כי אצלי אנדרויד 9 (פאי) והחיפוש באפליקציה (תמונה ראשונה) עובד רק באנגלית.
...
·אצלי הם אותו הדבר קודם כל החיפוש הוא בעברית אצלי.
וזה נראה אותו הדבר כמו אצלך למרות שזה אותו אחד מ2 התמונות שהראת לי כי בשניהם יש את החיפוש של יוטיוב וברגע שלוחץ על החיפוש קולי עולה לי התמונה של החיפוש של גוגל אני מניח שאין לך עברית זה כי אתה צריך או לשנות ממשק לעברית או להפעיל בהגדרות של גוגל שבשפות יהיה גם עברית
נראה לי היה עדיף פשוט טלויזייה חכמה עם android tv הייתה חוסכת הרבה כאב ראש
@Lior98
·
יש לי עברית בטלפוון.
הטלפון הוא באנגלית, אבל יש תמיכה בעברית (אתה יכול לראות את בתמונה השניה את המקלדת בעברית).
2 התמונות זה לא אותו דבר.
בתמונה הראושנה זה החיפוש של יוטיוב (שככל הנראה שמשתמש בחיפוש של גוגל).
ובתמונה השניה זה חיפוש של המקלדת - הוא לא קשור לאפליקציית יוטיוב. הוא נראה אותו דבר בכל אפליקציה - הוא פשוט מתרגם את מה שאתה אומר לכתב.
mdk_25 כתב:@Lior98
·
יש לי עברית בטלפוון.
הטלפון הוא באנגלית, אבל יש תמיכה בעברית (אתה יכול לראות את בתמונה השניה את המקלדת בעברית).
2 התמונות זה לא אותו דבר.
בתמונה הראושנה זה החיפוש של יוטיוב (שככל הנראה שמשתמש בחיפוש של גוגל).
ובתמונה השניה זה חיפוש של המקלדת - הוא לא קשור לאפליקציית יוטיוב. הוא נראה אותו דבר בכל אפליקציה - הוא פשוט מתרגם את מה שאתה אומר לכתב.
...
האמת שכבר התחלתי להתייאש עד שחשבתי שסידרתי את ה"שגיאה" שקיבלתי מיוטיוב על החיפוש קולי עכשיו הבעיה שהחיפוש לא בעברית ואני יודע שכן יש תמיכה מסויימת נראה לי צריך לבדוק אם מישהו פה בפורום עם טלויזייה של lg/sony או חברה אחרת מוכרת ולבדוק איתם עם יש היוטיוב שלהם עושה חיפוש קולי בעברית שלדעת אם זה בעיה אצל סמסונג
·
se1 כתב:Lior98
לא קראתי כל השרשור שלך.
לי יש מסך סוני אנדרואידי ואפשר לעשות בו חיפוש קולי ביוטיוב.
נכנסים בהגדרות ל"דיבור" ומשנים השפה בחיפוש הקולי, לעברית.
...
·זה טוב שלא קראת זה לא ממש עזר...
אני מניח שאתה מתכוון למסך סוני עם מערכת הפעלה של אנדוריאד טיוי
תוכל לפרט יותר? "נכנסים בהגדרות לדיבור" אתה מתכוון דרך היוטיוב או דרך ההגדרות טלויזייה שלך? אני מאמין שאצלך זה עובד רגיל ויפה מסיבה פשוטה יש לך אנדרואיד וציינתי פה שבממיר פרטנר tv ובסמארטפונים שלי זה כן מחפש בעברית אני רק לא יודע אם הבעיה היא במערכת הפעלה של סמסונג או בגלל החיפוש הקולי המובנה של סמסונג
שאלה קטנה אליך בטלויזייה שלך יש חיפוש קולי דרך השלט? אני מתכוון לחיפוש קולי שמוגדר על ידי סוני ולא על ידי האנדרואיד (גוגל) אם כן הוא בשפה אנגלית או עברית?
Lior98
בעבר כתבתי זאת כאן. החיפוש הקולי היה אחת הסיבות שבחרתי במסך סוני,שלו יש מערכת הפעלה ״פתוחה״.
חוץ מ״שחורים״ עליהם מדברים כאן מביני עניין (כדי להבחין בהם ממש, אתה זקוק לתנאי תאורה אופטימליים)
לי היה מאד חשוב יכולות ה״סמארט״ של המסך עצמו.
כמו היכולת להוריד אפליקציות מגוגל סטור
וכמובן היכולת להשתמש בחיפוש קולי בעברית ביוטיוב.
כן. החיפוש הקולי נמצא בשלט עצמו ולא בגוגל.
נכנסים אצלי כאמור להגדרות של המסך, אח״כ ל״דיבור״. ושם משנים לאיזו שפה שרוצים.
במערכת הפעלה ״סגורה״ כמו של סמסונג ולא אנדרואידית אין לך את היכולות האלה.
בעבר כתבתי זאת כאן. החיפוש הקולי היה אחת הסיבות שבחרתי במסך סוני,שלו יש מערכת הפעלה ״פתוחה״.
