למה לא לקנות PVR-150
שלום לכולם , לפני כחודש רכשתי מחשב HTPC עם כרטיס PVR-150
ולמרות הכתבות המעודדות על הכרטיס גיליתי שהכרטיס לא נותן שום אלטרנטיבה איכותית
בצפיה ישירה בטלוויזיה.
איכות התמונה פשוט זוועתית יחסית לאיכות התמונה המתקבלת ישירות ממסך הטלוויזיה..
וכן ניסיתי את כל החיבורים ואת כל הטריקים.
אין לי מושג לגבי הכרטיסים האחרים אבל ה 150 פשוט נותן תמונה גרועה.
1. מריחות בתזוזה מהירה.
2. מעוות כותרות \ כתוביות בסרטים ללא קשר לסוג החיבור ההבדלים זניחים לעומת השוני באיכות התמונה.
3. התמונה תמיד יוצאת חיוורת וניסית את כל הטריקים ב DSCALER.
4. זמני התגובה של הכרטיס עלובים ומייצגים כרטיסים מלפני 5 שנים.
חומרה שלי:
X2 4200
לוח אם מבוסס 6150
2GB RAM
דיסק 250GB
וכרטיס PVR-150 שלא עושה את העבודה.
מערכת הפעלה:
VISTA ( ניסיתי א
ת כל הקודקים).
נ"ב , אני לא מוכר בלי שום קשר למוצר , פשוט מאוכזב מרכישה "מומלצת" ע"י חבריי הפורום.
ולמרות הכתבות המעודדות על הכרטיס גיליתי שהכרטיס לא נותן שום אלטרנטיבה איכותית
בצפיה ישירה בטלוויזיה.
איכות התמונה פשוט זוועתית יחסית לאיכות התמונה המתקבלת ישירות ממסך הטלוויזיה..
וכן ניסיתי את כל החיבורים ואת כל הטריקים.
אין לי מושג לגבי הכרטיסים האחרים אבל ה 150 פשוט נותן תמונה גרועה.
1. מריחות בתזוזה מהירה.
2. מעוות כותרות \ כתוביות בסרטים ללא קשר לסוג החיבור ההבדלים זניחים לעומת השוני באיכות התמונה.
3. התמונה תמיד יוצאת חיוורת וניסית את כל הטריקים ב DSCALER.
4. זמני התגובה של הכרטיס עלובים ומייצגים כרטיסים מלפני 5 שנים.
חומרה שלי:
X2 4200
לוח אם מבוסס 6150
2GB RAM
דיסק 250GB
וכרטיס PVR-150 שלא עושה את העבודה.
מערכת הפעלה:
VISTA ( ניסיתי א
ת כל הקודקים).
נ"ב , אני לא מוכר בלי שום קשר למוצר , פשוט מאוכזב מרכישה "מומלצת" ע"י חבריי הפורום.
נערך לאחרונה על ידי alanby ב 02/05/2007 11:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
<נערך - הודעה של עוסק בתחום>
אפשר לקבל מידע על היתרונות שלו מול ה 150
יש פה השוואה מול כרטיס אחר.
האם הוא טוב יותר מ ה 150 ואם כן בכמה ?? אם זה משהו מזערי שלא שווה אפילו התייחסות
אז חבל על הזמן.
בעבר הייתי עובד עם VIDEO IN בכרטיס מסך עם מחשב ישן והאיכות היתה פי כמה טובה ואכותית יותר.
אשמח לקבל מידע על השוואה בין ה 2.
האם הוא טוב יותר מ ה 150 ואם כן בכמה ?? אם זה משהו מזערי שלא שווה אפילו התייחסות
אז חבל על הזמן.
בעבר הייתי עובד עם VIDEO IN בכרטיס מסך עם מחשב ישן והאיכות היתה פי כמה טובה ואכותית יותר.
אשמח לקבל מידע על השוואה בין ה 2.
כלומר שזה לא שווה כלום
למעשה אתה אומר שהכרטיס הזה לא עושה את העבודה שלו.
לדעתי צריך להגיד את זה בכל מקום אפשרי כי בסה"כ מדובר ברמאות.
מוכרים כרטיס סוג * ומציגים אותו ככרטיס טוב.
לדעתי צריך להגיד את זה בכל מקום אפשרי כי בסה"כ מדובר ברמאות.
מוכרים כרטיס סוג * ומציגים אותו ככרטיס טוב.
אני מרוצה מה-PVR150. אחרי התאמות נותן איכות מאוד קרובה לחיבור ישיר.
כמו כן, אם תשים לב הרבה מתלוננים שב-VISTA האיכות צפייה ב-LIVETV לא טובה.
