רעיונות לאוטומציה של הורדות
·אני יכול להגדיר איכות של הפרק להורדה?tomllic כתב:צור לך פיד של הסדרות שלך כאן - http://showrss.info/
תגדיר את הפיד הזה בקליינט טורנט שלך.
Done....
עדכון: הפיד הזה נראה חלקי - למשל, המנדלוריאן לא נמצא שם באיכות 4K...
·סהכ מה שאני צריך הוא הדבר הבא:shmizan כתב:·הבן דוד radarr ועל הדרך תבדוק גם את jackett.......
למרות שהיום לדעתי השיטה של אוטומציה, וניווטים בין interfaces שונים לצורך צריכת המדיה היא קצת מיושנת.....
סידרה X מתחילה עוד שבועיים, במקום להכנס פיזית כל שבוע ולהוריד ידנית טורנט ולשים אותו בתיקיה שSYNOLOGY DL STATION מחפש בה אני רוצה להגדיר במוצר אחר לעשות את זה במקומי
SONARR RADARR יעשה את העבודה? אם זה מיושן על מה אתה ממליץ?
·תודה. ראיתי שלSONARR למשל יש תמיכה בV2 של הקהילה של סינולוג'יshmizan כתב:@gkatz
·במקרה הזה הם יעשו בדיוק מה שאתה רוצה. אז זה הפתרון בשבילך.
באמירה מיושן התכוונתי ללצרוך את כל התוכן שלך בצורה הזאת, ולא למשל, ע"י שימוש ב-vod....
אפשר גם להתקין V3 עם דוקר (גם את V2)
מתוך נסיון מה היית ממליץ?
·gkatz כתב:·אני יכול להגדיר איכות של הפרק להורדה?......
עדכון: הפיד הזה נראה חלקי - למשל, המנדלוריאן לא נמצא שם באיכות 4K......
הם באמת לא הכניסו קבצי 4K אצלם באחת מהאפשרויות בחירה (דרך אגב אני רואה שגם למשל באתר דומה מוכר אחר https://eztv.io/ לא עשו את זה, כנראה זה עדיין לא מאוד מיינסטרים בסצינה) זה דיל ברייקר אם זה לא 4K?
בכל אופן ממה שאני קורא https://github.com/Jackett/Jackett אמור להיות יכול ליצור לך סוג של RSS פיד מהרבה טראקרים שאין להם אז זה ייצור את אותו האפקט. לא השתמשתי בזה אף פעם, אני אנסה היום.
·רוב תוכן ההורדות שלי הוא 4K האמת. לרוב הסדרות שבדרך כלל אני רואה יש גרסאות 4Ktomllic כתב:·......
הם באמת לא הכניסו קבצי 4K אצלם באחת מהאפשרויות בחירה (דרך אגב אני רואה שגם למשל באתר דומה מוכר אחר https://eztv.io/ לא עשו את זה, כנראה זה עדיין לא מאוד מיינסטרים בסצינה) זה דיל ברייקר אם זה לא 4K?
בכל אופן ממה שאני קורא https://github.com/Jackett/Jackett אמור להיות יכול ליצור לך סוג של RSS פיד מהרבה טראקרים שאין להם אז זה ייצור את אותו האפקט. לא השתמשתי בזה אף פעם, אני אנסה היום....
·gkatz כתב:·רוב תוכן ההורדות שלי הוא 4K האמת. לרוב הסדרות שבדרך כלל אני רואה יש גרסאות 4K.........
אוקיי על הכיפאק.
בדקתי עכשיו את הג'אקטט הזה על ה-NAS שלי, בכל מה שקשור ליצירת RSS FEED רלוונטי (יצרתי QUERY שעושה חיפוש ל-"mandlorian+2160p" באחד הטראקרים שאני עובד איתם וזה עבד. עוד לא קינפגתי את זה בקליינט טורנטים שלי אבל אין סיבה שזה לא יעבוד.
טוב, כבר הייתי שם אז בדקתי, זה עובד. הנה הפיד שיצרתי כמו שהוא עולה בקליינט, יכולתי למקד אותו עוד קצת אבל לא רציתי לעבוד קשה. עכשיו כל מה שצריך לעשות זה להגדיר רגולר אקספרשן שמוריד רק את מה שאני (או אתה במקרה הזה) צריך וזהו.
·נראה מרשיםtomllic כתב:טוב, כבר הייתי שם אז בדקתי, זה עובד. הנה הפיד שיצרתי כמו שהוא עולה בקליינט, יכולתי למקד אותו עוד קצת אבל לא רציתי לעבוד קשה. עכשיו כל מה שצריך לעשות זה להגדיר רגולר אקספרשן שמוריד רק את מה שאני (או אתה במקרה הזה) צריך וזהו....
·V2 עובד מצוין ויציב מאוד בדוקר...gkatz כתב:·תודה. ראיתי שלSONARR למשל יש תמיכה בV2 של הקהילה של סינולוג'י......
אפשר גם להתקין V3 עם דוקר (גם את V2)
מתוך נסיון מה היית ממליץ?...
