חווד על ברוויל בריסטה אקספרס

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
Avishav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אשמח לשמוע חווד ממי שהייתה ברשותו המכונה הנל .
תודה

אוטולולה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

ברוויל אקסרס

שליחה #2 

יצא לי להשתמש במכונה הזו מספר פעמים.
אז ככה,
ניתן להגיע לרמת טחינה לא רעה.
המקציף מעט מאכזב אבל אפשר להסתדר.
זה לא E61 אבל יחסית למחירה הקפה שהיא מפיקה טוב.
בשורה התחתונה למי שלא מעוניין להתעסק יותר מידי עם הכנת הקפה
זו מכנה טובה.

tomersh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

היי שלום!

קניתי בנובמבר כשהיה מבצע חביב מאמזון UK והיה משלוח מהמם שהגיע ממש מהר. המכונה הגיעה עם כל החלקים הנחוצים, כולל כד הקצפה, שתי סלסלאות (למעשה 2 למנה בודדת ו2 לכפול), ידית (כמובן), כזה שלוחצים איתו על הקפה וכזה שמשטח אותו (ה"ברזל" הזה שעוזר לחזרתיות בגובה הקפה בסלסלה..)

חווית השימוש שלי היא כדלקמן: בחודש וחצי הראשון סבלתי נורא.. ממש. הרגשתי ממש סבל מהקפה שהמכונה הוציאה. כל שוט היה יוצא באורך אחר, בזבזתי כמויות של פולים ולא היה לי טעים בכלל. חוץ מהחוויה של המכונה החדשה (עברתי מקפה שחור וקצת מקינטות..) אחרי שראיתי אינספור סרטוני הסבר והתייעצתי עם האחד והיחיד ד"ר גלעד שמחי.. התייעצתי גם עם לקוח שלו שאני לא זוכר את שמו, והם עזרו לי עד שהגעתי לתוצאה שאני מרוצה ממנה סוף סוף.

לדעתי העניה המכונה מצויינת למתחילים. בשביל החוויה ובשביל האיכות בבית.

לגבי המקציף, הוא באמת לא משהו.. אבל אני לא שותה חלב, וכשאני מחמם לאנשים חלב במקציף הם מבסוטים כי יש קצת קצף והם שומעים את הפשששש של הבועות. לוקח לו קצת זמן להתחיל וכאלה.
למכונה עצמה לוקח כ20 דקות להתחמם ויש לה טיימר שמכבה אותה אחרי חצי שעה אלא אם אתה נוגע באחד הכפתורים ואז הטיימר מתחיל מחדש. אני תמיד מדליק כ40-60 דקות לפני הכנת הקפה.

אם יש עוד משהו שלא כתבתי בחפירה הזו, מוזמן לשאול..
מקווה שעזרתי איכשהו :-)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”