Microsoft Flight Simulator 2020
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
I5 זו קטגוריה ולא דגם. עדיף ללכת על i7-9700k או אפילו 8700k שיאפשרו oc מוצלח
בשלב זה יהיה לי שם RX5700 XT של AMD, בגלל התמיכה הטובה יותר שלהם בריבוי תצוגות. גם ככה המסכים שלי יישארו full HD ולא מתכנן להחליף אותם, כך שלא באמת צריך כרטיס יותר חזק מזה. בהמשך אשדרג אותו לפי הצורך, בהנחה שהמגמה תימשך כלומר שהדרישות הגרפיות יעלו בקצב מהיר יותר מהדרישות מהמעבדים.sagioto כתב:תהנה, אני רק מקווה שמבחינת GPU חיכית לסדרה 30 כי זה יוזיל משמעותית גם אם תרצה לקנות 20...
אף פעם לא עמדתי עד הסוף על כל ההבדלים בין I7 ל-I5 ואיך כל אחד מהם עומד ב- OC. אבל כאן ממה שאני רואה במבט חטוף מדובר על תושבת ישנה יותר שמכתיבה קרוב לוודאי דור קודם של לוח וצ'יפסט, ומהירות שעון של 3.6 במקום 4.1 (שאני מניח שמתקזזת בתנאי שיש תנאים ל- OK מוצלח). כמה ליבות פיזיות יש ל- 9700K? אם שמונה ומערכת ההפעלה רואה 16 תהליכים, המשחק ממילא לא מעמיס יותר מ-6, כך שבעניין הזה לא ייראה כמעט שיפור.ChinggisKhan כתב:עדיף ללכת על i7-9700k או אפילו 8700k שיאפשרו oc מוצלח...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כאמור, לא פירטת איזה מעבד הזמנת, אבל אני מניח 10400 או אפילו 10600. ל-9700 אכן 8 ליבות. ההבדלים (היסטורית) בין i5 ל-i7 בטכנולוגיות ניצולת כמו היפר-ת'רדינג.
אני לא מכיר את הסימולטור הזה מספיק טוב אבל למשחקים 9700k הוא מעבד נפלא ל-OC. אפשר להגיע איתו די בקלות למהירות של 5.3 (תלוי קירור) ויציבות טובה. היתרון הגדול גם נובע מהעבודה שעד דור 9 (כולל) אינטל פחות הגבילה את יכולות ה-OC (כולל של זכרונות). יש פה באיזה מקום דיון על זה, שווה לחפש.
יכול להיות שלמשחק הזה ספציפית עדיף מעבד דור 10, אבל אני בספק אם 10600 ולא 10700.
אני לא מכיר את הסימולטור הזה מספיק טוב אבל למשחקים 9700k הוא מעבד נפלא ל-OC. אפשר להגיע איתו די בקלות למהירות של 5.3 (תלוי קירור) ויציבות טובה. היתרון הגדול גם נובע מהעבודה שעד דור 9 (כולל) אינטל פחות הגבילה את יכולות ה-OC (כולל של זכרונות). יש פה באיזה מקום דיון על זה, שווה לחפש.
יכול להיות שלמשחק הזה ספציפית עדיף מעבד דור 10, אבל אני בספק אם 10600 ולא 10700.
אכן הזמנתי 10600K ולוח Asus Z490 שאמור, לפי הנתונים, לאפשר O.C כתלות בקירור (הזמנתי עם קירור נוזלי, פעם ראשונה שאני מנסה את הקונספט הזה). בנוגע לסימולטור הזה ספציפית, כרגע הוא עובד עם DX11 (ייתכן מאד שבעתיד יעודכן ל- DX12) ולא מנצל יותר מ- 6 ליבות. I9 משיג שיפור של פחות מ- 6% ביחס אליו, לכן, כרגע, I5-10600K נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף בהנחה שזה המשחק העיקרי שאני אשחק בו.ChinggisKhan כתב:כאמור, לא פירטת איזה מעבד הזמנת, אבל אני מניח 10400 או אפילו 10600. ל-9700 אכן 8 ליבות. ההבדלים (היסטורית) בין i5 ל-i7 בטכנולוגיות ניצולת כמו היפר-ת'רדינג.
יכול להיות שלמשחק הזה ספציפית עדיף מעבד דור 10, אבל אני בספק אם 10600 ולא 10700....
כן, סחטתי אותו למקסימום שנותן אצלי מצב יציב- x48 4850Mhz.ChinggisKhan כתב:יש לך oc למעבד ? לא בטוח כמה זה משמעותי ללוח אם והזכרונות שלך במשחק הזה. מודה שמעולם לא עניין אותי התחום.
אני עשיתי oc רציני למעבד הזה לפני שלוש שנים והצלחתי לסחוט אותו לא מעט...
הזיכרון ב- 1885Mhz (במקור DDR3-1600).
ה- PCIe ב- +1% 101Mhz (בעקרון הצלחתי לעבוד לאורך זמן גם ב- +3%, אבל זה קילקל משמעותית את האופציות ל- O.C. בכרטיס המסך אז הורדתי את זה)
ובכרטיט המסך 2000Mhz לזיכרון, שזה המקסימום שהדרייבר מאפשר, ו+10% למעבד.
אפשר לשחק כך בצורה נסבלת ב- 1080p ברמת פירוט לא רעה, אבל בשום אופן לא על יותר ממסך אחד, כנראה בגלל מגבלת הזיכרון של כ. המסך (2 ג"ב).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

@oferlap
·
תעדכן איך הולך
·
תעדכן איך הולך
אז ככה:ChinggisKhan כתב:@oferlap
·
תעדכן איך הולך...
עוד לא התעמקתי בקטע של O.C. ומיטוב ביצועים בלוח החדש, יש המון אופציות חדשות שמעולם לא ראיתי ויקח זמן להבין. גם העיצוב החללי של המארז זה משהו שחדש לי לחלוטין, והפעולה החרישית כשהתרגלתי למאווררים רועשים כמו מנועי סילון. אפילו כך, ישר מהקופסה, המשחק עובד נהדר בהגדרות Ultimate וברזולוציה של 3 מסכים יחד. עוד דבר שאני לא רגיל אליו הוא כמות החום שנפלט מהמארז כשהמחשב בעומס - לא כל עומס, רק המשחק הזה, כרגע, מצליח להעמיס אותו כל כך, עד שיש לי חימום לאזור הרגליים.