בעיקרון, לא ידעתי על סונאר וראדאר וראיתי חבר בקהילה פה שהראה את הFLOW שבנה וחייב לציין שזה סופר נוח.
https://www.hometheater.co.il/vp3080115#3080115
@אסף_ב ממש עזר לי.
הכל מותקן תחת הדוקר. הדבר הבעייתי זה לתת הרשאות נכונות לvolume הנכון בדוקר ואז הכל מתבצע אוטומטי... (נעזרתי בדוגמאות אחרי חיפוש בגוגל)
מגדיר סדרה לעקוב בסונארר ואז כשפרק חדש מופיע באחד הטראקרים שההגדרתי בJACKETT, מתבצעת הורדה אוטומטית בקליינט ההורדות. בסוף ההורדה מתבצעת העתקה אוטומטית לתיקיה (hard link) אחרת בעלת השם הנכון של הסדרה ולא XXX.1080p.s01e03 וכדומה...
אפילו אפשר להגידר שאחרי שמתבצעת הורדה של פרק, אז מבצע רפרוש של התיקייה בשרת ה- PLEX.
בקיצור ממליץ ומאוד נוח. לדעתי יותר מRSS ישירות לקליינט של ההורדות שלך.
מה לגבי תרגום? האם\איך אתם מורידים רק קבצים שכבר יש להם תרגום?
זו הסיבה היחידה שאני עדיין עובד דרך טראקרים ישראלים ולא עובר לאוטומציה.
אני יכול לצפות באנגלית, אבל הרבה יותר נוח עם תרגום + יש אחרים במשפחה שללא תרגום יפגע משמעותית בהנאה שלהם.
זו הסיבה היחידה שאני עדיין עובד דרך טראקרים ישראלים ולא עובר לאוטומציה.
אני יכול לצפות באנגלית, אבל הרבה יותר נוח עם תרגום + יש אחרים במשפחה שללא תרגום יפגע משמעותית בהנאה שלהם.
@Gico
·
מצטרף לשאלה.
גם אני באותה סיטואציה, חייב תרגום או סרטים מדובבים.
אוהב את הטראקר הפרטי hebits.
פעם הייתי פשוט מתחבר ללפטופ בבית בעזרת teamviewer ומוריד מה שצריך ומשתף.
כיום אני עם qnap קטנטן, ממש entry level ומנסה להכיר קצת ולהתקדם עם השיטות המיושנות.
ה-download station שלו נחמד, אבל לא מקבל את הטורנט שאני מנסה להוסיף מהטראקר שציינתי ופשוט נתקע על downloading.
מציין שמהציבוריים שמוגדרים לו הוא כן מוריד.
אני לא רוצה לבצע הורדה ללפטופ ואז בסיום העלאה ל-qnap כי אני מפסיד יכולות ועדיין חייב להשאיר לפטופ דולק קבוע.
אם הבנתי נכון ה-transmission וה-deluge הם תוכנה חלופית ל-utorrent ול-download station.
מה הדרך הטובה ביותר להצליח להוריד ישירות ל-qnap.
·
מצטרף לשאלה.
גם אני באותה סיטואציה, חייב תרגום או סרטים מדובבים.
אוהב את הטראקר הפרטי hebits.
פעם הייתי פשוט מתחבר ללפטופ בבית בעזרת teamviewer ומוריד מה שצריך ומשתף.
כיום אני עם qnap קטנטן, ממש entry level ומנסה להכיר קצת ולהתקדם עם השיטות המיושנות.
ה-download station שלו נחמד, אבל לא מקבל את הטורנט שאני מנסה להוסיף מהטראקר שציינתי ופשוט נתקע על downloading.
מציין שמהציבוריים שמוגדרים לו הוא כן מוריד.
אני לא רוצה לבצע הורדה ללפטופ ואז בסיום העלאה ל-qnap כי אני מפסיד יכולות ועדיין חייב להשאיר לפטופ דולק קבוע.
אם הבנתי נכון ה-transmission וה-deluge הם תוכנה חלופית ל-utorrent ול-download station.
מה הדרך הטובה ביותר להצליח להוריד ישירות ל-qnap.
@Gico
·
אני משתמש ב- bazarr. הוא קורא את הספרייה שלך ומחפש תרגומים באיזה שפות שאתה רוצה מאיזה ספקים שאתה רוצה (opensubtitles, wizdom וכו') הכל באופן אוטומטי.
מותקן על דוקר...
משתמש ב- jackett כדי להתחבר לטראקרים. גם ישראלים וגם בינלאומיים.
·
אני משתמש ב- bazarr. הוא קורא את הספרייה שלך ומחפש תרגומים באיזה שפות שאתה רוצה מאיזה ספקים שאתה רוצה (opensubtitles, wizdom וכו') הכל באופן אוטומטי.
מותקן על דוקר...
משתמש ב- jackett כדי להתחבר לטראקרים. גם ישראלים וגם בינלאומיים.
·ואללה...נשמע טוב. אבדוק, תודה.zchesler כתב:@Gico
·
מותקן על דוקר...
משתמש ב- jackett כדי להתחבר לטראקרים. גם ישראלים וגם בינלאומיים....
יש לי ספריה לא קטנה על Unraid ודוקר לא מפחיד אותי.