אני רוצה לקנות מערכת איכותית שתשלב דיסקים בלוטוס ורדיו ואני אשמח לעזרה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
יוסףחורי942 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני אוהב מוזיקה ואני רוצה לקנות מערכת שיהיה לה בלוטוס רדיו ודיסקים

אני שם אותם בביתי שבנוי בצורה של ח׳ , ככה שחשבתי לשים רמקול בכל קודקוד של האות ח׳ שזה כמובן 2 רמקולים

אז השאלות שלי הם כאלה

רמקולים 2 way או 3 way בהנחה שהתקציב לא בשמיים וחשוב לי האיכות של השמע מאשר העוצמה והגודל ( רוב הזמן המוזיקה רק ברקע ופועלת על ווליום נמוך)

ואיך הכי נכון לשלב בין בלוטוס דיסקים ורדיו? יש רסיברים שיש להם בלוטוס ורדיו ואז אולי להוסיף להם בנוסף קורא דיסקים ?

תודה רבה רבה, ואם יש מישהו נדיב שמוכן לעזור לי בפרטי בוואצפ וללוות אותי בתהליך זה ממש ממש יעזור וישמח אותי

nissimtr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

תראה בתור התחלה אתה צריך להחליט על תקציב.

אני אישית מאמין בקנייה זהירה של ציוד יד שנייה כדרך טובה לקבל כמה שיותר תמורה עבור הכסף. אבל זה כבר נתון להחלטתך.

בנוגע למיקום הרמקולים יכול להיות שהמיקום הצעת הוא טוב אבל יש גם מקרים שהצבה אסטטית של הציוד לא תהיה האופטימלית מבחינת איכות הצליל שתתקבל. אבל זה - בסוף... כשיהיו רמקולים.

בנוגע לשילוב המקורות שאתה רוצה - מערכות הכוללות מגבר וCD באותה היחידה קיימות אבל לרוב לא ממש נחשבות לאיכותיות במיוחד. לכן ככל הנראה נגן הדיסקים יהיה כיחידה נפרדת.

בנוגע לbluetooth זה משהו שקיים ברסיברים/מגברים מהשנים האחרונות, אם תמצא אחד כזה מתאים לתקציב מה טוב.

אם לא, קיימים בשוק מכשירי bluetooth dac שתוכל לחבר למגבר בדומה לנגן הCD.

כך שיכול להיות שבסופו של דבר יהיה הכי הגיוני סידור של נגן CD נפרד, יחידת bluetooth נפרדת ומגבר נפרד.

בנוגע לרמקולים הבנתי היא שבהנחה שאתה משקיע סכום קבוע, יהיה טרייד-אוף בין 3 גורמים: ווליום, איכות שמע כללית ומה התדר הנמוך ביותר שניתן להפיק. אבל אני לא מבין גדול.

שירי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

רוצה לקנות קומפקט דיסק

שליחה #3 

טעות

יוסףחורי942 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה #4 

@nissimtr
·

אני גם חסיד של יד שניה !! אני צלם במקצועי ואת כל הציוד שלי קניתי ביד 2

עכשיו אני מסכים לגביי רסיבר שיתן רדיו ובלוטוס ביחד ולהביא משהו נפרד שיהיה לדיסקים

עכשיו השאלה כמה כסף צריך

הייתי אומר משהו בין 3 אלף ל 5 אלף בציוד של יד שניה לרמקולים ורסיבר, שוב חשוב לי להדגיש שהם לא צריכים להיות עוצמתיים אלה איכותיים בנמוכים

nissimtr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

אתה אמור לקבל תמורה נחמדה עבור סכומים כאלה.

אם חשובים לך במיוחד תדרים נמוכים יש לך 2 אופציות, רמקולים גדולים יחסית עם וופרים בכותר 8 אינץ' ומעלה, או רמקולים קטנים יותר בתוספת סאב.

וכנראה תרצה מגבר איכותי בהספק קטן יחסית ולא מגבר שמוצאי מאות וואטים אבל נחשב לפחות איכותי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”