אני עם XPPRO ו-MEDIA PORTAL, וגם עבדתי עם GBPVR וההבדל באיכות נגרם בעיקר מסוג החיבור (COMPOSITE עם PVR150 לעומת SCART עם הממיר של YES).
כמו כן, אם תשים לב הרבה מתלוננים שב-VISTA האיכות צפייה ב-LIVETV לא טובה.
אני עם XPPRO ו-MEDIA PORTAL, וגם עבדתי עם GBPVR וההבדל באיכות נגרם בעיקר מסוג החיבור (COMPOSITE עם PVR150 לעומת SCART עם הממיר של YES).
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
איפה הרמאות?
מי מציג אותו כרטיס הכי טוב? איפה קראת את זה?
יש לי טלוויזיה CRT ואני לא מרגיש הבדלי איכות .
כמובן שהאיכות תרד כי ה PVR הוא מקליט מדיגיטלי לאנלוגי!
אם לא מספק אותך תקנה YESMAX !!!!!
מי מציג אותו כרטיס הכי טוב? איפה קראת את זה?
יש לי טלוויזיה CRT ואני לא מרגיש הבדלי איכות .
כמובן שהאיכות תרד כי ה PVR הוא מקליט מדיגיטלי לאנלוגי!
אם לא מספק אותך תקנה YESMAX !!!!!
רמאות
למה רמאות - כי הכרטיס לא עושה את העבודה , יש לי כרטיס VIVO שעושה בית ספר
ל PVR-150 ורץ על מחשב ישן הכל בתוכנה.
ניסיתי את כל החיבורים ועדיין הירידה באיכות היא דרסטית וחבל על הזמן שבזבזתי על זה לעומת השיטה הישנה של VIVO עם כרטיס מוסיקה.
לגבי YESMAX - מה ההבדל ? PVR שרץ על FLAVOR של לינוקס זה אותו קונספט אבל לפחות זה עובד ולא חסכו שם בפילטרים.
ואגב ב CRT ללא ספק ההבדלים יהיו זניחים!!.
ל PVR-150 ורץ על מחשב ישן הכל בתוכנה.
ניסיתי את כל החיבורים ועדיין הירידה באיכות היא דרסטית וחבל על הזמן שבזבזתי על זה לעומת השיטה הישנה של VIVO עם כרטיס מוסיקה.
לגבי YESMAX - מה ההבדל ? PVR שרץ על FLAVOR של לינוקס זה אותו קונספט אבל לפחות זה עובד ולא חסכו שם בפילטרים.
ואגב ב CRT ללא ספק ההבדלים יהיו זניחים!!.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פרט לסיכון (קיים אם כי קטן) של אודיו סינק עם LAG קבוע, אכן השיטה הישנה של כרטיס VIVO או כרטיס CAPTURE פשוט ללא דחיסה בחומרה (אודיו בכרטיס הקול או המובנה על לוח האם) עשויה לתת איכות גבוהה מאוד,גם בהקלטות וגם ב-Time Shift, כאשר הדחיסה ל-MPEG2 נעשית בתוכנה (למשל, InterVideo WinDVR).
נשאלת השאלה - האם תוכנות כמו ה-SageTV, ה-GBPVR או ה-Media Portal יודעות לעשות הקלטות + Time Shift עם כרטיסים שאין להם דחיסת MPEG2 בחומרה? אני מניח שעל VMC או MCE 2005 אין בכלל מה לדבר...
נשאלת השאלה - האם תוכנות כמו ה-SageTV, ה-GBPVR או ה-Media Portal יודעות לעשות הקלטות + Time Shift עם כרטיסים שאין להם דחיסת MPEG2 בחומרה? אני מניח שעל VMC או MCE 2005 אין בכלל מה לדבר...
תגובה - אני בשוק איך עד עכשיו לא קיבלת את התשובה הבאה
הבעייה שלך היא בהחלט לא בכרטיס ה- PVR-150
אלא בכרטיס מסך שאותו חיברת לטלביזיה.
אם הבנתי נכון מתיאור החומרה שלך - יש לך כרטיס מסך מובנה בלוח אם עם 128MB
עם תוספת אפשרית של 128 מהRAM ?
גם אני בעכבר עם חומרה חלשה יותר חוויתי הבדל משמעותי בין צפייה בטלביזיה ישירות לעומת מצב Live-TV דרך ה-MCE
מאוחר יותר,
שקניתי חומרה חדשה , חזקה יותר,
אני פשוט לא רואה הבדל.
גם אני בעכבר עם חומרה חלשה יותר חוויתי הבדל משמעותי בין צפייה בטלביזיה ישירות לעומת מצב Live-TV דרך ה-MCE
מאוחר יותר,
אני פשוט לא רואה הבדל.
