מסך LCD למחשב 24 אינ'ץ- חיבור לXBOX360 ונוחות העבודה איתו
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את המסך 2007FP DELL ואת הדגם עם הפאנל הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ.
אבל המסך ה24 אינ'ץ DELL 2407 היה נראה לי בגודל שהרבה יותר יכול לספק אותי.
המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי).
למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22.
ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים.
אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה.
בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה
אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה.
אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וגם גודל גופן בדפדפן.
אבל עדיין עד כמה נוח לעבוד איתו תאכלס? כשלא משתמשים בו למשחקים או צפייה בסרטים.
אני פשוט לא רוצה לקנות ולאחר מכן להתאכזב מכל הקטע הזה.
ובקשר לחיבור קונסולות, באחת הכתבות של מסכי ה24 באתרHWZONE רשום שאני יכול לקבל תמונת מסך מתוחה ומעוותת..?!
אם זה נכון בחיבור XBOX360 אז אין לי סיבה לקנות את המסך הזה ואעבור ל22 אינ'ץ במקום 24. אפשר גם לשנות לרזולוציה נמוכה ואז יראו יותר גדול אבל איכות המסך לא תהיה טובה. דרך אגב לאקס בוקס יש גירסא של איכות 720P (פרימיום) וגירסא של איכות 1080I (עלית)
אבל המסך ה24 אינ'ץ DELL 2407 היה נראה לי בגודל שהרבה יותר יכול לספק אותי.
המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי).
למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22.
ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים.
אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה.
בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה
אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה.
אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וגם גודל גופן בדפדפן.
אבל עדיין עד כמה נוח לעבוד איתו תאכלס? כשלא משתמשים בו למשחקים או צפייה בסרטים.
אני פשוט לא רוצה לקנות ולאחר מכן להתאכזב מכל הקטע הזה.
ובקשר לחיבור קונסולות, באחת הכתבות של מסכי ה24 באתרHWZONE רשום שאני יכול לקבל תמונת מסך מתוחה ומעוותת..?!
אם זה נכון בחיבור XBOX360 אז אין לי סיבה לקנות את המסך הזה ואעבור ל22 אינ'ץ במקום 24. אפשר גם לשנות לרזולוציה נמוכה ואז יראו יותר גדול אבל איכות המסך לא תהיה טובה. דרך אגב לאקס בוקס יש גירסא של איכות 720P (פרימיום) וגירסא של איכות 1080I (עלית)
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 07/05/2007 23:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- laad
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
יש לי Dell 2407, והוא להיט מאילנית. כשמגדירים פונטים של 120DPI בויסטה הוא פשוט נראה נפלא. לגבי ה-XBox אין לי מושג.
סך הכל מדובר באחת הקניות היותר מוצלחות שעשיתי לאחרונה, במיוחד שלוקחים בחשבון את המחיר הנמוך של המסך.
חתוזיו
סך הכל מדובר באחת הקניות היותר מוצלחות שעשיתי לאחרונה, במיוחד שלוקחים בחשבון את המחיר הנמוך של המסך.
חתוזיו
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
ממליץ לך אולי לשקול את ההיטאצ'י 26LD9000TA, הרזולוציה שלו נוחה מאוד לעבודה בווינדוס (768*1366) והוא יהיה מצוין בשביל הXBOX וגם כמסך טלויזיה הוא מעולה...
לי יש את דגם ה-32 שמשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך טלויזיה וזה ממש נוח לעבוד מול מסך כזה גדול...
לי יש את דגם ה-32 שמשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך טלויזיה וזה ממש נוח לעבוד מול מסך כזה גדול...
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה. אז אתה אומר שלמעשה המסך הזה משמש אותך ביום יום בשימוש במחשב בגלישה באינטרנט וכדומה ואין לך שום בעיה או הרגשה שהוא גדול מידי לשימושים האלה?laad כתב:יש לי Dell 2407, והוא להיט מאילנית. כשמגדירים פונטים של 120DPI בויסטה הוא פשוט נראה נפלא. לגבי ה-XBox אין לי מושג.
חתוזיו...
והאם בדפדפן 7 יש אפשרות לא הגדיל רק את הגופנים אלא לשנות את הרזולוציה של הדפים עצמם כדי שיראו יותר בגדול?
- scsa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1428
Re: מסך LCD למחשב 24 אינ'ץ- חיבור לXBOX360 ונוחות העבודה אית
בפרימיום יש גם 720P וגם 1080iTZAHI10 כתב: דרך אגב לאקס בוקס יש גירסא של איכות 720P (פרימיום) וגירסא של איכות 1080I (עלית)...
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

