התבקשתי לעזור בקניית מתנה לילד שרוצה משחק ל PS4.
מכיוון שאין לי שום נסיון מעשי בקונסולות בכלל וב PS4 בפרט, יש לי כמה שאלות של מתחילים:
איפה קונים משחקים? עדיפות לעותק דיגיטלי שאפשר לתת קוד כמתנה כדי שיוכל להוריד מיידית ולא לחכות למשלוח של דיסק פיזי.
האם יש הגבלת אזורים במשחקי PS4 כמו שהיה ב DVD?
האם החיבור אונליין וקניית משחקים בהורדה מחייבת מנוי חודשי ב PS LIVE או שהמנוי החודשי זה רק לשרותים נוספים כמו משחקי מולטיפלייר?
במקרה הגרוע, האם ניתן לקנות כרטיסים עם קרדיט שמאפשרים לקנות משחקים אונליין בחנות של סוני?
במידה ויש אילוץ על עותק פיזי וחייבים לקנות בארץ, יש המלצות למקום באזור ת"א שאפשר לקפוץ אליו (חוץ מבאג)?
בבדיקה שטחית ראיתי שיש באמזון, לא בדקתי אם רק עותקים פיזיים או גם אלקטרוניים.
אם קונים אלקטרונית צריך כמובן להיות בצורה של קוד שניתן לתת כמתנה (לא עוזר לי אם אני צריך להכנס לחשבון האונליין שלו כדי לקנות).
תודה מראש!
עזרה ברכישת משחקים ל PS4
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
udif כתב:התבקשתי לעזור בקניית מתנה לילד שרוצה משחק ל PS4.
מכיוון שאין לי שום נסיון מעשי בקונסולות בכלל וב PS4 בפרט, יש לי כמה שאלות של מתחילים:
איפה קונים משחקים? עדיפות לעותק דיגיטלי שאפשר לתת קוד כמתנה כדי שיוכל להוריד מיידית ולא לחכות למשלוח של דיסק פיזי. אמזון יהיה מקום טוב לרכוש משחק דיגיטלי....
30291 כתב: האם יש הגבלת אזורים במשחקי PS4 כמו שהיה ב DVD? אין הגבלת אזורים למשחקים.
האם החיבור אונליין וקניית משחקים בהורדה מחייבת מנוי חודשי ב PS LIVE או שהמנוי החודשי זה רק לשרותים נוספים כמו משחקי מולטיפלייר? המנוי החודשי הוא לשחק אונליין, נכון.
במקרה הגרוע, האם ניתן לקנות כרטיסים עם קרדיט שמאפשרים לקנות משחקים אונליין בחנות של סוני? גם אפשרי.
במידה ויש אילוץ על עותק פיזי וחייבים לקנות בארץ, יש המלצות למקום באזור ת"א שאפשר לקפוץ אליו (חוץ מבאג)? הכל חוץ מבאג! יש אנג'ויסטיק, ויש גם באייבורי וKSP משחקים, לפעמים באייבורי יש אחלה מחירים, פשוט לבדוק מראש באתרים....
^^^30453 כתב:
בבדיקה שטחית ראיתי שיש באמזון, לא בדקתי אם רק עותקים פיזיים או גם אלקטרוניים.
אם קונים אלקטרונית צריך כמובן להיות בצורה של קוד שניתן לתת כמתנה (לא עוזר לי אם אני צריך להכנס לחשבון האונליין שלו כדי לקנות). יש גם וגם כאמור, פשוט לבדוק בדף של המכירה, לרוב זה מציין שם איזה עותק זה וגם אפשרויות רכישה אלטרנטיביות, כלומר אם דף המכירה הוא לעותק דיגיטלי, יהיה גם אזכור והפנייה לרכישה בעותק פיזי ובמחיר דומה או שונה.
תודה מראש!...
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
משחקים לPS4 - המלצות איפה לרכוש
חברים בוקרטוב
הילדים גדלו, התחדשנו בPS4, נכנסו לעולם המשחקים...
המלצות שלכם - איפה כדאי לרכוש?
שבת נעימה
אפי.
הילדים גדלו, התחדשנו בPS4, נכנסו לעולם המשחקים...
המלצות שלכם - איפה כדאי לרכוש?
שבת נעימה
אפי.