גם לי יש PVR150, כרגע עובד על XP אבל גם היה לי ויסטה, ואין מה להשוות את האיכות. זה לא קשור לכרטיס מסך, יש לי כרטיס מעולה. אין מה לעשות, ברגע שאתה לוקח מקור שהוא גם ככה לא איכותי בכלל (יס/הוט) מעביר אותו אנלוגית ועושה לו קידוד מחדש אתה הולך לאבד מידע.
אני משתמש בו רק להקלטות, כי גם אני לא מסוגל לצפות LIVE איתו (בלי קשר ל DELAY שזה עוד סיפור). אתמול הקלטתי במקרה את המשחק כדורגל (לא יצא לי אף פעם להקליט כדורגל), ושם האיכות הירודה התבטאה אפילו עוד יותר.
ברור שהכי טוב מכשיר כמו YESMAX, כי שמה לא מבוצע קידוד מחדש, הם שומרים את ה MPEG2 איך שזה מגיע מהלווין ולכן שמה אין בכלל הבדל באיכות בין משהו LIVE למשהו שהקלטת, זה בדיוק אותו דבר...
חבל שאי אפשר להשכיר מ YES כרטיס לכידה למחשב שקולט את כל הערוצים דיגיטלית, זה היה מושלם...
אני משתמש בו רק להקלטות, כי גם אני לא מסוגל לצפות LIVE איתו (בלי קשר ל DELAY שזה עוד סיפור). אתמול הקלטתי במקרה את המשחק כדורגל (לא יצא לי אף פעם להקליט כדורגל), ושם האיכות הירודה התבטאה אפילו עוד יותר.
ברור שהכי טוב מכשיר כמו YESMAX, כי שמה לא מבוצע קידוד מחדש, הם שומרים את ה MPEG2 איך שזה מגיע מהלווין ולכן שמה אין בכלל הבדל באיכות בין משהו LIVE למשהו שהקלטת, זה בדיוק אותו דבר...
חבל שאי אפשר להשכיר מ YES כרטיס לכידה למחשב שקולט את כל הערוצים דיגיטלית, זה היה מושלם...
תגובה - אני בשוק איך עד עכשיו לא קיבלת את התשובה הבאה
הבעייה שלך היא בהחלט לא בכרטיס ה- PVR-150
מאוחר יותר,
אני פשוט לא רואה הבדל.
מאוחר יותר,
אני פשוט לא רואה הבדל.
משהו מאוד מוזר קורה בפורום הזה לאחרונה...
מה שקורה בפורום הזה בשבועות האחרונים הוא בלשון המעטה "מוזר מאוד".
פתאום, בלי כל פרופורציה לעבר, מופיעות כל מני הודעות שליליות על ה-PVR-150 ולצידן בד"כ המלצה לכרטיס אחר.
אין לי ספק שה-PVR-150 הוא לא כרטיס מושלם ויש לו חסרונות, אבל הקיצוניות של ההודעות השליליות נגדו (כמו הודעה כאן שהגדירה את הכרטיס כלא פחות "מרמאות") וכמות ההודעות (שאינה פורפוציונלית לכמות ההודעות בעבר), כל אילו גורמים לי לחשוב שיש משהו מאוד "מוזר" בהודעות הללו בכוונתן.
ואם לא די בכך, משום מה, הרוב המוחלט של ההודעות השליליות מגיעות ממשתמשים חדשים לחלוטין.
אני קורא למנהלי הפורום להתחיל לעשות סדר בעניין, ואולי אף לבדוק את כתובות ה-IP של כל אותם משתמשים חדשים, עוד יתכן מצב שכל אותם משתמשים הם משתמש אחד שמציף את הפורום בהודעות "נגד" משיקולים כאלה ואחרים.
הפורום הזה היה עד כה פורום מקצועי ולאחרונה הופך יותר ויותר ללוח פרסום, וחבל שכך.
פתאום, בלי כל פרופורציה לעבר, מופיעות כל מני הודעות שליליות על ה-PVR-150 ולצידן בד"כ המלצה לכרטיס אחר.
אין לי ספק שה-PVR-150 הוא לא כרטיס מושלם ויש לו חסרונות, אבל הקיצוניות של ההודעות השליליות נגדו (כמו הודעה כאן שהגדירה את הכרטיס כלא פחות "מרמאות") וכמות ההודעות (שאינה פורפוציונלית לכמות ההודעות בעבר), כל אילו גורמים לי לחשוב שיש משהו מאוד "מוזר" בהודעות הללו בכוונתן.
ואם לא די בכך, משום מה, הרוב המוחלט של ההודעות השליליות מגיעות ממשתמשים חדשים לחלוטין.
אני קורא למנהלי הפורום להתחיל לעשות סדר בעניין, ואולי אף לבדוק את כתובות ה-IP של כל אותם משתמשים חדשים, עוד יתכן מצב שכל אותם משתמשים הם משתמש אחד שמציף את הפורום בהודעות "נגד" משיקולים כאלה ואחרים.
