המלצה על סטרימר אנדרואיד טוב
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
הבנתי כאן שלא יתאימו לפרטנר
הבנתי שמה שהצעת הם אנדרואיד TV והם לא יתאימו להוריד את האפליקציה של פרנטר לטאבלט-כדי לראות את הטלבזיה של פרטנר ללא ממיר של פרטנר- ושאני חייב סטרימר אנדרואיד רגיל
ערן
ערן
Re: הבנתי כאן שלא יתאימו לפרטנר
@ערןרצון
·אפשר להתקין דרך apk חיצוני ואפליקציה להרצת אפליקציות חיצוניות. זה לא מסובך אבל לא נח. שימוש בקופסת אנדרואיד שהיא לא tv לא יעזור בהרבה. הממשק של פרטנר פשוט לא מתאים לטלוויזיות
·אפשר להתקין דרך apk חיצוני ואפליקציה להרצת אפליקציות חיצוניות. זה לא מסובך אבל לא נח. שימוש בקופסת אנדרואיד שהיא לא tv לא יעזור בהרבה. הממשק של פרטנר פשוט לא מתאים לטלוויזיות
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

נוקי ושי- כנסו בבקשה
זאת תשובה שקיבלתי בפורום -טלבזיה מהרשת, כששאלתי עם המי בוקס S
ענו לי שאי אפשר, אבל חבר כן הצליח עם סטרימר אנדרואיד רגיל לראות את פרטנר- כתבתי את זה,וענו לי את התשובה הבאה:
לא. רק דרך סטרימר עם אנדרואיד רגיל (לא "אנדרואיד TV" כמו שיש בסטרימרים כגון מי בוקס ואנבידיה שילד) אפשר להוריד את האפליקציה של פרטנר לגרסת הטאבלט כי האנדרואיד הרגיל בסטרימרים הוא אנדרואיד שמותאם לטאבלט ואנדרואיד TV היא גרסה שונה לגמרי שמותאמת לTV (כלומר, תמיכה שונה באפליקציות ושפת עיצוב שונה לגמרי).
הסטרימר הנ"ל הגיע אלי, יש בו את הפליקציית הטבלט של פרטנר , ואפליקציות נוספות- ובאמת לא ממש מצליחים לראות את פרטנר, אבל מאקו , יוטיוב רואים יופי, חשבתי שהסטרימר הנל לא מספיק חזק...
ערן
ענו לי שאי אפשר, אבל חבר כן הצליח עם סטרימר אנדרואיד רגיל לראות את פרטנר- כתבתי את זה,וענו לי את התשובה הבאה:
לא. רק דרך סטרימר עם אנדרואיד רגיל (לא "אנדרואיד TV" כמו שיש בסטרימרים כגון מי בוקס ואנבידיה שילד) אפשר להוריד את האפליקציה של פרטנר לגרסת הטאבלט כי האנדרואיד הרגיל בסטרימרים הוא אנדרואיד שמותאם לטאבלט ואנדרואיד TV היא גרסה שונה לגמרי שמותאמת לTV (כלומר, תמיכה שונה באפליקציות ושפת עיצוב שונה לגמרי).
הסטרימר הנ"ל הגיע אלי, יש בו את הפליקציית הטבלט של פרטנר , ואפליקציות נוספות- ובאמת לא ממש מצליחים לראות את פרטנר, אבל מאקו , יוטיוב רואים יופי, חשבתי שהסטרימר הנל לא מספיק חזק...
ערן
Re: נוקי ושי- כנסו בבקשה
@ערןרצון
·אצלי זה עבד. לא היה נח, אבל עבד.
·אצלי זה עבד. לא היה נח, אבל עבד.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

עבד עם סטרימר אנדרואיד רגיל?
או אנדרואיד tv?
יש לך דגם מומלץ?
מה לא היה נוח?
הורדת את אפליקציית הטבלט?
עבד חלק ומהר?
ערן
יש לך דגם מומלץ?
מה לא היה נוח?
הורדת את אפליקציית הטבלט?
עבד חלק ומהר?
ערן
Re: עבד עם סטרימר אנדרואיד רגיל?
@ערןרצון
·יש לי מיבוקס, התקנתי עליו גרסת טאבלט של פרטנר, ההפעלה היתה מסורבלת )מצריך אפליקציה שתציג את האפליקציות שלא מתאימות למכשיר ועכבר להפעלת הממשק( אבל זה עבד.
·יש לי מיבוקס, התקנתי עליו גרסת טאבלט של פרטנר, ההפעלה היתה מסורבלת )מצריך אפליקציה שתציג את האפליקציות שלא מתאימות למכשיר ועכבר להפעלת הממשק( אבל זה עבד.
BSD
BSD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

