אני יודע שיש התעניינות, הנה הסקירה של רן לוי מרייטינג על R81
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נו.... ולא יכולת לכתוב תקציר של דבריו...
שהיו מעניינים כמה חברים.
כך היינו נהנים מכתביו/דעתו
וגם לא הייתה עובר על קופי רייט.
שהיו מעניינים כמה חברים.
כך היינו נהנים מכתביו/דעתו
וגם לא הייתה עובר על קופי רייט.
בתור מי שקרא את הסקירה-
היא לא מאוד נלהבת. הוא אומר שזה מסך LCD שהתחפש לפלזמה, כלומר קיבל את היתרונות והחסרונות של פלזמה. ניגודיות מאוד גבוהה יחסית (למרות שלטענתו אין אחידות מלאה בצבעים הכהים), אבל גם השתקפות ניכרת של אורות בחדר (הוא מייחס את שתי התופעות לפילטר הזכוכית של המסך שכה אופייני למסכי פלזמה).
הוא מציין לחיוב את העובדה שיש אפשרות מאוד גדולה לשחק עם הכיוונים וההגדרות של הפלזמה ומסייג את הביקורת במידה מסויימת בכך שלא ניתנה לו האפשרות לעשות כן וייתכן שזה היה פותר חלק מהבעיות שהוא גם תיאר בכתבה.
אני אגב מאוד מעריך את הסקירות של רן לוי, לאו דווקא בגלל שאני מסכים עם כל דבר,
אלא משום שברור לי שאלו ביקורות כנות ואמיתיות ולא כאלו ש"מתחנפות" ליבואן כמו הביקורות במגזינים.
הטעם שלו מאוד ברור למי שקורא את הביקורות שלו בעקביות וגם המערכת שלו (פורסמה לפחות בכתבה אחת) היא משהו שפוי וראוי ולא איזו מערכת על שכולנו יכולים רק לחלום עליה (חוץ מתומר צין
).
הוא מציין לחיוב את העובדה שיש אפשרות מאוד גדולה לשחק עם הכיוונים וההגדרות של הפלזמה ומסייג את הביקורת במידה מסויימת בכך שלא ניתנה לו האפשרות לעשות כן וייתכן שזה היה פותר חלק מהבעיות שהוא גם תיאר בכתבה.
אני אגב מאוד מעריך את הסקירות של רן לוי, לאו דווקא בגלל שאני מסכים עם כל דבר,
אלא משום שברור לי שאלו ביקורות כנות ואמיתיות ולא כאלו ש"מתחנפות" ליבואן כמו הביקורות במגזינים.
הטעם שלו מאוד ברור למי שקורא את הביקורות שלו בעקביות וגם המערכת שלו (פורסמה לפחות בכתבה אחת) היא משהו שפוי וראוי ולא איזו מערכת על שכולנו יכולים רק לחלום עליה (חוץ מתומר צין
למנהלי הפורום
ראשית, סליחה, לא ידעתי שפרסום ביקורת מהווה הפרה של זכויות.
שנית, האם מותר להעלות את הסקירה לאתר אחר ולשלוח קישור אליה?
תודה[/quote]
שנית, האם מותר להעלות את הסקירה לאתר אחר ולשלוח קישור אליה?
תודה[/quote]