קראתי שרק בעלית יש.. אתה יכול לתת לי קישור לאתר מהימן שבו רשום שהXBOX 360scsa כתב:בפרימיום יש גם 720P וגם 1080iTZAHI10 כתב: דרך אגב לאקס בוקס יש גירסא של איכות 720P (פרימיום) וגירסא של איכות 1080I (עלית)......
גירסאת פרימיום יכול לתת שידור 1080I ?
בקשר לXBOX קראתי בכמה פורומים בחו'ל, שם כתבו שחיברו את הXBOX360 בחיבור כבל קומפוננט ולא רואים טוב.
רק אם מחברים אותו בכבל VGA אז רואים טוב. השאלה היא האם בחיבור כבל VGA התמונה תהיה HD אמיתית? 1080I ? או 720P?
יש מצב שרק עם כבל קומפוננט הוא מגיע ל1080I ועם כבל VGA לא?
- scsa
-
- עוסק בתחום

תשמע יש לי XBOX360 פרימיום מחובר לLCD של סמסונג 32R71
ויש לו אופציה לבחור 480P ,720P,1080i, וגם 1080P
כמובן אם אני שם על 1080P אז אני מקבל מסך שחור
בקשר לכבל קומפוננט שמגיע איתו , אז הוא נותן HD כמו גדול
הוא נותן HD בדיוק כמו גם כבל VGA
גם 720P וגם 1080iוהרבה אנשים דווקה מעדיפים חיבור קומפוננט על VGA
אומרים שרואים יותר טוב בקומפוננט.
תמונה מXBOX שלי

בקשר לכבל קומפוננט שמגיע איתו , אז הוא נותן HD כמו גדול
אומרים שרואים יותר טוב בקומפוננט.
תמונה מXBOX שלי

נערך לאחרונה על ידי scsa ב 08/05/2007 11:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על המידע החשובscsa כתב:תשמע יש לי XBOX360 פרימיום מחובר לLCD של סמסונג 32R71
בקשר לקבל קומפוננט שמגיע איתו , אז הוא נותן HD כמו גדול
אומרים שרואים יותר טוב בקומפוננט....
ביררתי לגבי המסך 2407 במספר מקומות באינטרנט ושם כל מי שחיבר את הXBOX360 למסך הזה בחיבור קומפוננט באיכות 1080I מספר שהאיכות היא על הפנים. וזאת בעיה שקשורה לאיכות 1080I בחיבור קומפוננט במסך הזה ספציפית. באיכות 720P הוא אמור לעבוד תקין. מי שחיבר את הXBOX360 בחיבור VGA אומר שרואים טוב.
השאלה האם ללכת בכל זאת על המסך למחשב 24 אינץ' של דל ולהתפשר על הקומפוננט כיוון שגם כך בתקופה הקרובה אני לא מתכוון להשתמש בו. ואולי כשאני ארצה לחבר בעתיד את המסך LCD לממיר הוט או DVD אוכל לחבר אותו בחיבור DVI-HDVI במקום קומפוננט?
או ללכת על מסך 24 אינ'ץ אחר, השאלה אם הוא נחשב טוב כמו הדל ואם המחיר שלו דומה.
- offirs
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
אכן לא מומלץ להשתמש בכניסת הקומפוננט של ה 2407 , משום שהמסך מבצע המרה של אות ה-1080i לאות 540P אשר גורמת לאיבוד כחצי מיכולת הצגת הרזולוציה של המסך.TZAHI10 כתב:תודה על המידע החשובscsa כתב:תשמע יש לי XBOX360 פרימיום מחובר לLCD של סמסונג 32R71
בקשר לקבל קומפוננט שמגיע איתו , אז הוא נותן HD כמו גדול
אומרים שרואים יותר טוב בקומפוננט....![]()
ביררתי לגבי המסך 2407 במספר מקומות באינטרנט ושם כל מי שחיבר את הXBOX360 למסך הזה בחיבור קומפוננט באיכות 1080I מספר שהאיכות היא על הפנים. וזאת בעיה שקשורה לאיכות 1080I בחיבור קומפוננט במסך הזה ספציפית. באיכות 720P הוא אמור לעבוד תקין. מי שחיבר את הXBOX360 בחיבור VGA אומר שרואים טוב.
השאלה האם ללכת בכל זאת על המסך למחשב 24 אינץ' של דל ולהתפשר על הקומפוננט כיוון שגם כך בתקופה הקרובה אני לא מתכוון להשתמש בו. ואולי כשאני ארצה לחבר בעתיד את המסך LCD לממיר הוט או DVD אוכל לחבר אותו בחיבור DVI-HDVI במקום קומפוננט?
או ללכת על מסך 24 אינ'ץ אחר, השאלה אם הוא נחשב טוב כמו הדל ואם המחיר שלו דומה....
http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/10/
- אור
-
- חבר ותיק