@נוקי
·הי
תוכל לפרט?
מאיפה הורדת את אפליקציית הטבלט של פרטנר?
מאיפה האפליקציה שמפעילה אותה?
אחרי כל הבלגן-הכל זורם פשוט?
ערן
·הי
תוכל לפרט?
מאיפה הורדת את אפליקציית הטבלט של פרטנר?
מאיפה האפליקציה שמפעילה אותה?
אחרי כל הבלגן-הכל זורם פשוט?
ערן
@ערןרצון
·מכאן אפשר להוריד את האפליקציה של פרטנר
https://apps.evozi.com/apk-downloader/
לאחר מכן להתקין ידנית על הסטרימר, האפליקציה של פרטנר לא תופיע בשום מקום לאחר התקנה על אנדרואיד tv לכן צריך להתקין אפליקציה נוספת שנקראת side load launcher. שדרכה אפשר להפעיל את האפליקציה של פרטנר.
אציין שוב שזאת הפעלה לא נחה, ומצריכה עכבר. אצלי זה עבד אבל בגלל שהיה לא נח החלטתי להתנתק מפרטנר
·מכאן אפשר להוריד את האפליקציה של פרטנר
https://apps.evozi.com/apk-downloader/
לאחר מכן להתקין ידנית על הסטרימר, האפליקציה של פרטנר לא תופיע בשום מקום לאחר התקנה על אנדרואיד tv לכן צריך להתקין אפליקציה נוספת שנקראת side load launcher. שדרכה אפשר להפעיל את האפליקציה של פרטנר.
אציין שוב שזאת הפעלה לא נחה, ומצריכה עכבר. אצלי זה עבד אבל בגלל שהיה לא נח החלטתי להתנתק מפרטנר
BSD
BSD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

@נוקי
·הי
תודה על התשובה
אין לי בעיה עם עכבר אלחוטי שיחובר לטלבזיה או לסטרימר- את האפליקציה הנוספת הורדת מאותו אתר?
האם עדיף על סטרימר אנדרואיד רגיל? ולא אנדרואיד TV ?
ערן
·הי
תודה על התשובה
אין לי בעיה עם עכבר אלחוטי שיחובר לטלבזיה או לסטרימר- את האפליקציה הנוספת הורדת מאותו אתר?
האם עדיף על סטרימר אנדרואיד רגיל? ולא אנדרואיד TV ?
ערן
@ערןרצון
·סטרימר רגיל יחסוך לך את ההתעסקות עם SIDEload. חוץ מזה אני לא מבין בהבדלים בחומרה
·סטרימר רגיל יחסוך לך את ההתעסקות עם SIDEload. חוץ מזה אני לא מבין בהבדלים בחומרה
BSD
BSD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

@נוקי
·
השימוש באפליקציה הנוספת-שמפעילה את אפליקציית פרטנר,נדרש רק פעם אחת או בכל צפייה בפרטנר?
ערן
·
השימוש באפליקציה הנוספת-שמפעילה את אפליקציית פרטנר,נדרש רק פעם אחת או בכל צפייה בפרטנר?
ערן
@ערןרצון
·כל פעם
·כל פעם
BSD
BSD
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- BoazSimhony
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
פשוט תעבור לסלקום. גם תוכן כמו שצריך וגם אפליקציה נוחה בהרבה
יושבת מצוין על מי בוקס. ואם יש לך OLED של LG אז בכלל אתה לא צריך שום סטרימר.
האפליקציה עובדת ישירות ב WEBOS
יושבת מצוין על מי בוקס. ואם יש לך OLED של LG אז בכלל אתה לא צריך שום סטרימר.
האפליקציה עובדת ישירות ב WEBOS