[fb]Barak.Ehud/videos/515954552392673[/fb]/
וגם את זה
[fb]orly.barlev1/videos/4151222461570446[/fb]/
ג'יימס

·אתה מזלזל בציבור שלםboren כתב:ג'יימס, קליפים מדהימים ומעוררי מחשבה, אבל אל תצפה ממצביעי ביבי לצפות בהם. הם גם לא יעיזו לקרוא את כתב האישום, שמא חס וחלילה האמת תגרום להם לשנות את הבחירה....
·molvy כתב:באמת שאין לי קושי להתמודד עם גיבובי השקרים והשנאה שאנשי השמאל ושונאי ביבי מפיצים, נהפוך הוא בוער לי לומר לכם כמה מילים נוקבות......
אבל אני אמנע מסיבות שכבר כתבתי
רק אומר שאני לא בוחר בביבי, למרות שלדעתי הוא המועומד המועדף לראשות הממשלה...
·molvy כתב:·אתה מזלזל בציבור שלם......
נשמע כמו סוג של גזענות
או אולי אני טועה?...

·molvy כתב: אבל אני חושב שזה לא משליך על ביבי,
...

·אשמח לציטוטים של ביבי (ואנא אל תחזור ל- "הם שכחו מה זה להיות יהודים" שזה הטיעון היחידי ששמעתי עד כה ולדעתי יש בו אמת),moco כתב: "אני חושב" לא משכנע.
תצטרך לבסס את הטענה הזו.
קח בחשבון ציטוטים שיש של ביבי וכמובן רעייתו.
לצערי, אני יודע שלא משנה מה אני אגיד, מה אחרים יגידו, מה יוכיחו לך באופן ישיר, ואתה יודע מה, אפילו אם ביבי יגיד לך את זה בעצמו - את אמונתך לא ישנו....

·molvy כתב:
או שאני מפספס משהו?...
·molvy כתב:@moco
(ממש לא מסית כי הערבים מזמן הוציאו את עצמם מהקונצנזוס הלאומי היהודי והדמוקרטי)...

אני מתנצל מראש אם הדברים שאני הולך להגיד יפגעו בכמה מהקוראיםmoco כתב: אתה מצפה שהערבים יהיו חלק מהקונצנזוס הלאומי היהודי ? אולי ישלחו גם נציגים לקונגרס הציוני?
הם כן אזרחי המדינה, וההסתה ההיא של ביבי התיחסה אליהם כאילו זו הצבעה של אזרחי חוץ.
אגב, ביבי התנצל על זה אח"כ, אבל כרגיל זה היה לאחר שהוא הפיק מזה את מה שרצה, כך שלהתנצלות לא הייתה באמת משמעות....

·moco כתב:התכוונתי לציטוטים בעיניין הגזענות - על גולני. ?...
גם אני ואני בטוח שגם אתה סיפרת בדיחות על מרוקאים, זה עושה אותך גזען?ציטוט מויקיפדיה
בעת ישיבה באמצע שנות ה־70 עם הסופר הבריטי, מקס הייסטינגס, שחיבר ספר על יוני נתניהו ומבצע אנטבה התבדח על חטיבת גולני, יחידת חיל הרגלים הישראלית שבה רבים מאנשיה הם יוצאי צפון אפריקה או תימן. 'הם בסדר כל עוד כל עוד יש להם קצינים לבנים', הוא חייך."...

·molvy כתב:גם אני ואני בטוח שגם אתה סיפרת בדיחות על מרוקאים, זה עושה אותך גזען?......
זה מה שאתה יכול להביא מדברי ביבי שמשסע את החברה? דברים מלפני יותר מ 40 שנה
תרשה גם לי לגחך...
·molvy כתב: חייתי שמונה שנים בארצות הברית, ולמרות שלא הייתי אזרח ולא היו לי את הזכויות שיש לאזרחי ארצות הברית לרגע לא חשבתי לסרב לשיר את ההמנון האמריקאי או לצאת נגד הקונצנזוס האמריקאי...