תהיות לגבי הפורום (דעתי האישית)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
אף אחד לא עוצר מישהו מלרכוש ביבואן מקביל. זה חוקי, זה ליגיטימי. לך על זה.
כל אחד רשאי להחליט איפה לרכוש ובאיזה מחיר. אנחנו האחרונים שנגיד לך מה לעשות, איפה לבזבז את הכסף או אפילו על מה. אנחנו בזמנו גם הרצנו רכישה קבוצתית שגם כללה יבואן מקביל ותופתעו לגלות שרכשו לא מעט גם כאן וגם כאן.
כל אחד רשאי להחליט איפה לרכוש ובאיזה מחיר. אנחנו האחרונים שנגיד לך מה לעשות, איפה לבזבז את הכסף או אפילו על מה. אנחנו בזמנו גם הרצנו רכישה קבוצתית שגם כללה יבואן מקביל ותופתעו לגלות שרכשו לא מעט גם כאן וגם כאן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני אישית לא חושב שהתפקיד של האתר זה לעשות סדרת חינוך ליבואנים. זה הג'יוב שלנו כצרכנים ליישר אותם ואם יש חשד לקרטליזציה אז הפתרון הוא בוודאי לא דרך בכי ונהי באתר.
אני גם חושב שבעלי ומנהלי האתר הזה הולכים על חבל דק. מצד אחד הם צריכים את הייבואנים כי הם מפרסמים כאן באתר ובטח זה טורם לתזרים ולקיום האתר ומצד שני אסור להם לפתוח איתם סחבקיה על חשבון החברים באתר. זה מצב שמבטיח שיהיו מעידות מפעם לפעם אבל הדרך היחידה לצאת מהפלונטר היא דרך הכיס שלנו, כלומר שכל החברים הרשומים באתר ישלמו דמי חבר שיספיקו לקיומו הפיננסי ואני לא חושב שזה פתרון נכון כי מה שיקרה הוא שהפורומים יהפכו מהר מאוד ל Echo Chamber. גם ככה נעלמו לנו לא מעט אנשים בגלל חיכוכים אישיים או דעות מנוגדות, אנשים שלדעתי תרמו לא מעט מהידע שלהם והכי רע שיכול להיות זה שיברחו מפה גם המשתמשים החדשים והאקראיים.
זו כמובן דעתי הפרטית ומותר לא לקבל אותה ולא להסכים איתי.
אני גם חושב שבעלי ומנהלי האתר הזה הולכים על חבל דק. מצד אחד הם צריכים את הייבואנים כי הם מפרסמים כאן באתר ובטח זה טורם לתזרים ולקיום האתר ומצד שני אסור להם לפתוח איתם סחבקיה על חשבון החברים באתר. זה מצב שמבטיח שיהיו מעידות מפעם לפעם אבל הדרך היחידה לצאת מהפלונטר היא דרך הכיס שלנו, כלומר שכל החברים הרשומים באתר ישלמו דמי חבר שיספיקו לקיומו הפיננסי ואני לא חושב שזה פתרון נכון כי מה שיקרה הוא שהפורומים יהפכו מהר מאוד ל Echo Chamber. גם ככה נעלמו לנו לא מעט אנשים בגלל חיכוכים אישיים או דעות מנוגדות, אנשים שלדעתי תרמו לא מעט מהידע שלהם והכי רע שיכול להיות זה שיברחו מפה גם המשתמשים החדשים והאקראיים.
זו כמובן דעתי הפרטית ומותר לא לקבל אותה ולא להסכים איתי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9026
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
ברשותכם, אני רוצה לתת עוד דוגמא.
ניקח חנות מתמחה ששמה "עומדים בציפיות", נכנסת גברת ציפית-פות. אומרת שלום, רוצה לקנות מסך OLED, שמעתי זו הטכנולוגיה האחרונה. יושב אדון מוכר שבמקרה גם הוא הבעלים ווקראים לו צ'ף בוגו יושב איתה חצי שעה, מסביר לה, מסכים, דגמים, 2 אספרסו ארוך ועוגיות לוטוס.
השתכנעה הגברת ורכשה את ה-65B8 במחיר של 8,990 ש"ח במקום מה שמפורסם בכל פינה (9,990 ש"ח למי שפיספס).
יצאה מרוצה ודעתה טובה עליה.
מיד לאחר יציאתה מהחנות מתקשרת גברת ציפה-דריפה, על הקו.
שלום אדון צ'יף בוגו, מה שלומך ? זו ציפה-דריפה, רוצה אני מסך 65B8. בשמחה עונה צ'יף בוגו - בשבילך 8,499 ש"ח.
2 דקות הזמנה טלפונית ונסגרה העסקה.
הכיצד ?! למה פער המחירים ?! האם מוצדק ?!
