מחפש קדם מגבר לפטיפון

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
yuvalb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

רוי (logan),
תודה על הפירוט ההשוואתי (Y),
דרך אגב, יצא לך לבדוק את הקיימברידג' מול פונו סטייג'ים יעודיים אחרים (אני לא מתכוון ל Nad והפרוג'קט באותה רמת מחיר אלא לפונו סטייג'ים ברמת מחיר גבוהה יותר)?

זכור לי שכתבת שקנית אותו עפ"י ביקורות בלבד ולא ע"ס שמיעתו בחנות...

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

נכון. רכיבים זולים יחסית שהם גם נישתיים באופיים (ת'כלס, כמה אנשים קונים פטיפון ועוד עם פונו חיצוני?) קשה מאוד לארגן להשוואה, אז הלכתי לפי המלצה. אני מאוד מרוצה ממנו. עם זאת, זכור שלפרוג'קט המקביל במחירו יש גם יכולת להגביר MC, עד כמה שזה רלוונטי לך.

וכמה מילים בתגובה לדברי Roeek: עם כל הכבוד אליו ואל משוגעי הפטיפונים (ובאמת שיש כבוד, והרבה), הגישה הזו לא מתאימה לכל אחד. לי היא לא מתאימה משתי סיבות; הראשונה- התקליטים אינם מהווים אחוז גבוה מההאזנה שלי כדי להצדיק עלויות כאלו, והשניה- קשה לי קונספטואלית עם מערכת שתמיד צריך להתעסק בה ולשפר, זה מפריע לי פסיכולוגית. אפשר לומר זאת על כל רכיב במערכת, אבל יש הרבה, הרבה יותר התעסקות ושיפורים בלתי פוסקים סביב הפטיפון לבדו (ראש, זרוע, גוף, רינגמאט, פונו, בולמי זעזועים, משטח...) מאשר בכל רכיב אחר.

לכן אני רואה כפטיפון תוספת רצויה למערכת, אבל כרכיב משלים בלבד ולא את לב ליבה. אני נהנה מאוד להאזין לתקליטים, אבל לא חייב אותם והם גם לא הבחירה הראשונה שלי. אז אם אתה כמוני בגישה, לדעתי הקצאה של 2-3K לכל העסק כולל פונו וכולל ראש ואמירת "סטופ, עד כאן" לפני שמתחילים להשתגע תיתן תוצאה מאוד מהנה ותספיק בהחלט.

yuvalb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

רוי כתב,
לכן אני רואה כפטיפון תוספת רצויה למערכת, אבל כרכיב משלים בלבד ולא את לב ליבה. אני נהנה מאוד להאזין לתקליטים, אבל לא חייב אותם והם גם לא הבחירה הראשונה שלי. אז אם אתה כמוני בגישה, לדעתי הקצאה של 2-3K לכל העסק כולל פונו וכולל ראש ואמירת "סטופ, עד כאן" לפני שמתחילים להשתגע תיתן תוצאה מאוד מהנה ותספיק בהחלט.
...
(Y)

אנחנו באותה גישה, כמו גם היחס אל התקליטים באופן כללי. ללא ספק כיף להאזין לתקליטים אבל עד להודעה חדשה אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב שהגדרתי לעצמי (שהוא אפילו נמוך ממה שציינת).

yuvalb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

זהו חבר'ה,
קניתי את ה Creek OBH-8 ביד שניה.
הופתעתי מאוד מגודלו ומאיכות הבנייה שלא מרשימים במיוחד.
הסאונד די טוב, למרות שעם ראש אודיו טכניקה די בסיסי אולי קשה להתרשם עד הסוף מהאיכויות שלו...
בעל הקדם אמר שהוא ממש היה בשימוש שעות ספורות ולא סיים Break In של 24 שעות לפי ה Manual...
תודה לכל המייעצים,
יובל.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”