התעלמות באתר ממסכי פלזמה של LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
פרפר_לבן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
הצטרף: מאי 2007

שליחה

היא סוגרת רק את המחלקה לייצור פנלים לפלזמות
ותיתמקד רק בפנלים ל -- LCD

urik314
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
הצטרף: מרץ 2007

ל LG יש מפעל גדל למדיי במאלזיה. ששם כח העבודה זול בהרבה

שליחה

יתכן והקו עובר לשם בגלל עלויות ותחרות קשה...

זאת חברה ענקית בכל קנה מידה (מיזוג בין GOLD STAR LUCKY ההסטוריות)

וקו המוצרים שלהם בדרך כלל איכותי, הם מייצרים את המסכים להרבה מוצרי מדבקה ואף לסוני או סמסונג (סניליות..)
אז נא לא לזלזל חמודים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78980
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל

שליחה

הייתי רוצה להעיר כמה הערות:

1. טון הדיון הזה נמוך מהמקובל באתר ולכן שרשור זה יסגר (אך ורק מסיבה זו, ולא מכל סיבה אחרת!)

2. פניתי אישית לפחות 4 פעמים ל ח.י, ליחצנים שלהם ולגופים שונים שעובדים איתם. בכל פעם הם נורא שמחו ורצו לעזור ולמסור לנו מכשירים לבדיקה "רק יתאמו איתך ונסגור עניין". בזה זה נסגר, מעולם לא קיבלתי טלפון חזרה. ניסיתי לבדוק את ה-TIME MACHINE שלהם, ועוד אין ספור מסכים, אך מעולם לא קיבלתי כל מסך של LG לבדיקה.

3. זה לא התפקיד שלי לרדוף אחרי יחצנים ואחרי חברות. מי שלא רוצה שיסקרו את המסכים שלו, אף אחד לא מכריח אותו... זה אמנם הפסד של כולנו, אבל בראש ובראשונה זה צריך להיות באינטרס של היבואן לדאוג שנסקור את המוצרים. יש לנו סטנדרט גבוה של סקירות וזה דורש הבאת מסך אלי הביתה לבדיקות בתנאים קבועים ועם ציוד בשעות לילה מאוחרת (בכדי למנוע מצב שבו אור סביבתי יפריע למדידות.

בכל אופן, ההזמנה פתוחה (לכל יבואן ויצרן באשר הוא). אני אבדוק כל מסך שיובא בפני. ברור מעליו שמסכים שאני לא בדקתי אני גם לא אמליץ עליהם... הרי לא הייתם מצפים להתנהגות אחרת.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”