כן !! בהחלט !!
ציפית-פות הינה לקוחה חדשה, פעם ראשונה בחנות. ציפה-דריפה לקוחה קבועה, רק בשנה האחרונה רכשה מוצרים בחנות "עומדים בציפיות" במעל 50,000 שקל. משמע - קיבלה הנחת כמות / לקוח קבוע.
מה ייקרה אם המחיר יפורסם ברבים ? האם 2 הלקוחות זכאים לאותה הנחה של בעל החנות שרק רוצה להרוויח שקל לשקל ?
התשובה ברורה כמובן...
ועל אותו משקל באנלוגיה הפוכה של הנחת כמות, היבואן במוכרו לרשת גדולה עם פריסת סניפים מדן ועד אילת שמעיף אלפי ועשרות אלפי מסכים בשנה, מוכר לרשת במחיר גבוה יותר מזה שהוא מוכר לחנות מתמחה קטנה ומסכנה שמוכרת אולי כמה עשרות בודדות עד מאות.
ולמה ? כי היבואן רוצה להיות בכל מקום, עם פריסה שיווקית רחבה ככל שניתן. על מנת שהחנות המתמחה תהיה אטרקטיבית מול הרשת המסונפת היא חייבת מחיר תחרותי יותר שתוכל להתמודד מולה כאשר הלקוח ייבקש הנחה כי ברשת הוא ראה במחיר זול יותר.
הרשת הגדולה לרוב, מחזיקה עוד מלאי עצום של מוצרים נוספים שניתן לשחק עם אחוז ההנחה ואז יש סבסוד צולב, משמע מוצר אחד מרוויח יותר ומכסה את ההפסד על מוצר אחר וסך הרווח מכלל העסקה הינו חיובי.
בחנות מתמחה, אין אפשרות גמישה של משחק עם שילוב של מוצרים שונים, לכן המחיר והשירות משחקים פה תפקיד.
לכן כל מקרה של מחיר לקוח הינו לגופו של עניין.
מניסיוני האישי וגם מהעבודה, הגעתי למצב שבו יש לי "ספקי הבית". אחרי שנתתי למספר ספקים / חנויות את האפשרות לתת את ההצעה התמחורית הטובה ביותר, בחרתי את זו הנמוכה (תחת הבנה ששאר המרכיבים בעסקה זהים). ברבות הזמן למדתי לסמוך על האנשים שאני עושה איתם עסק ואני לא תמיד בודק את המחיר שקיבלתי. סומך עליהם שבתור לקוח נאמן וחוזר, הם "דואגים" לי ולא ידפקו אותי. כי אם זה ייקרה - אז הם יהיו שרופים אצלי לעד. אני וכל אלה ששלחתי אליהם. לכן יש פה הדדיות וסימביוזה שמזינה אחד את השני.
ורוצה לסכם בעוד משהו קטן (למרות כל הכתיבה הצינית מעלה), אם יש פה גולשים / קוראים שאינם מבינים למה ? וכמה ? ואיך ?
שפשוט יישאלו. יש פה מספיק גולשים אחרים שידעו לתת תשובה והסברים.
ואם אלו עדיין לא מניחים את הדעת, אז אולי הסברנו לא טוב וננסה בדרך אחרת. וייתכן ונעלה על כך שמה שחשבנו - היה טעות מוחלטת.
ולא נפחד לומר: סליחה, טעינו - נתקן.
לכן, אין מה להשתלח פה בחברים שרק רכשו מוצרים, ולא רוצים לפרסם את המחיר מסיבותיהם שיהיו, אפשר לפרגן להם ולשמוח.
ובטוח אם תעלו הודעה פרטית, מניח שידעו להפנות אליכם את החנות להצעת מחיר כזו או אחרת.
לא ראוי מעשה של לתקוף, לחרב שרשורי התחדשות מאף סיבה.
ואם מישהו פה מרגיש שקצת סטה בדעותיו במקום הלא נכון - אפשר לערוך את ההודעה מחדש בכל רגע נתון.
נקודה קטנה למחשבה.
ניקח חנות מתמחה ששמה "עומדים בציפיות", נכנסת גברת ציפית-פות. אומרת שלום, רוצה לקנות מסך OLED, שמעתי זו הטכנולוגיה האחרונה. יושב אדון מוכר שבמקרה גם הוא הבעלים ווקראים לו צ'ף בוגו יושב איתה חצי שעה, מסביר לה, מסכים, דגמים, 2 אספרסו ארוך ועוגיות לוטוס.
השתכנעה הגברת ורכשה את ה-65B8 במחיר של 8,990 ש"ח במקום מה שמפורסם בכל פינה (9,990 ש"ח למי שפיספס).
