שלט לומד
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש חברות, כמו Logitech, למשל שיש להם מסד נתונים ובו מאגר של כמעט כל השלטים הקיימים והקודים שלהם. כך שלא צריך את השלט הקודם כדי ללמד את השלט החכם ובמקרה של Logitech גם אפשר לבצע איתו הרבה מעבר לווירטואליזציה של שלטים קודמים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תבדוק את שלטי Harmony של לוג'יטק
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@yehudaa
·אין, הם הכי טובים בשוק הזה. לפני כמה שנים גם יצא לי לכתוב כאן באתר סקירה על אחד השלטים שלהם. אם תמצא את הסקירה תוכל להבין טוב יותר איך הם עובדים.
·אין, הם הכי טובים בשוק הזה. לפני כמה שנים גם יצא לי לכתוב כאן באתר סקירה על אחד השלטים שלהם. אם תמצא את הסקירה תוכל להבין טוב יותר איך הם עובדים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
שלט לומד מול אפליקציה
@yehudaa
·
אז באמת שלושת הכיוונים הם -
שלט לומד - יודע להעתיק את הקודים של שלט קיים - דורש שלט קיים ממנו הלומד יוכל להעתיק
שלט חלופי - גנרי כמו לוג'יטק הרמוני כמו שאמרו למעלה (אני חושב ששהרמוני הוא הטוב ביותר בגלל מגוון הקודים בספרייה, והיכולת של שלט בודד לשלוט בכמה מכשירים שונים!!)
אפליקציה - את האפליקציות כותבים ייצרני המכשירים מתוך מגמה להגביר את השימושיות במכשירים שהם משווקים. וכך אפשר למצוא אפליקציות לרוב היצרנים המובילים. - הדבר דורש טלפון עם יכולת אינפרא-רד שאין לכולם..
אחלה רסיבר הנקמיצ'י ד"א!
·
אז באמת שלושת הכיוונים הם -
שלט לומד - יודע להעתיק את הקודים של שלט קיים - דורש שלט קיים ממנו הלומד יוכל להעתיק
שלט חלופי - גנרי כמו לוג'יטק הרמוני כמו שאמרו למעלה (אני חושב ששהרמוני הוא הטוב ביותר בגלל מגוון הקודים בספרייה, והיכולת של שלט בודד לשלוט בכמה מכשירים שונים!!)
אפליקציה - את האפליקציות כותבים ייצרני המכשירים מתוך מגמה להגביר את השימושיות במכשירים שהם משווקים. וכך אפשר למצוא אפליקציות לרוב היצרנים המובילים. - הדבר דורש טלפון עם יכולת אינפרא-רד שאין לכולם..
אחלה רסיבר הנקמיצ'י ד"א!
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!