אני ממליץ שוב לשקול מסך 26 אינץ....
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

מסך 26 אינץ' נשמע לי גדול מידי לשימוש עם מחשב.. אולי בתור טלויזיה כן אבל מחשב לשימוש גלישה באינטרנט וכתיבה וקריאה.. הרי הרזולוציה ממש גבוהה
זה לא נשמע לי נוח... ולא עניתם לי על השאלה הזאת:
"אולי כשאני ארצה לחבר בעתיד את המסך LCD לממיר הוט או DVD אוכל לחבר אותו בחיבור DVI-HDVI במקום קומפוננט? "
"אולי כשאני ארצה לחבר בעתיד את המסך LCD לממיר הוט או DVD אוכל לחבר אותו בחיבור DVI-HDVI במקום קומפוננט? "
- אור
-
- חבר ותיק

תאמין לי, גם אני חששתי כשקניתי את ה32" לשימוש מחשב אבל אחרי יומיים הוא התכווץ בכמה אינצ'ים...חחחTZAHI10 כתב:מסך 26 אינץ' נשמע לי גדול מידי לשימוש עם מחשב.. אולי בתור טלויזיה כן אבל מחשב לשימוש גלישה באינטרנט וכתיבה וקריאה.. הרי הרזולוציה ממש גבוהה
"אולי כשאני ארצה לחבר בעתיד את המסך LCD לממיר הוט או DVD אוכל לחבר אותו בחיבור DVI-HDVI במקום קומפוננט? "...
- scsa
-
- עוסק בתחום

מסכים לגמרי עם אוראור כתב:תאמין לי, גם אני חששתי כשקניתי את ה32" לשימוש מחשב אבל אחרי יומיים הוא התכווץ בכמה אינצ'ים...חחחTZAHI10 כתב:מסך 26 אינץ' נשמע לי גדול מידי לשימוש עם מחשב.. אולי בתור טלויזיה כן אבל מחשב לשימוש גלישה באינטרנט וכתיבה וקריאה.. הרי הרזולוציה ממש גבוהה
"אולי כשאני ארצה לחבר בעתיד את המסך LCD לממיר הוט או DVD אוכל לחבר אותו בחיבור DVI-HDVI במקום קומפוננט? "......
ואני גם ממליץ לך ללכת על 26 , תוכל חופשי לעבוד עם מחשב
אם אתה כבר קונה משהו , לך על משהו סטנדרטי במיוחד לצרכים שלך
למה להגביל את עצמך רק עם VGA?
הרי אני מבין זה לא רק בXBOX , זה בכל חיבור דרך קומפוננט
אני למשל מחובר למחשב עם VGA ולXBOX עם קומפוננט וזה מאוד נוח
וב32 חופשי אפשר לגלוש ולקרוא טקסטים אפילו במרחק של שתי מטר
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

בכל מקרה זה גם יוצא מאוד יקר... נראה לי שאני אלך על ה24 של דל, ופשוט לא אשתמש אף פעם בחיבור של הקומפוננט.
- אור
-
- חבר ותיק

לפי דעתי כדאי לך מאוד ללכת על מסך כמו ההיטאצ'י... הוא אמנם יקר ב-500ש"ח מהDELL אבל נותן הרבה יותר (איכות טובה בהרבה בשידורי טלויזיה, עבודה נוחה מול מחשב, גודל) והוא לא יגביל אותך בשום דבר לדעתי...
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