יצאה מרוצה ודעתה טובה עליה.
מיד לאחר יציאתה מהחנות מתקשרת גברת ציפה-דריפה, על הקו.
שלום אדון צ'יף בוגו, מה שלומך ? זו ציפה-דריפה, רוצה אני מסך 65B8. בשמחה עונה צ'יף בוגו - בשבילך 8,499 ש"ח.
2 דקות הזמנה טלפונית ונסגרה העסקה.
הכיצד ?! למה פער המחירים ?! האם מוצדק ?!
כן !! בהחלט !!
ציפית-פות הינה לקוחה חדשה, פעם ראשונה בחנות. ציפה-דריפה לקוחה קבועה, רק בשנה האחרונה רכשה מוצרים בחנות "עומדים בציפיות" במעל 50,000 שקל. משמע - קיבלה הנחת כמות / לקוח קבוע.
מה ייקרה אם המחיר יפורסם ברבים ? האם 2 הלקוחות זכאים לאותה הנחה של בעל החנות שרק רוצה להרוויח שקל לשקל ?
התשובה ברורה כמובן...
ועל אותו משקל באנלוגיה הפוכה של הנחת כמות, היבואן במוכרו לרשת גדולה עם פריסת סניפים מדן ועד אילת שמעיף אלפי ועשרות אלפי מסכים בשנה, מוכר לרשת במחיר גבוה יותר מזה שהוא מוכר לחנות מתמחה קטנה ומסכנה שמוכרת אולי כמה עשרות בודדות עד מאות.
ולמה ? כי היבואן רוצה להיות בכל מקום, עם פריסה שיווקית רחבה ככל שניתן. על מנת שהחנות המתמחה תהיה אטרקטיבית מול הרשת המסונפת היא חייבת מחיר תחרותי יותר שתוכל להתמודד מולה כאשר הלקוח ייבקש הנחה כי ברשת הוא ראה במחיר זול יותר.
הרשת הגדולה לרוב, מחזיקה עוד מלאי עצום של מוצרים נוספים שניתן לשחק עם אחוז ההנחה ואז יש סבסוד צולב, משמע מוצר אחד מרוויח יותר ומכסה את ההפסד על מוצר אחר וסך הרווח מכלל העסקה הינו חיובי.
בחנות מתמחה, אין אפשרות גמישה של משחק עם שילוב של מוצרים שונים, לכן המחיר והשירות משחקים פה תפקיד.
לכן כל מקרה של מחיר לקוח הינו לגופו של עניין.
מניסיוני האישי וגם מהעבודה, הגעתי למצב שבו יש לי "ספקי הבית". אחרי שנתתי למספר ספקים / חנויות את האפשרות לתת את ההצעה התמחורית הטובה ביותר, בחרתי את זו הנמוכה (תחת הבנה ששאר המרכיבים בעסקה זהים). ברבות הזמן למדתי לסמוך על האנשים שאני עושה איתם עסק ואני לא תמיד בודק את המחיר שקיבלתי. סומך עליהם שבתור לקוח נאמן וחוזר, הם "דואגים" לי ולא ידפקו אותי. כי אם זה ייקרה - אז הם יהיו שרופים אצלי לעד. אני וכל אלה ששלחתי אליהם. לכן יש פה הדדיות וסימביוזה שמזינה אחד את השני.
ורוצה לסכם בעוד משהו קטן (למרות כל הכתיבה הצינית מעלה), אם יש פה גולשים / קוראים שאינם מבינים למה ? וכמה ? ואיך ?
שפשוט יישאלו. יש פה מספיק גולשים אחרים שידעו לתת תשובה והסברים.
ואם אלו עדיין לא מניחים את הדעת, אז אולי הסברנו לא טוב וננסה בדרך אחרת. וייתכן ונעלה על כך שמה שחשבנו - היה טעות מוחלטת.
ולא נפחד לומר: סליחה, טעינו - נתקן.
לכן, אין מה להשתלח פה בחברים שרק רכשו מוצרים, ולא רוצים לפרסם את המחיר מסיבותיהם שיהיו, אפשר לפרגן להם ולשמוח.
ובטוח אם תעלו הודעה פרטית, מניח שידעו להפנות אליכם את החנות להצעת מחיר כזו או אחרת.
לא ראוי מעשה של לתקוף, לחרב שרשורי התחדשות מאף סיבה.
ואם מישהו פה מרגיש שקצת סטה בדעותיו במקום הלא נכון - אפשר לערוך את ההודעה מחדש בכל רגע נתון.
