מהי הדרך הכי יעילה להתנתק מהוטנט ותשתית הוט???
שלום
אני כבר שבועיים מחובר לסלקום פייבר ודיי מרוצה. ממשיך לשלם 85 שח להוט על תשתית וספק. כבר 12 יום מנסה ללא הצלחה להתנתק מהם. לתפוש אותם בטלפון זה ממש סיוט. המתנה עד ייאוש ואז גם אם עונים או שמעבירים למחלקה אחרת והסיחה מתנתקת. ניסיתי את האפשרות שהתקשרו אליי כשהתור שלי מגיע, הם התקשרו צלצול אחד ונתקו...
אתר נטק כבר לא פעיל. מה עוד אפשר לעשות?
תודה
אני כבר שבועיים מחובר לסלקום פייבר ודיי מרוצה. ממשיך לשלם 85 שח להוט על תשתית וספק. כבר 12 יום מנסה ללא הצלחה להתנתק מהם. לתפוש אותם בטלפון זה ממש סיוט. המתנה עד ייאוש ואז גם אם עונים או שמעבירים למחלקה אחרת והסיחה מתנתקת. ניסיתי את האפשרות שהתקשרו אליי כשהתור שלי מגיע, הם התקשרו צלצול אחד ונתקו...
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הודעה פרטית בפייסבוק שלהם
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
נתק פעיל ...
השתמשתי בו לפני כמה ימים
השתמשתי בו לפני כמה ימים
חתימה חתימתית !
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
·שלח הודעה דרך נתק ותתקשר במקביל לשירות לקוחות. אחרת הם יחייבו אותך בעוד 200 שקלים. עשו לי, לחבר ולהורים של אישתי את התרגיל הזה.BARBIE כתב:שלום
תודה...
תודה על התשובות. דרך נתק שלחתי כבר פעמיים ואין תגובה. התקשרתי לשירות ורק פעם אחת קבלתי מענה שאמר שהוא מעביר אותי לשירות לקוחות לגבי הפסקת שירות ואז ייבש אותי 7 דקות ופתאום השיחה התנתקה... אז משהו שם הספיק לשמוע שאני רוצה להתנתק ומאז כאילו הם חשמו את המספר שלי.. אין מענה...
אני אבקש מאשתי לשלוח הודעה דרך הפייסבוק. אני כרגע חסום עי פייסבוק לחודש בגלל תגובה שרשמתי באיזה עמוד חדשות...
אני אבקש מאשתי לשלוח הודעה דרך הפייסבוק. אני כרגע חסום עי פייסבוק לחודש בגלל תגובה שרשמתי באיזה עמוד חדשות...
@BARBIE
·
אם זה הוט תפנה לפניות הציבור שלהם (מניסיון זה עובד כשהצורות האחרות נכשלות).
אם זה הוטנט, יש מייל באתר שלהם: [email protected]
והייתי כבר ישר שולח מייל גם לפניות הציבור שלהם: [email protected]
·
אם זה הוט תפנה לפניות הציבור שלהם (מניסיון זה עובד כשהצורות האחרות נכשלות).
אם זה הוטנט, יש מייל באתר שלהם: [email protected]
והייתי כבר ישר שולח מייל גם לפניות הציבור שלהם: [email protected]
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
http://natekoti.com
מישהו יודע במקרה האם http://natekoti.com הוא אתר פישינג (בניגוד ל natekoti.co.il) או אתר לגיטימי ?
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
ניתן לשלוח בקשת ניתוק לכתובת המייל
[email protected]
הכתובת נקלחה מאתר הוט. על פיחוק כל חברה חייבת לפרסם בכל חשבונית ובאתר האינטרנט שלה כתובת מייל לשליחת בקשות להפסקת שירות.
בכל מקרה מומלץ שתבקש זיכוי רטרו מיום בקשת הניתוק הראשונה שלך (על פי חוק באפשרותך לבקש ניתוק גם בעל פה וגם בכתב).
במידה ולא תצליח להתנתק או לבקש זיכוי בדרך זו, פנה לפניות הציבור של החברה:
[email protected]
[email protected]
הכתובת נקלחה מאתר הוט. על פיחוק כל חברה חייבת לפרסם בכל חשבונית ובאתר האינטרנט שלה כתובת מייל לשליחת בקשות להפסקת שירות.
בכל מקרה מומלץ שתבקש זיכוי רטרו מיום בקשת הניתוק הראשונה שלך (על פי חוק באפשרותך לבקש ניתוק גם בעל פה וגם בכתב).
במידה ולא תצליח להתנתק או לבקש זיכוי בדרך זו, פנה לפניות הציבור של החברה:
[email protected]
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
חחח, גדול...BARBIE כתב:אני אבקש מאשתי לשלוח הודעה דרך הפייסבוק. אני כרגע חסום עי פייסבוק לחודש בגלל תגובה שרשמתי באיזה עמוד חדשות......
אתה חזק בחסימות ובהקפאות, הא ?
