melitta solo & milk - אפשר להגיע להקצפה נורמלית?
·כלומר, לשלם כדי להפוך את ה"פרפקט מילק" ל-"מילק"?sputty כתב:ערן באמת אתה מרוצה מההקצפה שלה? אני כנראה מפספס משהו בהפעלה...
בנוסף - כשהתקשרתי בזמנו למעבדה של קדמה אמרו לי שניתן להחליף את המנגנון בצינור עם קיטור, עולה כ200 ש"ח אם אני זוכר נכון וצריך להכניס את המכונה למעבדה שלהם....
לא עדיף פשוט לקנות מראש את ה"מילק", שהיא זולה יותר?!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
·sputty כתב:ערן באמת אתה מרוצה מההקצפה שלה? אני כנראה מפספס משהו בהפעלה...
בנוסף - כשהתקשרתי בזמנו למעבדה של קדמה אמרו לי שניתן להחליף את המנגנון בצינור עם קיטור, עולה כ200 ש"ח אם אני זוכר נכון וצריך להכניס את המכונה למעבדה שלהם....
בהחלט מרוצה. מצ"ב תמונה של הקצפה מהבוקר.
תוריד את האפליקציה של המכונה לסמארטפון, יש שם הסבר מסודר איך להקציף נכון.
- Huber
- חבר במועדון HT

·doutsh כתב:·כלומר, לשלם כדי להפוך את ה"פרפקט מילק" ל-"מילק"?......
לא עדיף פשוט לקנות מראש את ה"מילק", שהיא זולה יותר?!...
אני חושב שהתהליך הזה מיותר, ההקצפה שלה לטעמי יותר מסבירה, אבל סתם קוריוז, עשאני רכשתי את המכונה בדיל שפירסמתי היא הייתה יותר זולה מהדגם שציינת.
קשה לראות בדיוק בתמונה, אבל על פניו זה נראה כמו המוווון קצף, וקצף מאד אוורירי, שאלה שתי הבעיות של הקצפות אוטומטיות בדרך כלל.
כאמור, זה בהחלט עניין של טעם ובטוח שלהרבה זה יספיק, אבל זה לא נקרא קצף איכותי.
(יכול להיות שאני לא ממש רואה טוב בתמונה, אשמח לתמונה יותר מקרוב אם אתה חושב שהקצף לא אוורירי).
כאמור, זה בהחלט עניין של טעם ובטוח שלהרבה זה יספיק, אבל זה לא נקרא קצף איכותי.
(יכול להיות שאני לא ממש רואה טוב בתמונה, אשמח לתמונה יותר מקרוב אם אתה חושב שהקצף לא אוורירי).
- Huber
- חבר במועדון HT

doutsh - רק השליש העליון הוא קצף, ולא יודע מה זה "איכותי", לכולם פה בבית (כולל לכל האורחים שבאו וניסו) זה יותר ממספק 
זו שאלה טובה מה זה "איכותי", וזו שאלה שאין עליה באמת תשובה, אבל זה נכון לכל תחום.
כאמור, לרוב המוחלט של האורחים שלך (וגם שלי כמובן) קפסולות של נספרסו זה יותר ממספק, ואולי אפילו יגידו שזה יותר טוב מהקפה בבית הקפה האהוב עליך.
ועדיין, אני (ורבים מאלה שרואים עצמם חובבי קפה "אמיתיים") יגידו לך שקפה מקפסולות הוא ממש לא "איכותי".
כאמור, לרוב המוחלט של האורחים שלך (וגם שלי כמובן) קפסולות של נספרסו זה יותר ממספק, ואולי אפילו יגידו שזה יותר טוב מהקפה בבית הקפה האהוב עליך.
ועדיין, אני (ורבים מאלה שרואים עצמם חובבי קפה "אמיתיים") יגידו לך שקפה מקפסולות הוא ממש לא "איכותי".
- Huber
- חבר במועדון HT

doutsh - איך הגענו מדיון על קצף לקפסולות? בכל מקרה אצלי המכונה טוחנת פולים ולא משתמשת בקפסולות, ומחינתי זה שיפור על הקפסולות ויותר ממספק. כנ"ל לגבי הקצף.