נקודה קטנה למחשבה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
כל הדוגמאות פה של בעליי האינטרסים
פשוט עלבון לאיטליגנציה ומבישות
נגמר העידן של בתי העסק הקטנים
הלקוח קבוע מעודף חוזר וכו
שירות בטלויזיות ואחריות ניתנת על ידי היבואן בלבד
תפסיקו לקשקש אנחנו בעידן פה השקל קובע, בטח שכולם פה מנסים לרמות את כולם
אין דבר כזה אמינות שחברה כמו הוט לוקחת פי 2-3 מקהלים מבוגרים
ששכן שלי קנה טלויזית סמסונג פשוטה 55 במחיר של Oled חדשני
כל המארה של בית העסק אם הוא מרוויח או לא
אנחנו רוצים לקנות במחיר הכי זול שאפשר
אלא כוחות השוק היום !
עובדה שזה הכיוון שהעולם הולך אליו
ראה דוגמה נליקס - מחיר אחיד בתוך האפליקציה
תנסה להתמקח אם מישהו בוולמארט אררגט או B&h
יביאו לך שוטר !
רק פה במדינת הקומבינה זה נראה לאנשים בסדר
שכולם פה מנסים לעשוק את החלשים והמסכנים
לכל בעלי האינטרסים שמגיבים פה, אתם מבזים את עצמכם ומעליבים אותנו בתגובות שמתאימות לשוק של לפני 10-20 שנה
פשוט עלבון לאיטליגנציה ומבישות
נגמר העידן של בתי העסק הקטנים
הלקוח קבוע מעודף חוזר וכו
שירות בטלויזיות ואחריות ניתנת על ידי היבואן בלבד
תפסיקו לקשקש אנחנו בעידן פה השקל קובע, בטח שכולם פה מנסים לרמות את כולם
אין דבר כזה אמינות שחברה כמו הוט לוקחת פי 2-3 מקהלים מבוגרים
ששכן שלי קנה טלויזית סמסונג פשוטה 55 במחיר של Oled חדשני
כל המארה של בית העסק אם הוא מרוויח או לא
אנחנו רוצים לקנות במחיר הכי זול שאפשר
אלא כוחות השוק היום !
עובדה שזה הכיוון שהעולם הולך אליו
ראה דוגמה נליקס - מחיר אחיד בתוך האפליקציה
תנסה להתמקח אם מישהו בוולמארט אררגט או B&h
יביאו לך שוטר !
רק פה במדינת הקומבינה זה נראה לאנשים בסדר
שכולם פה מנסים לעשוק את החלשים והמסכנים
לכל בעלי האינטרסים שמגיבים פה, אתם מבזים את עצמכם ומעליבים אותנו בתגובות שמתאימות לשוק של לפני 10-20 שנה
- oferlaor
- מנהל

@oz007
אתה פשוט חוזר על הנושא הזה כמו מנטרה. הצרה היא שישראל היא לא ארה"ב ואין כאן לא טארגט, לא בסט ביי וגם אמאזון לא נמצאים כאן.
אם הם כן יהיו כאן בעתיד יתכן שזה ישתנה. בינתיים אתה פשוט מייחס לשוק תכונות שאין לו. בארה"ב לא הייתי חולם להתמקח בחנות אלקטרוניקה. בתאילנד לא הייתי חולם לרכוש במחיר שכתוב על משהו. אפילו בחנות אלקטרוניקה ענקית בהונג קונג התמקחתי כמו אחרון המוהיקנים על מצלמה שרכשתי (והורדתי איזה 30% מהמחיר...).
אני מציע שאתה תכנס לאל"מ ולא תתמקח. בהצלחה עם זה.
אתה פשוט חוזר על הנושא הזה כמו מנטרה. הצרה היא שישראל היא לא ארה"ב ואין כאן לא טארגט, לא בסט ביי וגם אמאזון לא נמצאים כאן.
אם הם כן יהיו כאן בעתיד יתכן שזה ישתנה. בינתיים אתה פשוט מייחס לשוק תכונות שאין לו. בארה"ב לא הייתי חולם להתמקח בחנות אלקטרוניקה. בתאילנד לא הייתי חולם לרכוש במחיר שכתוב על משהו. אפילו בחנות אלקטרוניקה ענקית בהונג קונג התמקחתי כמו אחרון המוהיקנים על מצלמה שרכשתי (והורדתי איזה 30% מהמחיר...).
אני מציע שאתה תכנס לאל"מ ולא תתמקח. בהצלחה עם זה.
זה לא יאומן !!!
איך זה קשור לזה שהחברים ישתפו את מחיר הקנייה שלהם ?!