בקיצור, כמו שענו מעליי, הם חייבים לרשום בצורה מאוד ברורה איך ניתן להפסיק את השירותים שלהם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
טוב, מעדכן שלאחר חודש וחצי של נסיונות להתנתק, ולאחר שליחה של הודעות ניתוק דרך שני האתרים נתק והשני שלא זוכר את שמו, רק היום בבוקר קבלתי אישור מאתר נתק שהפקס התקבל בהצלחה בהוט... האם זה אומר שעכשיו ינתקו אותי אוטומטית או שצריך להמשיך להלחם? רק אתמול חייבו שוב ב 85 שח למרות שהציוד שלהם מנותק במגירה כבר חודש וחצי...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
·כשייאמר לך מפורשות בטלפון שהם ניתקו אותך - אתה מחוץ למטריקס, סליחה, מנותק מהוט.BARBIE כתב:טוב, מעדכן שלאחר חודש וחצי של נסיונות להתנתק, ולאחר שליחה של הודעות ניתוק דרך שני האתרים נתק והשני שלא זוכר את שמו, רק היום בבוקר קבלתי אישור מאתר נתק שהפקס התקבל בהצלחה בהוט... האם זה אומר שעכשיו ינתקו אותי אוטומטית או שצריך להמשיך להלחם? רק אתמול חייבו שוב ב 85 שח למרות שהציוד שלהם מנותק במגירה כבר חודש וחצי......
זו שיטה שלהם.
@BARBIE
·
למה לא החזרת להם את הציוד? בזמנו שהתנתקתי ולא ניתקו אותי, כאשר סוף סוף כן ניתקו הם זיכו רטרו אקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. הם בקלות יכולים לטעון הפוך שאם לא החזרת את הציוד אז לא באמת רצית להתנתק.
·
למה לא החזרת להם את הציוד? בזמנו שהתנתקתי ולא ניתקו אותי, כאשר סוף סוף כן ניתקו הם זיכו רטרו אקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. הם בקלות יכולים לטעון הפוך שאם לא החזרת את הציוד אז לא באמת רצית להתנתק.
·eran405 כתב:@BARBIE
·
למה לא החזרת להם את הציוד? בזמנו שהתנתקתי ולא ניתקו אותי, כאשר סוף סוף כן ניתקו הם זיכו רטרו אקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. הם בקלות יכולים לטעון הפוך שאם לא החזרת את הציוד אז לא באמת רצית להתנתק....
לאן אני מחזיר את הציוד אם לא אישרו לי ניתוק.. ההיתי בנציגות שלהם ובררתי אם אני יכול להחזיר אמרו לי שללא אישור ניתוק במחשב הם לא מקבלים את הציוד חזרה... אבל אין דרך לתפוס אותם. ואם כן תופס מנפנפים אותי לנציג אחר שלעולם לא עונה עד שהשיחה מתנתקת...
עכשיו שיש לי אסמכתה שהפקס התקבל אצלהם, אני נותן להם זמן עד סוף השבוע ובראשון הבא מתקשר לחברת האשראי לבטל את העסקה חד צדדית...
@BARBIE
·
בזמנו כשהם כביכול ניתקו אותי אמרו לי ללכת להחזיר את הציוד בהוט מוביל (איזה סניף שנח לי). הלכתי והחזרתי, הם לא בדקו כלום ונתנו לי אישור שהחזרתי ציוד. אפילו כשביקשתי מפורשות מהנציגה בהוט מוביל לאשר לי שבאמת ניתקו אותי היא אמרה שאין להם אופציה לראות את זה כי זה הוט מוביל ולא הוט של אינטרנט/טלויזיה והם רק מקבלים ציוד חזרה שלהם. זה היה לפני כשנה, אין לי מושג האם זה עדיין המצב היום.
במקרה שלי, הסתבר לי יותר מאוחר שבכלל לא ניתקו אותי מדאבל (אינטרנט+טלפון) אלא העבירו אותי לטריפל יקר ומוקדי השירות שלהם לא "שיתפו פעולה" עם הרצון שלי להתנתק (היות שדיברתי עם מספר נציגים שונים וכולם ניסו להתחמק אפילו מלאשר האם אני מנותק או לא לדעתי יש להם הוראה מגבוה לרמות לקוחות).
בסוף דרך נציב תלונות הציבור שלהם, תוך 2 שניות וללא בעיות ניתקו אותי רטרואקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. לכן מראש כתבתי לך לפנות ישר לנציב תלונות הציבור....
·
בזמנו כשהם כביכול ניתקו אותי אמרו לי ללכת להחזיר את הציוד בהוט מוביל (איזה סניף שנח לי). הלכתי והחזרתי, הם לא בדקו כלום ונתנו לי אישור שהחזרתי ציוד. אפילו כשביקשתי מפורשות מהנציגה בהוט מוביל לאשר לי שבאמת ניתקו אותי היא אמרה שאין להם אופציה לראות את זה כי זה הוט מוביל ולא הוט של אינטרנט/טלויזיה והם רק מקבלים ציוד חזרה שלהם. זה היה לפני כשנה, אין לי מושג האם זה עדיין המצב היום.
במקרה שלי, הסתבר לי יותר מאוחר שבכלל לא ניתקו אותי מדאבל (אינטרנט+טלפון) אלא העבירו אותי לטריפל יקר ומוקדי השירות שלהם לא "שיתפו פעולה" עם הרצון שלי להתנתק (היות שדיברתי עם מספר נציגים שונים וכולם ניסו להתחמק אפילו מלאשר האם אני מנותק או לא לדעתי יש להם הוראה מגבוה לרמות לקוחות).
בסוף דרך נציב תלונות הציבור שלהם, תוך 2 שניות וללא בעיות ניתקו אותי רטרואקטיבית מהיום שהחזרתי את הציוד. לכן מראש כתבתי לך לפנות ישר לנציב תלונות הציבור....