הפורום הזה היה עד כה פורום מקצועי ולאחרונה הופך יותר ויותר ללוח פרסום, וחבל שכך.
נערך לאחרונה על ידי iamtal ב 03/05/2007 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן נכון , אני בעל חנות ורוצה לקדם כרטיס אחר.... רק הלוואי וידעתי איזה כרטיס עושה את העבודה.
ה 150 לא עושה את העבודה והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה - ובכל מקום אפשרי אני אכתוב את זה.
כמו שכתבתי אין לי שום קשר לשום גוף מסחרי בסה"כ משתמש שבעבר עבד עם VIVO ועבר ל 150 שנדהם מהאיכות העלובה ( גם אחרי משחקים ב TWEAK).
עצם זה שכרטיס מצריך כל כך הרבה עבודה מסביב אומר רק דבר אחד.
שהכרטיס דפוק!
תחשוב שעל כל כרטיס במחשב היית צריך לשחק ב TWEAKS ....
ה 150 לא עושה את העבודה והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה - ובכל מקום אפשרי אני אכתוב את זה.
כמו שכתבתי אין לי שום קשר לשום גוף מסחרי בסה"כ משתמש שבעבר עבד עם VIVO ועבר ל 150 שנדהם מהאיכות העלובה ( גם אחרי משחקים ב TWEAK).
שהכרטיס דפוק!
תחשוב שעל כל כרטיס במחשב היית צריך לשחק ב TWEAKS ....
אני לא אומר שום דבר בהכרח עליך, יכול להיות שאתה בהחלט משתמש תמים שנתקל בבעיה עם הכרטיס, אבל בוא לא ניתמם, אם מישהו רוצה לקדם מוצר כלשהו, מה הבעיה לפתוח 2 שמות משתמשים, באחד הוא משמיץ את המוצר הראשון ושואל "בתמימות" מה כן מומלץ, ובשני עונה לעצמו בשמחה על מוצר אחר שכן מומלץ. לצערי הדפוס הזה חוזר על עצמו כאן בשבועות האחרונים, ואין לי ספק שחלק מההודעות ממש לא תמימות.alanby כתב:כן נכון , אני בעל חנות ורוצה לקדם כרטיס אחר.... רק הלוואי וידעתי איזה כרטיס עושה את העבודה.
שהכרטיס דפוק!
תחשוב שעל כל כרטיס במחשב היית צריך לשחק ב TWEAKS .......
נערך לאחרונה על ידי iamtal ב 03/05/2007 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת היא. שאם מסתכלים על העבר, בהרבה מאד כרטיסים הייתי צריך "לשחק" עם TWEAKS למיניהם.alanby כתב:כן נכון , אני בעל חנות ורוצה לקדם כרטיס אחר.... רק הלוואי וידעתי איזה כרטיס עושה את העבודה.
שהכרטיס דפוק!
תחשוב שעל כל כרטיס במחשב היית צריך לשחק ב TWEAKS .......
לדוגמה : הייתי צריך להוסיף "סטרינגים" למודם 56K שהיה לי כדי שלא יתנתק מהאינטרנט,
אני עדיין צריך לשנות הגדרות בדרייברים של NVIDIA כדי שהתמונה תימתח על כל מסך הCRT שיש לי.
אני גם הייתי צריך למצוא בהגדרות הראוטר שלי ערוץ "נקי" כדי שהחיבור האלחוטי לא יפול כל פעם שיש טלפון אצל השכן, חוץ מזה ששבועיים הייתי בלי אינטרנט מכיוון שלקח זמן עד שחיברו אותי ללא חייגן (בעיית ניתוקים).
מה שאני מנסה להגיד זה שנכון להיום אין "פתרון מהקופסה" כמעט בשם רכיב ששייך למחשב ביתי.
ואני לפחות, אוזר כוחות נפשיים לפני קנית כל תוסף חדש למחשב ולוקח בחשבון שיקח זמן והרבה הגדרות עד שאקבל את התוצאה המתאימה.
אתה בתור עובד בתחום יכול להבין על מה אני מדבר.
וגם לא לשכוח שה PVR150 הוא כרטיס בן כמה שנים טובות. ואחרי הרבה קונפיגורציות שונות אפשר להגיע איתו לתוצאות איכותיות (בזמנו עשיתי חיפוש באינטרנט על בעיות איכות עם הכרטיס ומצאתי עשרות קונפיגורציות שונות שעבדו לאנשים שונים, ולי הן לא התאימו. כנראה קשור גם לסוג הטלויזיה ואיכות המקורות).
אגב, אין לי שום קשר לתחום מבחינה מקצועית ולא אחוזים על מכירות חומרה.