עלות חשמל של סיב אופטי
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·Eitan1985 כתב:·כל עניין החשמל זה סתם תירוץ, גם אם אני אציע את זה הועד יסרב, גם לא בטוח שאפשר לשים שקע מודד לסוויץ'..........
ברור מההתחלה, אמרתי שיש צרכנים הרבה יותר רציניים בבניין, תתחיל לפחות שנה ראשונה שאתה מוכן שיקחו חשמל ממך,
אחרי שנה מקווה שיהיו עוד שכנים עם אינטרנט אז תמצאו פתרון יותר טוב. מחברת פרטנר תבקש הנחה משמעותי בשנה בגלל חשמל שלוקחים ממך. ברור שגם לחבת פרטנר (אן מי שם?) יש אינטרס
נ.ב. איזה עיר?
המנהל כבר ידע שהועד חושב שזה 60-70 חשמל, דיברו איתי על הנחה אבל כמה כבר יתנו לי? למה שאני אשלם 60-70 בגלל הזיות של ועד דבילי? ואני לא יודע כמה יתחברו, בניין של מבוגרים לרוב.Lyonia כתב:·......
ברור מההתחלה, אמרתי שיש צרכנים הרבה יותר רציניים בבניין, תתחיל לפחות שנה ראשונה שאתה מוכן שיקחו חשמל ממך,
אחרי שנה מקווה שיהיו עוד שכנים עם אינטרנט אז תמצאו פתרון יותר טוב. מחברת פרטנר תבקש הנחה משמעותי בשנה בגלל חשמל שלוקחים ממך. ברור שגם לחבת פרטנר (אן מי שם?) יש אינטרס
נ.ב. איזה עיר?...
·
אתה סותר את עצמך, או שזה 70 שקל חשמל ואתה היחיד שתתחבר ואז הועד צודק שהאינטרסט של רב דיירי הבית זה לא לאשר את הסבסוד מכספי הועד בשביל אינטרנט יותר מהיר שרק אתה תשתמש בו. או שהחשמל הרבה פחות מ-70 שקל ובתקווה גם עוד שכנים יתחברו ואז יהיה קל יחסית לשכנע את הועד לשלם עבור החשמל. לדעתי האופציה השניה הרבה יותר סבירה.Eitan1985 כתב: המנהל כבר ידע שהועד חושב שזה 60-70 חשמל, דיברו איתי על הנחה אבל כמה כבר יתנו לי? למה שאני אשלם 60-70 בגלל הזיות של ועד דבילי? ואני לא יודע כמה יתחברו, בניין של מבוגרים לרוב.
·...
אם באמת היית רוצה חיבור של סיב היית כבר מזמן מחבר את הבניין ומשלם על החשמל בעצמך, מקבל מפרטנר הנחה כמה שיותר גדולה ושם שקע מודד על הציוד של פרטנר. אחרי חודש יהיה לך יותר מידע ובמידת הצורך תדבר שוב עם פרטנר ובמקרה הכי גרוע תמיד תוכל לדרוש לנתק את הבניין כי אין מי שמוכן לשאת בהוצאות החשמל (ואפילו אז בסיכוי סביר פרטנר יתנו זיכוי יותר גדול בשביל להמנע מלנתק בניין שלם). אני לא רואה מה יש לך להפסיד, אתה יכול רק להריווח מכל הסיפור.
אם כל מה שאתה רוצה זה לבכות על הועד שלך, זה גם לגיטימי אבל זה לא יקדם את חיבור האינטרנט שלך. מהסיפורים שאני מכיר (מתחומים אחרים לגמרי) לחפש צדק בבתי המשפט זה לא בריא לשפיות האישית.
בכל מקרה בהצלחה.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
קנה מונה . עולה אולי 50 ש"ח. וחבר את המיתקן למונה . ותראה "לועד" כמה גרושים המיתקן דורש . מכיר את הסוגיה הזו . בתקופת הכבלים הפירטיים . שלא נתנו לי לחבר מגבר בחדר מדרגות . הכול צרות עיין בסך הכול
רק הטכנאי קרמר
אחראי בירורים גם על התשתית של יס כל הבניין משלם על החשמל, אז זה לא סביר להגיד לפרטנר לא וליס כן, ממש לא בטוח שפרטנר ייתנו לי הנחה(בטוח לא הנחה שהיא בסכום שהועד טוען), ויש עו"ד שמתעסק בתחומים האלו שאמר לי שיש לי טיעון טוב.
Re: עלות חשמל אנלימטד
·שלח להם הודעהshmulik88 כתב:מישהו יודע מה עלות חשמל של סיבים אופטיים בחברת אנלימטד?
בניין 12 דיירים...
·shmulik88 כתב:מישהו יודע מה עלות חשמל של סיבים אופטיים בחברת אנלימטד?
בניין 12 דיירים...
אם זה דרך התשתית של סלקום, אז 0, כי זה סיב פסיבי לא אקטיבי.
הלקוח משלם רק בצד שלו על החשמל של המודם/נתב.
יכול לפרט לגבי הארכיטקטורה שלהם?FunnyName כתב:·......
אם זה דרך התשתית של סלקום, אז 0, כי זה סיב פסיבי לא אקטיבי.
הלקוח משלם רק בצד שלו על החשמל של המודם/נתב....
לפותח הדיון, סיב זה עולם אחר
אינטרנט באמת טוב
חבל על כל יום שאתה מתעכב עם הדיירים האלה
תתחייב בכתב שאתה משלם, אם לא יסכימו תראה מה הסיבה האמיתית
תנסה גם לשכנע כמה שיותר דיירים להסכים איתך, תסביר להם שהעלות היא יותר זולה והם מקבלים מוצר פי 100 יותר טוב, אני בספק שאין לכם אנשים עם אינטרנט בבניין...
אם תלך ראש בראש גם יכול לקחת כמה שנים עד שייפתר הנושא..
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אפשר להתקין מונה חשמל על התקע של המגבר . עולה כ50 ש"ח . וכול 1 לחודש לעשות קריאת מונה . כמו שיש בדירה מפוצלת . מונה בכול חדר
רק הטכנאי קרמר
טוב, אני כותב אחרי הרבה זמן, לאחר שתבעתי את הועד אצל המפקחת על המקרקעין(שם תובעים אצל סיכסוכי שכנים וכו') ועוד כל מיני פרטיםן שאני לא אפרט עליהם, לאחר שעשינו אסיפת דיירים(אסיפת דיירים שאני עשיתי לא התקבלה כי הייעוץ המשפטי שקיבלתי לא היה הכי טוב...) ולאחר הדיווח ששלחתי למפקחת על תוצאות האסיפה, המפקחת אישרה את הסיב של פרטנר, פה לא הסתיים הסיפור, הייתה בעיה בחיבור הבניין כי הייתה בעיה בתשתית ולא היה ניתן לבצע DROP(חיבור הבניין לתשתית הסיב בשכונה) שלושה צוותים הגיעו ולא הצליחו, התעקשתי במחלקת התלונות של פרטנר והם שלחו את המפקח שלהם של התשתית והוא הצליח לפתור את הבעיה, למחרת חיברו את הבניין לסיב של פרטנר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים