SACD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האמת אני לא יודע למה החלטת שהוא מת.תומרצין כתב: ב. הסוני שלך ג'יפה (יעני, סוס מת)....
ומכאן עד לאסוציאציה של ג'יפה לדעתי רחוקה מאוד הדרך - לדעתי הרחקת לכת.
אני מוכן לשים את סוני שלי מול מק-קורמק ונראה מי יותר טוב מהם ב-SACD.
השאלה היא מה הכי חשוב לך? אם אתה רוצה מולטי פלייר שעושה הכל מצויין כולל סאונד מעולה גם דיגיטלית וגם אנאלוגית, לך על המכשיר של דנון ה-3910 אם חשבת שבמוסיקה הוא חייב להיות נחות משמעותית ממכשיר שנועד רק למוסיקה?יש לי הפתעה בשבילך.תתפלא לגלות שגם במוסיקה לפחות ה-3910 עושה עבודה נהדרת ויצא לי להשוות ולשמוע...
בהצלחה !
בהצלחה !
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כמה עולים דגמי דנון בארץ?
ה 2910 וה 3910?
ה 2910 וה 3910?
[quote="Croc"][quote="תומרצין"]
ב. הסוני שלך ג'יפה (יעני, סוס מת).
[/quote]
האמת אני לא יודע למה החלטת שהוא מת.
אני מוכן לשים את סוני שלי מול מק-קורמק ונראה מי יותר טוב מהם ב-SACD.[/quote]
הביטוי בסלנג "סוס מת" פרושו עייף או לא בכושר, הכוונה למכשיר שמראה כבר את גילו המופלג.
לגבי המקורמק, אני חושב שהוא יכול להיות יורש ראוי...אולי שמי צריך כרגע G-08 (חומר למחשבה :wink:).
מחירו בארץ 13K ש"ח ולא כפי שחשבתי.
תומר
ב. הסוני שלך ג'יפה (יעני, סוס מת).
[/quote]
האמת אני לא יודע למה החלטת שהוא מת.
אני מוכן לשים את סוני שלי מול מק-קורמק ונראה מי יותר טוב מהם ב-SACD.[/quote]
הביטוי בסלנג "סוס מת" פרושו עייף או לא בכושר, הכוונה למכשיר שמראה כבר את גילו המופלג.
לגבי המקורמק, אני חושב שהוא יכול להיות יורש ראוי...אולי שמי צריך כרגע G-08 (חומר למחשבה :wink:).
תומר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: pioneer
SO ?nvinyl66 כתב:המקורמק בנוי בעצם של טרנספורט (ונידמה ל שאף יותר מזה) של פיוניר......
הטראנספורט זה החלק הזניח ביותר בכל הנגן.
כמעט כל הנגנים בעולם משתמשים במספר בודד של טראנספורטים (PIONEER, TEAC וכו')
אכן...רוב הנגנים בנויים על בסיס מס' מוגבל של טרנספורטים.
ולעצם העניין - המקורמק נשמע נפלא וההשוואה לפיוניר אינה הוגנת במיוחד כלפי הפיוניר. הפיוניר הוא מכשיר לא רע בכלל, אבל זוהי סקאלה לגמרי אחרת של גימור, סאונד ומחיר.
הדנון נשמע מצויין גם כן, ואם במקרה מישהו אינו מרוצה לגמרי , יש שוק מודים גדול למ3910 וה 2910 (כולל הוספת שפופרות לOUTPUT STAGE).
ולעצם העניין - המקורמק נשמע נפלא וההשוואה לפיוניר אינה הוגנת במיוחד כלפי הפיוניר. הפיוניר הוא מכשיר לא רע בכלל, אבל זוהי סקאלה לגמרי אחרת של גימור, סאונד ומחיר.
הדנון נשמע מצויין גם כן, ואם במקרה מישהו אינו מרוצה לגמרי , יש שוק מודים גדול למ3910 וה 2910 (כולל הוספת שפופרות לOUTPUT STAGE).
תומרצין כתב:
לגבי המקורמק, אני חושב שהוא יכול להיות יורש ראוי...אולי שמי צריך כרגע G-08 (חומר למחשבה).
תומר...
אני לא הייתי מחליף כל כך מהר את המרידיאן, שהוא נגן CD בלבד, בנגן אוניברסלי - ואני חושב שגנאדי יסכים איתי
איתמר.