בגלל שחברים ששתפו את המחיר הקנייה, הצלחתי לרכוש ב 10 שנים שאני חבר מוצרים רבים במחירים שלא האמנתי שאפשר לקבל ונחסכו לי אלפי שקלים תודות לחברים טובים הנמצאים פה - ברור שגם התפקחתי תוך כדי תנועה על איך שהשוק עובד מה ההבדל בין מחיר אמיתי ומחיר זאפ וכו
אבל זה בדיוק מה שמתסכל כל כך
הויכוח על הגנת המוכרים בתי העסק והיבואנים לא רלוונטים, הדבר היחיד שרלוונטי פה זה טובת החברים בפורום
אנחנו כקהילה יכולים לעשות שינוי אמיתי, וזה מה שחשוב
אז נכון לא נשנה את השוק אבל נוכל להתחיל משהו בשביל עצמנו וגם זה משהו
איך זה קשור לזה שהחברים ישתפו את מחיר הקנייה שלהם ?!
בגלל שחברים ששתפו את המחיר הקנייה, הצלחתי לרכוש ב 10 שנים שאני חבר מוצרים רבים במחירים שלא האמנתי שאפשר לקבל ונחסכו לי אלפי שקלים תודות לחברים טובים הנמצאים פה - ברור שגם התפקחתי תוך כדי תנועה על איך שהשוק עובד מה ההבדל בין מחיר אמיתי ומחיר זאפ וכו
אבל זה בדיוק מה שמתסכל כל כך
הויכוח על הגנת המוכרים בתי העסק והיבואנים לא רלוונטים, הדבר היחיד שרלוונטי פה זה טובת החברים בפורום
אנחנו כקהילה יכולים לעשות שינוי אמיתי, וזה מה שחשוב
אז נכון לא נשנה את השוק אבל נוכל להתחיל משהו בשביל עצמנו וגם זה משהו
נערך לאחרונה על ידי oz007 ב 29/11/2018 0:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
@oz007
·סליחה אם אני פוגע
אבל אתה חוזר על עצמך ולא שומע אף אחד חוץ מאשר את עצמך
וכמו שאני מבין את מה שאתה כותב אתה אף פעם בחיים שלך לא מכרת שום דבר
כאיש מכירות אני יכול לומר שהמטרה היא למקסם רווחים תוך מתן יחס ומחיר הוגן ללקוח.
הוגן אומר לעשות הנחה גדולה יותר ללקוחות חוזרים
הוגן אומר לשכלל במחיר את מאמצי המכירה שנעשו עם אותו לקוח
הוגן אומר שהמחירים לא קבועים לכל הלקוחות
הוגן אומר שאם נתתי ללקוח מסויים הנחה ממניעי הפרטיים אני לא צריך לתת לך את אותה הנחה
הוגן אומר שאם החלטתי למכור לבחורה שמצאה חן בעיני ולאחר שנתיים נהפכה להיות אישתי במחיר עלות אני בוודאי לא אמכור לך במחיר עלות
הוגן אומר שאני לא רוצה שאתה תדע שאני מכרתי לה במחירי עלות
הוגן אומר שאני רוצה שהיא תגיד כל הכבוד ל molvy שנתן לי שירות מעולה שמכר לי את הפריט הזה והזה במחיר פצצה בלי לפרסם את המחיר כי ביקשתי ממנה לא לפרסם את המחיר
הוגן זה להבין שלא כל הלקוחות אותו דבר
וכל מה שאתה אומר זה שאתה מבקש מהלקוחות להיות לא הוגנים כלפי המוכרים ולהפר את האמון שהם נתנו בלקוחות
אני חושב שאתה לא הוגן!
מאוד קל להיות עם סטנדרטים כפולים, ולעניות דעתי אתה דוגמה אידיאלית ואופטימלית לאדם עם סטנדרטים כפולים
ושוב אני מתנצל אם פגעתי
לעניין ה"אינטרסים" שאתה מנסה להלביש על מנהלי האתר זה לירוק לבאר ממנה אתה שותה. אף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח ואתה מוזמן לרעות בשדות אחרים אם הדשא לא טעים לך פה
כתבת
לילה טוב
·סליחה אם אני פוגע
אבל אתה חוזר על עצמך ולא שומע אף אחד חוץ מאשר את עצמך
וכמו שאני מבין את מה שאתה כותב אתה אף פעם בחיים שלך לא מכרת שום דבר
כאיש מכירות אני יכול לומר שהמטרה היא למקסם רווחים תוך מתן יחס ומחיר הוגן ללקוח.
