בעייה בנגן cd

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
shakessel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
אודה מאוד אם אוכל לקבל עצה על תקלה מוזרה
לאחרונה קיבלתי נגן cd משולב ברדיו פיילוט מעין מערכת מיקרו של מיקרו עם שני רמקולונים נפרדים
הרדיו מנגן שני צדדים ,( ניגן בצד אחד טוב ובשני חלש מקרטע ואחרי קצת משחק בכפתור הווליום הסתדר) הדיסק מנגן בצד אחד טוב וצד שני חלש ומקרטע לא עוזר לשחק בכפתור הווליום,האם זאת יכולה להיות בעייה של מגעים בכפתור?הרי במצב רדיו אותה בעייה הייתה והלכה? האם ספריי מגעים יכול לפתור את זה ?
תודה מראש

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

קיצור, יש לך מערכת סטריאו מהסוג הזול, שמובנה בה רדיו ו CD
ככה היית צריך לנסח.
יד2, מערכות סטריאו עובדות עולות 200ש"ח ורסיבר יכול לעלות 400ש"ח ואם תשקיע יותר אז תקנה אחד חדש.
אפשר את דגם המערכת או תמונות?

יכולות להיות הרבה סיבות...:
אולי יש משהו תקול בהגדרות.
אולי תנסה לכבות את מקש ה LOUDNESS

לגבי הרדיו, וווסט הווליום שמתכבה בו ערוץ אחד.
מנסיון אישי שלי, מדובר על ווסט ווליום (פוטנציומטר ספציפי) שכנראה משהו נפגע בו (הוסט) והמגעים בו לא יושבים טוב, ספריי מגעים אף פעם לא עזר לי בווסטי ווליום
כל פעם כשריססתי, יכולתי לסובב את הווסט כמו מרגרינה, אם כי עבד.
כנראה ספריי מגעים טוב לניקוי לוחות אחרי הלחמות רבות. אך לצערי לא ריצה אותי בווסטי ווליום
-
לפעמים אפילו המגעים המולחמים שלו נפגעו על הלוח - שפשוט העובדה שאתה ממקם אותו נכון מחזירה את הסאונד
יכול להיות שרכיב באחד משלבי ההגברה נפגע או נוצר קצר/נתק שמאפשרים שמע בסאונד הגבוה בלבד

בגדול נתקלתי בעבר במערכות סטריאו עם מקש ווליום רופף. לדעתי הפתרון הרצוי הוא לשים רכיב חלופי 1:1 שיחליף את הווסט של הווליום. (שאר האתגרים לא הצליחו לי בלתקן את הקיימים. לצערי גם לקנות חדש ב EBAY זה בעייתי כי המחירים יכולים להגיע ל 10יח' ב 50ש"ח למשהו ספציפי :roll: )

אתה יכול לפרסם את זה באזור ה "אודיו דו-ערוצי (סטריאו)" בטענה שהנגן שלך לא משמיע בערוץ אחד ולציין את ערך המוצר, ואנשים יגידו לך מה לעשות איתו הלאה.
אתה יכול לפרסם את זה ב "פורום שאלות בנושאים טכניים" ואולי יש סיכוי קלוש שתקבל הדרכה בנושא החשמל ושיפוץ המוצר, למרות שדיי קשה להסביר ולעזור לגבי מוצר תקול.
תשקול לקנות נגן CD/רדיו, מערכת סטריאו חדשה.
תציין תקציב בפורום סטריאו ויציאו לך מוצר הגברה חלופי שתוכל להריץ את הרמקולים דרך המחשב האישי (שזה אומר: רדיו ו CD) או עם הפלאפון (רדיו, MP3).

shakessel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי ערב טוב
זאת ממש לא המערכת סטריאו שלי ,יש לי מערכת אמיתית (רסיבר אונקיו חדש cd דנון דבל טייפ סאנסוי ופטיפון פשוט ion ועוד אחד הישן שודיברנו פה ) ,את המכשירונצ'יק הזה קיבלתי לא מזמן זאת אפילו לא מערכת מיקרו אלא זה רדיודיסק עם רמקולים נפרדים , פשוט רציתי להשתמש בזה לחדדר שינה כי המערכת מיקרו האמיתית של lg תקולה ,
הרדיו נשמע עכשיו בסדר גמור בשני הצדדים ומוזר שהבעייה קיימת רק ב cd ,אנסה לפרסם איפה שאמרת לפני שאפתח את המכשיר, זה אמנם מכשיר זול שלא נותנים לתיקון אבל נראה לי שיש פה תקלה קלה אז חבל לזרוק מה גם שרציתי להעביר אותו במצצב תקין למישהו ,שרוצה דבר הכי פשוט שיש
תודה

shakessel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בעייה בנגן cd

שליחה #4 

@legopart
·בוקר טוב
שמתי באודיו דו ערוצי עם תמונה אם תרצה לראות