זרוע ל 65 אינץ' של LG. התלבטות אם לקנות מהמתקין
רכשנו 65SK8500 של LG.
עוד יומיים יגיעו להתקין מ ח.י.
אני צריך זרוע שתאפשר להתקין את הטלויזיה במרחק של 55 ס"מ (לפחות) מהקיר, בלי סיבוב, רק הטיה קלה כלפי מטה. הטלויזיה לא תזוז למשך כל ימי חייה.
הבנתי שהתקנה של המתקין תעלה מעל 700 ש"ח, כאשר זרוע ברקן שאמורה לשאת משקל יותר מכפול ממשקל הטלויזיה עולה סביב ה 250 ש"ח.
מפתה אותי לחסוך 500 ש"ח ולהתקין לבד. האם התקנה של 65 אינץ' מסובכת במיוחד והסיכון לשבירה או נזק גדול?
תודה!!
אגב, הלכנו על LG בזכות שירות ואחריות טובים יותר מאלה של סמסונג, למרות שהתמונה בסמסונג נראתה מעט יותר טובה.
עוד יומיים יגיעו להתקין מ ח.י.
אני צריך זרוע שתאפשר להתקין את הטלויזיה במרחק של 55 ס"מ (לפחות) מהקיר, בלי סיבוב, רק הטיה קלה כלפי מטה. הטלויזיה לא תזוז למשך כל ימי חייה.
הבנתי שהתקנה של המתקין תעלה מעל 700 ש"ח, כאשר זרוע ברקן שאמורה לשאת משקל יותר מכפול ממשקל הטלויזיה עולה סביב ה 250 ש"ח.
מפתה אותי לחסוך 500 ש"ח ולהתקין לבד. האם התקנה של 65 אינץ' מסובכת במיוחד והסיכון לשבירה או נזק גדול?
תודה!!
אגב, הלכנו על LG בזכות שירות ואחריות טובים יותר מאלה של סמסונג, למרות שהתמונה בסמסונג נראתה מעט יותר טובה.
@דרור707
·
טלויזיה בגודל ״65 מצריכה 2 אנשים לפחות לצורך התקנה.
חוץ מזה אם תתקין לבד (בלי הנותן שירות), תהיה לך בעיה עם מימוש האחריות אחרי זה. כי אם תקרה בעיה שקשורה בהתקנה - זה יהיה עליך ולא על עליהם.
בקיצור: לא בטוח שמומלץ.
·
טלויזיה בגודל ״65 מצריכה 2 אנשים לפחות לצורך התקנה.
חוץ מזה אם תתקין לבד (בלי הנותן שירות), תהיה לך בעיה עם מימוש האחריות אחרי זה. כי אם תקרה בעיה שקשורה בהתקנה - זה יהיה עליך ולא על עליהם.
בקיצור: לא בטוח שמומלץ.
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תבדוק טוב את ההתקנה שלהם. הם ניסו למכור לי זרוע יקרה וסירבתי. אחרי שהם סימו להתקין שמתי לב שהטלוויזיה לא יציבה , ורק אחרי הסרה של הטלוויזיה שמתי לב שהברגים , שמחברים את המתקן לטלוויזיה , לא מחוזקים בכלל.
תודה לכולם על העצות!
נכון, אני מסכן את האחריות בכך שאם אגרום נזק תוך כדי ההתקנה אז הטלויזיה הלכה פייפן.
עדיין, אני לא אוהב את זה שהמתקינים מנצלים את המצב הזה עד הסוף עם מחירי התקנה מוגזמים.
למעשה, ח.י. לא מגלים בטלפון כמה עולה ההתקנה ואומרים שזה בידי המתקינים.
אתקין לבד ואשמח לעדכן איך זה נגמר.
נכון, אני מסכן את האחריות בכך שאם אגרום נזק תוך כדי ההתקנה אז הטלויזיה הלכה פייפן.
עדיין, אני לא אוהב את זה שהמתקינים מנצלים את המצב הזה עד הסוף עם מחירי התקנה מוגזמים.
למעשה, ח.י. לא מגלים בטלפון כמה עולה ההתקנה ואומרים שזה בידי המתקינים.
אתקין לבד ואשמח לעדכן איך זה נגמר.
מתקן לקיר
המתקן המתכוונן שלהם עולה כ- 700 ש"ח NB P6 (אני התקשרתי לשירות ובררתי ונתנו לי את הדגם והמחיר וזה בדיוק מה שקיבלתי). מזכים אותך על המתקן הקבוע ב- 100 ש"ח. העלות ב- zap קצת יותר נמוכה.
שאתה קונה את המתקן מ-ח.י יש לך אחריות גם על המתקן וגם על העבודה כך שאם יש בעיה בהתקנה לאחר מכן יש לך כתובת (תעשה כמובן את השיקול שלך).