חוץ מ״שחורים״ עליהם מדברים כאן מביני עניין (כדי להבחין בהם ממש, אתה זקוק לתנאי תאורה אופטימליים)
לי היה מאד חשוב יכולות ה״סמארט״ של המסך עצמו.
כמו היכולת להוריד אפליקציות מגוגל סטור
וכמובן היכולת להשתמש בחיפוש קולי בעברית ביוטיוב.
כן. החיפוש הקולי נמצא בשלט עצמו ולא בגוגל.
נכנסים אצלי כאמור להגדרות של המסך, אח״כ ל״דיבור״. ושם משנים לאיזו שפה שרוצים.
במערכת הפעלה ״סגורה״ כמו של סמסונג ולא אנדרואידית אין לך את היכולות האלה.
...
·אז אולי אשקול בעתיד באמת לקנות מסכים של סוני אשמח שתגיד איזה דגם יש לך ואם אתה מרוצה ממנו וידוע לך איזשהו באגים/תקלות
@Lior98 - במקום לפתור את זה בטלוויזיה, אתה יכול להוסיף לה נגן או סטרימר שתומך בחיפושים קוליים. אני חושב ש-Nvidia Shield תומך בזה, וסביר להניח שכל HTPC עם ווינדוז גם. אני לא יודע אם יש תמיכה עברית רשמית בגוגל אסיסטנט או בקורטנה, אבל הסיכויים שתהיה גבוהים יותר מאשר שתראה תמיכה בעברית אצל סמסונג.
boren כתב:@Lior98 - במקום לפתור את זה בטלוויזיה, אתה יכול להוסיף לה נגן או סטרימר שתומך בחיפושים קוליים. אני חושב ש-Nvidia Shield תומך בזה, וסביר להניח שכל HTPC עם ווינדוז גם. אני לא יודע אם יש תמיכה עברית רשמית בגוגל אסיסטנט או בקורטנה, אבל הסיכויים שתהיה גבוהים יותר מאשר שתראה תמיכה בעברית אצל סמסונג.
...
·יש לי כבר את הנגן nvidia shield וכמו שציינתי ממירי פרטנר פייבר עם android tv אבל זה מעצבן שטלויזייה "חכמה" בסוף לא באמת חכמה וצריך לחבר מכשיר צד ג בשביל לקבל את התכונות האלה ועוד מחברה כמו סמסונג
זה יגרום לי לפעם הבאה לחשוב שוב עם לקנות מסכי סמסונג ואולי באמת מסך עם מערכת הפעלה של אנדרואיד תיתן לי יותר את מה שאני מחפש.
נ.ב אם מישהו יודע על דרך לבטל את החיפוש הקולי של סמסונג שיעדכן אני מאמין שזה יפתור את הבעיה למי מה שראיתי איך בהגדרות אפשרויות לביטול העוזרת הקולית
boren כתב:אם יש לך Shield איזו סיבה יש לך להשתמש ביכולות ה"חכמות" של הטלוויזיה? רק כי הן שם?
...
·כי השילד לא מחובר 24/7 וגם אז כל פעם להתחיל להחליף שלטים אם כבר קנית טלויזייה חכמה תנצל אותה עד הסוף כי קודם קניתי טלויזייה חכמה והשילד היה נטו בשביל הסרטים אני אנסה למצוא פיתרון כמו לבטל את העוזרת הקולית הזאת אם אצליח מאמין שזה יפתור את הבעיה.
boren כתב:השילד אמור לעשות את כל הדברים החכמים יותר טוב מאשר מה שמובנה בטלוויזיות חכמות, אז הייתי שוקל להשתמש בו 24x7.
...
·האמת שבשילד הייתה בעיה שלא אהבתי שסרטים/נטפליקס/יוטיוב לא היו מתנגנים חלק ואז אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שבגלל שהוא מוגדר על 59p בתצוגה ואם משנים ל 23.976 זה מסדר את התקיעות הקטנות האלו בסרטים אבל הממשק עצמו נראה גרוע בגלל שמשנים ל23.976 סגנון של laggy לעומת 59p שהממשק נראה חלק ומגיב טוב שאגב אני לא מבין למה השילד רק חייבים להגדיר אותו לפי 59p/23p זה סתם הורס את החוויה בזמן שבממיר פרטנר או בטלויזייה הכל נראה חלק בלי לשנות בהגדרות מעברים של פריימים כמו שאתה רואה אף מוצר לא חף מבעיות...
המסך שלי הוא כבר ישן ה-8596C (מודל 2016)
כמובן שאתה תמצא את החיפוש הקולי בעברית, בדגמים היותר חדשים מסדרה 8 ו 9
...
·ועוד שאלה קטנה שאתה משתמש בחיפוש הקולי דרך היוטיוב זה מבקש ממך ללחוץ תוך כדי על הלחצן בשלט של החיפוש?
נניח בנוידייה שילד ופרטנר טיוי שאני נכנס ליוטיוב לחיפוש קולי אני לוחץ על הלחצו במסך והחיפוש עובד ובטלויזייה אני לוחץ גם על הלחצן במסך ביוטיוב וגם על הלחצן הפיזי בשלט זה גם אצלך ככה?