תמיכה גם בהזרמה של תכנים של נטפליקס\אמזון ושות', לדעתי השילד הוא האפשרות הכי טובה שיש לך היום.
יש מאות סטרימרים סיניים שיעשו את זה עם CE או קודי על אנדרוייד. כמובן שגם בינהם יש מתקדמים יותר ופחות. בקלות אפשר למצוא ב$30-$50 אחד סבבה שישאיר אבק לשיואמי בכל מובן חוץ מסטרימינג חוקי.02/11/2020 17:00GalZohar כתב: איזה סטרימרים משתווים לשילד וינגנו דרך הרשת כל סרט שאוריד בכל הפורמטים המקובלים בצורה חלקה ויעלו פחות? בסוף חוץ מזה אני לא רואה באמת צורך בשילד אם יש android TV אלא אם אני מפספס משהו....
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 02/11/2020 18:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
גם אני לא יודע מה ההתלהבות.
נכון.
נכון.
יחסית להיצע שיש למכשירים עם סטרימינג חוקי הוא בולט ולא במחיר ששובר את הבנק. שאר ההיצע זה צעצועים ודונגלים.02/11/2020 17:49GalZohar כתב: אם זה ככה אז מה ההתלהבות מהשילד? רק למי שאין מערכת הפעלה סבירה בטלויזיה?
הבנתי ששירותי הסטרימינג גם ככה לא מגיעים לקצבים שמאתגרים את הטלויזיות היום?...
היחיד בקטגוריה שלו זה אפל טיוי שכמובן מגיע עם בעיות מובנות מעצם זה שהוא מוצר של אפל.
אולי אני חופר כדי להיות בטוח אבל פשוט מוזר לי - הוא יקר רק בגלל שהוא גם תומך בעוד אפליקציות שאחרים לא תומכים? אבל בשביל לראות קבצים כבדים מהמחשב גם מכשיר זול יעבוד באותה איכות צפיה? זה קצת לא הגיוני לי כי בד"כ מה שמייקר מכשיר זה היכולות שלו בחומרה ולא התוכנה שמאושרת לרוץ עליו...
הבעיה מתחילה שיש לך מסך שה ARC שלו במקרה שלי סוני f9005 לא מעביר ARC למגבר בצורה טובה או בכלל לא. אז אין לך מה לעשות רק לקנות סטרימר01/11/2020 21:01TheCoolest כתב: עדיף להשתמש באפליקציות המובנות ב-TV לצרכי סטרימינג. לפחות כשמדובר באמזון, נטפליקס וכו'. אם יש לך TV שתומכת ב-HDR, היא סמארט, ולכן אני לא מצליח להבין למה אנשים מתעקשים לקנות סטרימרים יקרים לצרכים אלה כשהכל כבר מגיע מובנה במסך.
לשאלה שלך: איזה עוד פיצ'רים אתה צריך שהשילד לא תומך בהם? בנוגע לאמזון ותרגום, התלונות למפתחי האפליקציה עבור AndroidTV, לא לשילד....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מה הקשר? אפשר לחבר עם אופטי.
הוא יקר בגלל שאין הרבה מכשירים ברמה שלו עם אישורים רשמיים לסטרימינג ובגלל שנבידיה זה מותג בעל שם (בדיוק כמו שטלפונים של אפל יקרים יותר) ומשתמשים בSoC שלהם (ככל שאני יודע). רוב המוצרים הסינים הזולים משתמשים בSoC שונים של Amlogic.02/11/2020 22:58GalZohar כתב: אולי אני חופר כדי להיות בטוח אבל פשוט מוזר לי - הוא יקר רק בגלל שהוא גם תומך בעוד אפליקציות שאחרים לא תומכים? אבל בשביל לראות קבצים כבדים מהמחשב גם מכשיר זול יעבוד באותה איכות צפיה? זה קצת לא הגיוני לי כי בד"כ מה שמייקר מכשיר זה היכולות שלו בחומרה ולא התוכנה שמאושרת לרוץ עליו......
אנא תקן אותי אם אני טועה TheCoolest.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא יודע בנוגע לרוב, אבל הרבה, כן.
רק אוסיף שדגמי S905X3 נותנים תמיכה בכל הפורמטים, למעט AV1 (זה יגיע עם S905X4 העתידי). ויש גם מעבד חזק יותר S922X, הביצועים שלו מרשימים למדי.
עם CoreELEC מקבלים +HDR, HLG, HDR10 מדוייקים, תמיכה בכל פורמטי אודיו האפשריים, עם תמיכה ב-Multichannel PCM.
בחלק מהמכשירים יש גם תמיכה ב-Dolby Vision, אבל הם בד"כ יקרים למדי, והתוספת עד השילד כבר הופכת למשתלמת יותר. (עם זאת, CoreELEC כרגע לא תומכת ב-DV)
רק אוסיף שדגמי S905X3 נותנים תמיכה בכל הפורמטים, למעט AV1 (זה יגיע עם S905X4 העתידי). ויש גם מעבד חזק יותר S922X, הביצועים שלו מרשימים למדי.
עם CoreELEC מקבלים +HDR, HLG, HDR10 מדוייקים, תמיכה בכל פורמטי אודיו האפשריים, עם תמיכה ב-Multichannel PCM.
בחלק מהמכשירים יש גם תמיכה ב-Dolby Vision, אבל הם בד"כ יקרים למדי, והתוספת עד השילד כבר הופכת למשתלמת יותר. (עם זאת, CoreELEC כרגע לא תומכת ב-DV)
גם לא עבד טוב וגם לא מעביר מעבר ל DD...
תאמין לי אני מבין בזה לא פחות טוב ... אם המסך שלך לא מעביר טוב אודיו זה לא יעבוד טוב אולי סוני תיקנו בגרסה האחרונה אבל בזמנו שניסיתי זה לא עבד טוב. ושוב מה אם תרצה פורמט מתקדם? איך אופטי מעביר אותו? אתה צריך earc לא לכולם יש