אצלי התקינו ביום חמישי האחרון (75UK7050) ובסה"כ עשו עבודה טובה.
שאתה קונה את המתקן מ-ח.י יש לך אחריות גם על המתקן וגם על העבודה כך שאם יש בעיה בהתקנה לאחר מכן יש לך כתובת (תעשה כמובן את השיקול שלך).
אצלי התקינו ביום חמישי האחרון (75UK7050) ובסה"כ עשו עבודה טובה.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לי הייתה זרוע של ברקן והמתקינים של אלקטרוניקס פרו ביקשו (וקיבלו) 250 ש"ח עבור התקנה שלה. את התקן התליה הקבוע הם השאירו אצלי. בסה"כ מחיר סביר לפי המחירון של מידרג, והיחס שלהם היה בסדר גמור. הם ניסו אמנם למכור לי את הזרוע היקרה אבל לא התעקשו ועשו עבודה טובה עם ההתקנה של הזרוע שלי (דגם 3400L בצבע לבן), במיוחד בהתחשב בזה ששכחתי איפה הברגים שלה והם היו צריכים להשתמש בברגים שלהם.
מקווה שאם אצטרך שירות מאלקטרוניקס פרו בעתיד החוויה תמשיך להיות חיובית.
מקווה שאם אצטרך שירות מאלקטרוניקס פרו בעתיד החוויה תמשיך להיות חיובית.
Re: מתקן לקיר
@kirkasta
·
במרחק הצפיה בסלון (כ- 4.5 מטר) 75 אינצ הוא המינימום שהיה מבחינתי. החליפה 55 של סמסונג שהיתה ספינת דגל לתקופתה אך בשנים האחרונות לא נהנתי ממנה בעיקר בגלל מרחק הצפיה. חוץ מזה הקיר בו נמצאת הטלוויזיה עבר שיפוץ ושינוי (גם בלחץ האשה כל המערכת והרמקולים היו חייבים להעלם) אז משיקולי תקציב (שיפוץ + טלוויזיה+ מערכת סאונד) נשארתי עם הסמסונג UE75NU7100 או LG 75UK7050Y. הלכתי על ה- LG בגלל שעיקר השימושים הם צפיה בתוכן של טלויזיה (סדרות, חדשות וספורט) ומעט סרטים .
אני משתמש ב- Apple TV 4K (אפילו שיש לטליויזיה web OS) שמחובר ל- sound bar שך LG (SK10Y כך יש לי גם אופציה ל- dolby atmos.
למסך יש גם הרבה אופציות לכיוון ואחרי ביצוע setup איכות התמונה טובה מאוד.
בסה"כ מופתע מאוד לטובה מהמסך.
·
במרחק הצפיה בסלון (כ- 4.5 מטר) 75 אינצ הוא המינימום שהיה מבחינתי. החליפה 55 של סמסונג שהיתה ספינת דגל לתקופתה אך בשנים האחרונות לא נהנתי ממנה בעיקר בגלל מרחק הצפיה. חוץ מזה הקיר בו נמצאת הטלוויזיה עבר שיפוץ ושינוי (גם בלחץ האשה כל המערכת והרמקולים היו חייבים להעלם) אז משיקולי תקציב (שיפוץ + טלוויזיה+ מערכת סאונד) נשארתי עם הסמסונג UE75NU7100 או LG 75UK7050Y. הלכתי על ה- LG בגלל שעיקר השימושים הם צפיה בתוכן של טלויזיה (סדרות, חדשות וספורט) ומעט סרטים .
אני משתמש ב- Apple TV 4K (אפילו שיש לטליויזיה web OS) שמחובר ל- sound bar שך LG (SK10Y כך יש לי גם אופציה ל- dolby atmos.
למסך יש גם הרבה אופציות לכיוון ואחרי ביצוע setup איכות התמונה טובה מאוד.
בסה"כ מופתע מאוד לטובה מהמסך.
Re: מתקן לקיר
·aviarmo כתב:המתקן המתכוונן שלהם עולה כ- 700 ש"ח NB P6 (אני התקשרתי לשירות ובררתי ונתנו לי את הדגם והמחיר וזה בדיוק מה שקיבלתי). מזכים אותך על המתקן הקבוע ב- 100 ש"ח. העלות ב- zap קצת יותר נמוכה.
אצלי התקינו ביום חמישי האחרון (75UK7050) ובסה"כ עשו עבודה טובה....
שאלה: העלות של המתקן + התקנה של NB P6 , זה 700, ואז מזכים אותך על 100 ש"ח על המתקן הפשוט, כלומר היית צריך להוסיף רק 600 ש"ח?
האם גם גדלי 75" הם מתקינים עם ה- NB P6? (המפרט שלה מציין עד 70" אבל מבחינת משקל היא בקלות לוקחת גם 75")