מהי הדרך הכי יעילה להתנתק מהוטנט ותשתית הוט???

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

שלום

אני כבר שבועיים מחובר לסלקום פייבר ודיי מרוצה. ממשיך לשלם 85 שח להוט על תשתית וספק. כבר 12 יום מנסה ללא הצלחה להתנתק מהם. לתפוש אותם בטלפון זה ממש סיוט. המתנה עד ייאוש ואז גם אם עונים או שמעבירים למחלקה אחרת והסיחה מתנתקת. ניסיתי את האפשרות שהתקשרו אליי כשהתור שלי מגיע, הם התקשרו צלצול אחד ונתקו...

אתר נטק כבר לא פעיל. מה עוד אפשר לעשות?

תודה

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

הודעה פרטית בפייסבוק שלהם
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

yovel598
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

https://www.netek.co.il/
לי האתר עובד

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

נתק פעיל ...
השתמשתי בו לפני כמה ימים
חתימה חתימתית !

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

כשעברתי לפני כמה חודשים מהוטנט לבזק בינלאומי שלחתי להם בקשה דרך נתק וכשראיתי שאין שום תגובה מהם פניתי ישירות ושם אמרו לי שהם לא מקבלים בקשות מנתק.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #6 

תתקשר תגיד שחזרת בתשובה ואין לך צורך בשירות 8O

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

BARBIE כתב:שלום

אני כבר שבועיים מחובר לסלקום פייבר ודיי מרוצה. ממשיך לשלם 85 שח להוט על תשתית וספק. כבר 12 יום מנסה ללא הצלחה להתנתק מהם. לתפוש אותם בטלפון זה ממש סיוט. המתנה עד ייאוש ואז גם אם עונים או שמעבירים למחלקה אחרת והסיחה מתנתקת. ניסיתי את האפשרות שהתקשרו אליי כשהתור שלי מגיע, הם התקשרו צלצול אחד ונתקו...

אתר נטק כבר לא פעיל. מה עוד אפשר לעשות?

תודה
...
·שלח הודעה דרך נתק ותתקשר במקביל לשירות לקוחות. אחרת הם יחייבו אותך בעוד 200 שקלים. עשו לי, לחבר ולהורים של אישתי את התרגיל הזה.

BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #8 

תודה על התשובות. דרך נתק שלחתי כבר פעמיים ואין תגובה. התקשרתי לשירות ורק פעם אחת קבלתי מענה שאמר שהוא מעביר אותי לשירות לקוחות לגבי הפסקת שירות ואז ייבש אותי 7 דקות ופתאום השיחה התנתקה... אז משהו שם הספיק לשמוע שאני רוצה להתנתק ומאז כאילו הם חשמו את המספר שלי.. אין מענה...

אני אבקש מאשתי לשלוח הודעה דרך הפייסבוק. אני כרגע חסום עי פייסבוק לחודש בגלל תגובה שרשמתי באיזה עמוד חדשות...

Peadar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #9 

יש להם צ'אט באתר

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #10 

@BARBIE
·

אם זה הוט תפנה לפניות הציבור שלהם (מניסיון זה עובד כשהצורות האחרות נכשלות).

אם זה הוטנט, יש מייל באתר שלהם: [email protected]
והייתי כבר ישר שולח מייל גם לפניות הציבור שלהם: [email protected]

eldan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #11 

אתר נתק - אתה בקליק מתנתק מהם

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #12 

שליחת מכתב בדואר רשום ולאחר חתימת המקבל להמתין 14 יום ולבטל הוראת קבע

Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

http://natekoti.com

שליחה #13 

מישהו יודע במקרה האם http://natekoti.com הוא אתר פישינג (בניגוד ל natekoti.co.il) או אתר לגיטימי ?
The following line is true
The previous line is false
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4

OmriYa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

ניתן לשלוח בקשת ניתוק לכתובת המייל
[email protected]

הכתובת נקלחה מאתר הוט. על פיחוק כל חברה חייבת לפרסם בכל חשבונית ובאתר האינטרנט שלה כתובת מייל לשליחת בקשות להפסקת שירות.

בכל מקרה מומלץ שתבקש זיכוי רטרו מיום בקשת הניתוק הראשונה שלך (על פי חוק באפשרותך לבקש ניתוק גם בעל פה וגם בכתב).