הוגן אומר לעשות הנחה גדולה יותר ללקוחות חוזרים
הוגן אומר לשכלל במחיר את מאמצי המכירה שנעשו עם אותו לקוח
הוגן אומר שהמחירים לא קבועים לכל הלקוחות
הוגן אומר שאם נתתי ללקוח מסויים הנחה ממניעי הפרטיים אני לא צריך לתת לך את אותה הנחה
הוגן אומר שאם החלטתי למכור לבחורה שמצאה חן בעיני ולאחר שנתיים נהפכה להיות אישתי במחיר עלות אני בוודאי לא אמכור לך במחיר עלות
הוגן אומר שאני לא רוצה שאתה תדע שאני מכרתי לה במחירי עלות
הוגן אומר שאני רוצה שהיא תגיד כל הכבוד ל molvy שנתן לי שירות מעולה שמכר לי את הפריט הזה והזה במחיר פצצה בלי לפרסם את המחיר כי ביקשתי ממנה לא לפרסם את המחיר
הוגן זה להבין שלא כל הלקוחות אותו דבר
וכל מה שאתה אומר זה שאתה מבקש מהלקוחות להיות לא הוגנים כלפי המוכרים ולהפר את האמון שהם נתנו בלקוחות
אני חושב שאתה לא הוגן!
מאוד קל להיות עם סטנדרטים כפולים, ולעניות דעתי אתה דוגמה אידיאלית ואופטימלית לאדם עם סטנדרטים כפולים
ושוב אני מתנצל אם פגעתי
לעניין ה"אינטרסים" שאתה מנסה להלביש על מנהלי האתר זה לירוק לבאר ממנה אתה שותה. אף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח ואתה מוזמן לרעות בשדות אחרים אם הדשא לא טעים לך פה
כתבת
אז לידיעתך אני אחרי 8 שנות מגורים בארצות הברית ויצא לי להתמקח ולהוריד מחיר גם בוולמארט, גם בסירס וגם ב B&H וזאת כאשר ביצעתי שם רכישה גדולה (המוכרים שם עובדים גם על עמלות והם לעיתים מוותרים על חלק מהעמלה כדי לא להפסיד מכירה גדולה) .... אז תהייה אחראי לה שאתה כותבתנסה להתמקח אם מישהו בוולמארט אררגט או B&h
יביאו לך שוטר !...
לילה טוב
@molvy
צודק אני לא איש מכירות ולא יהיה
כל צה שהוגן לפי הסטנדרטים שלך לא הוגנים היום - העולם התקדם מתקופת דינוזאורים הזאת
בלי להעליב אתה כאיש מכירות תעשה מה שבא לך זה זכותך
אני כלקוח רוצה לשלם הכי פחות ולא מוכן שתגנוב אותי או חמותי או את השכן שלי או את האנשים הקרובים אליי
להגיד לי שאני חוזר על אותו מנטרה, זה גם אתם חוזרים על אותה מנטרה שמונעת מאינטרסים אשר מתאימים לכם
א-י-ן שום נזק שהחברים פה ישתפו את מחיר הקניה
אתה כאיש מכירות לא מתאים לך השקיפות אשר החברים פה רוצים בה, בדיוק כמו שחברות גדולות
שונאות איגודים של עובדים
כל צה שהוגן לפי הסטנדרטים שלך לא הוגנים היום - העולם התקדם מתקופת דינוזאורים הזאת
אני כלקוח רוצה לשלם הכי פחות ולא מוכן שתגנוב אותי או חמותי או את השכן שלי או את האנשים הקרובים אליי
להגיד לי שאני חוזר על אותו מנטרה, זה גם אתם חוזרים על אותה מנטרה שמונעת מאינטרסים אשר מתאימים לכם
אתה כאיש מכירות לא מתאים לך השקיפות אשר החברים פה רוצים בה, בדיוק כמו שחברות גדולות
שונאות איגודים של עובדים
- oferlaor
- מנהל

הצלחת להתיש אותי... מרים ידיים.oz007 כתב:@molvy
שונאות איגודים של עובדים...
·
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת, גם אותי...
לצערי הרב, ממש שיח חרשים. אבל ניסיתי.
גם להיכשל זה חלק מהתהליך.
בין השורות אני מבין שהבחור רק רוצה לדעת מה המחיר הזול ביותר על מוצר מסוים בשביל שהוא יוכל ללכת ולקנות אותו מבלי שום "מאמץ" מצידו.
חוסר ההבנה שיש סוגים שונים של לקוחות כפי שמשה כתב (בצורה יפה מאוד חייב לציין !!), כנראה משול ללדבר לקיר.
יותר קל לקדם את הדיון או שמא לומר את הקנייה בכך שתציין מה אתה רוצה לקנות ותקווה שמי מבעלי האינטרסים שכאן (לדברייך...) יואיל בטובו לפנות אלייך עם הצעת מחיר מנצחת.
תתחדש, תהנה, שים תמונות ואם ממש בא לך תפרסם גם את המחיר.
לצערי הרב, ממש שיח חרשים. אבל ניסיתי.
גם להיכשל זה חלק מהתהליך.
בין השורות אני מבין שהבחור רק רוצה לדעת מה המחיר הזול ביותר על מוצר מסוים בשביל שהוא יוכל ללכת ולקנות אותו מבלי שום "מאמץ" מצידו.