ואיי חברה אתם מה זה מבלבלים אותי.
אתם צודקים שעדיף מסך עם קומפוננט, ההבדל במחיר הוא קצת יותר מ500...
אבל האמת אני פשוט חושש שאני לא אסתדר עם מסך כזה גדול. אני גם מתכוון לשבת כשהמסך על השולחן קרוב מולי ולא כשאני יושב על ספה או משהו.. זה סך הכל לחדר קטן, לא לסלון. אם היה לי ניסיון עם מסך בגודל כזה או אחר בעבודה מול מחשב הייתי אולי יכול לדעת...
בחנות המסך נמצא על מדף גבוה וקשה לי לדעת אם יהיה לי נוח או לא.
הלוואי שהייתי מכיר מישהו עם מסך כזה גדול והייתי יכול אצלו לבדוק איך אני מרגיש מולו
ואם נוח לי ככה לעבוד מול המחשב ולא רק לשחק. וגם למשל תוכנות שלא קשורות לוינדוס כמו אי סי קיו למשל ומסנג'ר בטח הרשימה של האנשים שם נראת ממש ממש קטנה ואם אני ארחיק קצת את המסך אני לא אראה כלום.
אני חושש לקנות אותו ושבסוף אני לא אסתדר ולא אוכל להחזיר את המסך ולקבל כסף חזרה
אתם צודקים שעדיף מסך עם קומפוננט, ההבדל במחיר הוא קצת יותר מ500...
אבל האמת אני פשוט חושש שאני לא אסתדר עם מסך כזה גדול. אני גם מתכוון לשבת כשהמסך על השולחן קרוב מולי ולא כשאני יושב על ספה או משהו.. זה סך הכל לחדר קטן, לא לסלון. אם היה לי ניסיון עם מסך בגודל כזה או אחר בעבודה מול מחשב הייתי אולי יכול לדעת...
בחנות המסך נמצא על מדף גבוה וקשה לי לדעת אם יהיה לי נוח או לא.
הלוואי שהייתי מכיר מישהו עם מסך כזה גדול והייתי יכול אצלו לבדוק איך אני מרגיש מולו
ואם נוח לי ככה לעבוד מול המחשב ולא רק לשחק. וגם למשל תוכנות שלא קשורות לוינדוס כמו אי סי קיו למשל ומסנג'ר בטח הרשימה של האנשים שם נראת ממש ממש קטנה ואם אני ארחיק קצת את המסך אני לא אראה כלום.
אני חושש לקנות אותו ושבסוף אני לא אסתדר ולא אוכל להחזיר את המסך ולקבל כסף חזרה
- אור
-
- חבר ותיק

א. יש מחיר מחירון ויש מחיר אמיתי שהוא נמוך בהרבה עבור מסך כזה...
ב. לי יש מסך 32" שאני יושב במרחק של מטר אחד ממנו וזה נהדר ונוח מאוד...
ב. לי יש מסך 32" שאני יושב במרחק של מטר אחד ממנו וזה נהדר ונוח מאוד...
-
TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

1. אני מתכוון לשבת מקסימום חצי מטר מול המסך ולא מטר..
2. מה הכוונה יש מחיר מחירון ויש מחיר אמיתי? איפה אני יכול להשיג את המחיר שאמרת?
2. מה הכוונה יש מחיר מחירון ויש מחיר אמיתי? איפה אני יכול להשיג את המחיר שאמרת?
- אור
-
- חבר ותיק

המחירים שאתה רואה בזאפ הם לא המחירים הכי נמוכים...
- eldad_z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 676
בביקורות של הDELL השוו אותו למסכי מחשב אחרים ומצאו שכניסת הCOMPONENT שלו לא איכותית כמו של האחרים.
זה לא אומר שאם תרכוש טלוויזיה עם כניסת COMPONENT האיכות שם תהיה טובה יותר, אולי האיכות תהיה פחות טובה. עד שלא תהיה השוואה ישירה בין השניים לא תדע לבטח.
זה לא אומר שאם תרכוש טלוויזיה עם כניסת COMPONENT האיכות שם תהיה טובה יותר, אולי האיכות תהיה פחות טובה. עד שלא תהיה השוואה ישירה בין השניים לא תדע לבטח.