קראתי שניתן לעשות android auto tweak במסך ברכב (אני ואשתי שתינו עם מכשירים Samsung s9 plus), ברצוני לדעת קודם כל האם ניתן לעשות ברכב של אישתי ושלי את הtweak הזה , הרכב של אישתי שנת 2014 , ורציתי לדעת אם עכשיו לדוגמא הגרסה אצלה ישנה יחסית , אני צריך לעשות קודם עדכון גרסה ורק אז לאחר מכן להתקין דרך ה aio tweaks Mazda ? ועוד שאלה שקשורה לגרסה , אם הגרסה אצלי לדוגמא היא מעל הגרסה שניתן לעשות בה את ה tweak , ישנה דרך לשנמך את הגרסה שיש לי כרגע לגרסה מתאימה שבה אני יוכל לעשות את ה android auto ?
שאלה נוספת - ברגע שאני עושה את ה tweak הזה לגבי כל הקטע של האחראיות , יהיה ניתן לחזור אחורה ? , הכוונה שלי היא אם לדוגמא אלך למוסך ובאמת תהיה לי איזה בעיה במערכת ואני לא רוצה שפתאום יראו ששיניתי , מה צריך לעשות על מנת להסיר את ה tweak ? אצטרך להתקין גרסה נקייה מחדש ? או שבכלל אצטרך להשתמש שוב ב Mazda aio tweaks על מנת להסרת android auto ?
ושאלה אחרונה - ברגע שאני מתקין ועובד עם ה android auto , לאיזה תקלות זה גורם ה android auto ? מצלמת רוורס תעבוד כפי שהייתה ? סאונד יעבוד כפי שהיה ? משהו פתאום יפסיק לכבוד במערכת בגלל ה android auto או שהכל יישאר כרגיל כפי שהיה ? תודה רבה וסליחה על החפירה