חוסר ההבנה שיש סוגים שונים של לקוחות כפי שמשה כתב (בצורה יפה מאוד חייב לציין !!), כנראה משול ללדבר לקיר.
יותר קל לקדם את הדיון או שמא לומר את הקנייה בכך שתציין מה אתה רוצה לקנות ותקווה שמי מבעלי האינטרסים שכאן (לדברייך...) יואיל בטובו לפנות אלייך עם הצעת מחיר מנצחת.
תתחדש, תהנה, שים תמונות ואם ממש בא לך תפרסם גם את המחיר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
- חבר במועדון HT

·כדי שאתה תקבל את המחיר הנמוך ביותר אתה דורש מהלקוח שלי להפר את האמון שיש בינינו ולהפר את ההבטחה שלו אלי ולתת לך את המחירoz007 כתב:אני כלקוח רוצה לשלם הכי פחות ולא מוכן שתגנוב אותי או חמותי או את השכן שלי או את האנשים הקרובים אליי...
באיזו זכות אתה דורש כזו דרישה מהלקוח שלי?
אני נתתי לו הנחה והוא מודה לי על כך
מי אתה? שעבורך הוא יפר את הבטחתו וישבור את המילה שלו?
אתה לא מבין שיש לך פה מוסר כפול?
ולגבי חמותך או כל מי שקרוב אליך אני בטוח שהם חכמים יותר וידעו לקבל את המחיר האופטימלי גם אם הלקוח שלי לא יתן להם את המחיר בו הוא קנה.
לגביך....... לפי מה שאתה כותב פה ככול הנראה איש המכירות יוכל למכור לך במחיר מופקע כי ....... טוב, הסיבה לא חשובה
- molvy
- חבר במועדון HT

·שקיפות בין החברים זה...... להגיד לך תשכח מזה..... לא תקבל מחירים כי אתה ממש לא חבר ...... אתה מנסה לנצל אותנו ולגרום לנו לשבור את המילה שלנו..... אז חפש את החברים שלך במקום אחרoz007 כתב:משפט האחרון שלך רק מאשר את הסיבה למה שקיפות בין החברים היא חובה (להיזהר מנוכלים)...
זו שקיפות..... ובאמת מעניין מי פה הנוכל
ואני סיימתי את הדיון איתך
לילה טוב
חבל על הזמן
·חבל על הזמן שלך, אתה מנסה לשכנע קבוצה של אנשי מכירות ובעלי אינטרסים (שהם היחידים שמגיבים לך מתוך אלפי הצפיות של הפוסט ) , זה לא יקרה. אתה לא תשכנע אותם בשקיפות מחירים זה נוגד את שיטות המכירה העתיקות שלהם של הפרד ומשול.oz007 כתב:@molvy
שונאות איגודים של עובדים...
תצביע ברגליים, זה הדבר היחיד שעובד, הם לא מבינים שמי שמתלונן הוא לקוח שאכפת לו מהמסחר בישראל, מי שלא מתלונן מזמן עבר לאמאזון וזה לא מעניין אותו ובגלל זה הוא לא טורח להגיב..
סבלנות, נעשה את הדיון הזה עוד כמה שנים... מהפכות לא עושים ביום..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אף אחד לא נגד שקיפות מחירים, כולל כל מי שלכאורה הגיב כאן "נגד". סה"כ ניסו להסביר לכם מדוע זה עובד כך. אני עדיין לא מצליח להבין נגד מי הטענות שלכם? נגד האתר? נגד משתמשים? מה אתם רוצים בדיוק?
האתר/פורום לא נגד שקיפות מחירים. האתר מעולם לא ביקש/דרש מחברים לא לפרסם מחירים ו/או מאיפה נקנה ובאיזה מחיר. האתר מעולם לא מחק פוסט/שרשור בו פורסמו מחירי רכישה. אי פרסום חנות ומחיר רכישה הוא הסכם הדדי בע"פ בין הלקוח לחנות ממנה רכש ותו לא. תקנו אותי אם אני טועה אך זה נראה כאילו אתם מבקשים מהאתר לחייב חברים כאן בפורום לפרסם מהיכן רכשו ובאיזה מחיר.
כשאתם תהיו יבואן/חנות תרגישו חופשי להיות שקופים לחלוטין ולפעול אחרת ולגרום למהפיכה בשוק המקומי. תהיו בטוחים שאני אהיה הראשון שאקנה מכם. עד אז, נאלץ כנראה ליישר קו עם איך שהשוק עובד. לא הגיוני לדרוש ממישהו אחר לפעול לפי איך שנוח לכם אך פוגע בו. כלומר הדרישה עצמה לגיטימית אך הציפייה שלכם שזה באמת יקרה פשוט תלושה מהמציאות.