במידה ולא תצליח להתנתק או לבקש זיכוי בדרך זו, פנה לפניות הציבור של החברה:
[email protected]

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #15 

BARBIE כתב:אני אבקש מאשתי לשלוח הודעה דרך הפייסבוק. אני כרגע חסום עי פייסבוק לחודש בגלל תגובה שרשמתי באיזה עמוד חדשות...
...
חחח, גדול... :lol:
אתה חזק בחסימות ובהקפאות, הא ?

בקיצור, כמו שענו מעליי, הם חייבים לרשום בצורה מאוד ברורה איך ניתן להפסיק את השירותים שלהם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #16 

טוב, מעדכן שלאחר חודש וחצי של נסיונות להתנתק, ולאחר שליחה של הודעות ניתוק דרך שני האתרים נתק והשני שלא זוכר את שמו, רק היום בבוקר קבלתי אישור מאתר נתק שהפקס התקבל בהצלחה בהוט... האם זה אומר שעכשיו ינתקו אותי אוטומטית או שצריך להמשיך להלחם? רק אתמול חייבו שוב ב 85 שח למרות שהציוד שלהם מנותק במגירה כבר חודש וחצי...

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #17 

BARBIE כתב:טוב, מעדכן שלאחר חודש וחצי של נסיונות להתנתק, ולאחר שליחה של הודעות ניתוק דרך שני האתרים נתק והשני שלא זוכר את שמו, רק היום בבוקר קבלתי אישור מאתר נתק שהפקס התקבל בהצלחה בהוט... האם זה אומר שעכשיו ינתקו אותי אוטומטית או שצריך להמשיך להלחם? רק אתמול חייבו שוב ב 85 שח למרות שהציוד שלהם מנותק במגירה כבר חודש וחצי...
...
·כשייאמר לך מפורשות בטלפון שהם ניתקו אותך - אתה מחוץ למטריקס, סליחה, מנותק מהוט.
זו שיטה שלהם.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #18 

@BARBIE
·

למה לא החזרת להם את הציוד? בזמנו שהתנתקתי ולא ניתקו אותי, כאשר סוף סוף כן ניתקו הם זיכו רטרו אקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. הם בקלות יכולים לטעון הפוך שאם לא החזרת את הציוד אז לא באמת רצית להתנתק.

BARBIE פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #19 

eran405 כתב:@BARBIE
·

למה לא החזרת להם את הציוד? בזמנו שהתנתקתי ולא ניתקו אותי, כאשר סוף סוף כן ניתקו הם זיכו רטרו אקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. הם בקלות יכולים לטעון הפוך שאם לא החזרת את הציוד אז לא באמת רצית להתנתק.
...
·
לאן אני מחזיר את הציוד אם לא אישרו לי ניתוק.. ההיתי בנציגות שלהם ובררתי אם אני יכול להחזיר אמרו לי שללא אישור ניתוק במחשב הם לא מקבלים את הציוד חזרה... אבל אין דרך לתפוס אותם. ואם כן תופס מנפנפים אותי לנציג אחר שלעולם לא עונה עד שהשיחה מתנתקת...

עכשיו שיש לי אסמכתה שהפקס התקבל אצלהם, אני נותן להם זמן עד סוף השבוע ובראשון הבא מתקשר לחברת האשראי לבטל את העסקה חד צדדית...

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #20 

@BARBIE
·

בזמנו כשהם כביכול ניתקו אותי אמרו לי ללכת להחזיר את הציוד בהוט מוביל (איזה סניף שנח לי). הלכתי והחזרתי, הם לא בדקו כלום ונתנו לי אישור שהחזרתי ציוד. אפילו כשביקשתי מפורשות מהנציגה בהוט מוביל לאשר לי שבאמת ניתקו אותי היא אמרה שאין להם אופציה לראות את זה כי זה הוט מוביל ולא הוט של אינטרנט/טלויזיה והם רק מקבלים ציוד חזרה שלהם. זה היה לפני כשנה, אין לי מושג האם זה עדיין המצב היום.

במקרה שלי, הסתבר לי יותר מאוחר שבכלל לא ניתקו אותי מדאבל (אינטרנט+טלפון) אלא העבירו אותי לטריפל יקר ומוקדי השירות שלהם לא "שיתפו פעולה" עם הרצון שלי להתנתק (היות שדיברתי עם מספר נציגים שונים וכולם ניסו להתחמק אפילו מלאשר האם אני מנותק או לא לדעתי יש להם הוראה מגבוה לרמות לקוחות).
בסוף דרך נציב תלונות הציבור שלהם, תוך 2 שניות וללא בעיות ניתקו אותי רטרואקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. לכן מראש כתבתי לך לפנות ישר לנציב תלונות הציבור....

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”