ההתרגשות היתה עצומה כי מעבר לקבלת המכשיר החברה היתה זו שקנתה לי אותו,אותה חברה שמצהירה בריש גלי כי היא בכלל לא רואה הבדלים ולא מבינה מה אני רוצה ממנה,כל פעם שאני מושיב אותה לצפות בסרט HD.
בכל מקרה אחרי שההתרגשות עברה,החלטתי להקדיש את יום שישי בכדי לבדוק את היכולות של המכשיר המפלצתי הזה,שישב לי בסלון ממתין כולו להדלקה ראשונית,אך הפלא ופלא,סוני כמובן שכחו לצרף כבל HDMI למכשיר שגם ככה מגיע עם תג מחיר לא שפוי בעליל,אז מייד התחילו הריצות לקנות כבל כמה שיותר מהר,ובאותה נשימה הצטיידתי גם בכבל HDMI חדש וגם בכבל אופטי של MONSTER,ככה על הדרך
מיד לאחר מכן התחיל שלב ההתקנה הראשוני ,כאשר כבר חיכו לי שני סרטיי BD ומשחק חדש ומרהיב.
אני חייב לציין שאף פעם לא הייתי חסיד קונסולות ומעולם לא היה לי PS כזה או אחר,אני תמיד אהבתי את החוויה שהמחשב ידע לספק ולא ממש צללתי לעולמו החבוי של ה PS.
אז לאחר שהבהרתי את מנהגי בעבר אני יכול לומר לכם כי למטבע יש שני צדדים,האחד היא שעשיתי מאוד בחוכמה בעבר שלא נתתי למכשירים מהסוג הנ"ל להשתלט לי על כל חלק הגיוני בחיים,מאידך היתה זו טעות גדולה,כי מעכשיו אני בפנים,שקוע עמוק מאי פעם,לא יודע מאיפה אני יפנה את מעט הזמן הפנוי שלא היה ברשותי עבור המכשיר הממכר הזה,לא האמנתי,אבל כל השישי שבת,ישבתי מרותק למסך,מעביר כל שניה פנויה בין מסך למסך,עוד כמה דקות של משחק אני ממלמל לעצמי,וזהו...זהו?את מי אני משלה...אילולא העבודה היום בבוקר,הייתי ממשיך לשחק כל הלילה...
אבל פה לא נגמרת החוויה,ממש לא,משחקים זה פן אחד וחדש עבורי,HD ממש לא,ככה לפחות חשבתי,כבר המון זמן שאני רואה תכנים בHD מכל הסוגים ומכל הפורמטים,אבל אתמול הבום היכה בי חזק מאי פעם.
החוויה היתה כלא אחרת,קשה לומר למישהו שרואה כבר המון זמן תכנים בHD שהפורמט הזה יפילו אותו,תאמת לא חשבתי שזה יקרה לי,אבל כמה טעיתי,מצאתי את עצמי יושב שעות על גבי שעות,צופה באותם קטעים שוב ושוב,רק בכדי לראות שוב,להרגיש שוב את אותו האימפקט...
וחברים איזה איזה תענוג,פשוט תאווה לעייניים,מה גם שאת תחום הסאונד אני לא מקפח פה בכלל,אני מוכן להישבע שהנפקת הסאונד מדהימה לא פחות,פתאום כל צליל,כל מקטע,כל אקורד נשמע צלול,וחד מאי פעם.
אני יכול להמשיך ולספר לכם עד כמה ההתרשמות שלי מהמכשיר החדש הזה גדולה,אבל מילים לא יספיקו לתאר זאת.
לסיכום אני חייב לציין שאת םיכולים לשכוח מTVIX או OPPO,לכו על PS3
בהזדמנות זו רציתי לומר תודה חגיגית גם לאישה שידעה לקרוא אותי כל כך טוב,עינתי תודה לך שוב.