ותיוג של חברים (במיוחד מנהלים וחברים וותיקים) פה כבעלי אינטרסים חבויים הוא פשוט מגוחך ומעליב.
האתר/פורום לא נגד שקיפות מחירים. האתר מעולם לא ביקש/דרש מחברים לא לפרסם מחירים ו/או מאיפה נקנה ובאיזה מחיר. האתר מעולם לא מחק פוסט/שרשור בו פורסמו מחירי רכישה. אי פרסום חנות ומחיר רכישה הוא הסכם הדדי בע"פ בין הלקוח לחנות ממנה רכש ותו לא. תקנו אותי אם אני טועה אך זה נראה כאילו אתם מבקשים מהאתר לחייב חברים כאן בפורום לפרסם מהיכן רכשו ובאיזה מחיר.
כשאתם תהיו יבואן/חנות תרגישו חופשי להיות שקופים לחלוטין ולפעול אחרת ולגרום למהפיכה בשוק המקומי. תהיו בטוחים שאני אהיה הראשון שאקנה מכם. עד אז, נאלץ כנראה ליישר קו עם איך שהשוק עובד. לא הגיוני לדרוש ממישהו אחר לפעול לפי איך שנוח לכם אך פוגע בו. כלומר הדרישה עצמה לגיטימית אך הציפייה שלכם שזה באמת יקרה פשוט תלושה מהמציאות.
ותיוג של חברים (במיוחד מנהלים וחברים וותיקים) פה כבעלי אינטרסים חבויים הוא פשוט מגוחך ומעליב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@nirkarpik וגם @shmizan
לא הבנתי בדיוק את "הרמיזה" או את ההאשמה!! שאני כביכול בעל אינטרס סמוי כלשהו ?!
אתה מכיר אותי בכלל שאתה יוצא בקביעות חד משמעיות ? תעשה רגע ממש בקטנה חיפוש לפי ההודעות שלי, תקרא, תלמד ואחר כך אולי, אבל אולי תבוא בטענות. יש פה גם לא מעט שמכירים אותי אישית ויעידו שאין שום דבר סמוי מתחת לפני השטח. אבל מבחינתכם הכל קנוניה אחת גדולה וכולנו כאן (הוותיקים ומנהלי האתר), תורמים לקלחת ולקומבינות.
אז תעשו לי טובה...
מסבירים לכם למה ככה זה עובד. כי ככה זה. בכל מיני דוגמאות. ועוד בהתייחסות עניינית ומפורטת.
ברור שיכל להיות אחרת, אבל זה המצב.
האטימות של "ההבנה" שלכם כנראה מעידה על כך שאתם הם אלו בעלי האינטרס הסמוי פה.
איפה ניסיתי להוציא את @oz007 טרול ??? תקרא שוב את מה שכתבתי ביתר תשומת לב. אולי גם תקבל תשובה איך אני עושה את הקניות שלי - כי גם את זה רשמתי.
לא הבנתי בדיוק את "הרמיזה" או את ההאשמה!! שאני כביכול בעל אינטרס סמוי כלשהו ?!
אתה מכיר אותי בכלל שאתה יוצא בקביעות חד משמעיות ? תעשה רגע ממש בקטנה חיפוש לפי ההודעות שלי, תקרא, תלמד ואחר כך אולי, אבל אולי תבוא בטענות. יש פה גם לא מעט שמכירים אותי אישית ויעידו שאין שום דבר סמוי מתחת לפני השטח. אבל מבחינתכם הכל קנוניה אחת גדולה וכולנו כאן (הוותיקים ומנהלי האתר), תורמים לקלחת ולקומבינות.
אז תעשו לי טובה...
מסבירים לכם למה ככה זה עובד. כי ככה זה. בכל מיני דוגמאות. ועוד בהתייחסות עניינית ומפורטת.
ברור שיכל להיות אחרת, אבל זה המצב.
האטימות של "ההבנה" שלכם כנראה מעידה על כך שאתם הם אלו בעלי האינטרס הסמוי פה.
איפה ניסיתי להוציא את @oz007 טרול ??? תקרא שוב את מה שכתבתי ביתר תשומת לב. אולי גם תקבל תשובה איך אני עושה את הקניות שלי - כי גם את זה רשמתי.
.
.
@oferlaor
שתי תהיות:
1) משתמע מדבריך שאתה חושב שלחשיפת מחירים יש השפעה שלילית, ואם הבנתי נכון, אתה מתנגד לזה. עמדה מאוד בעייתית בעיני.
2) אם אני מבין נכון, אתה טוען שלמנהלי האתר יש מידע טוב על רמות מחירים. להבנתי את האתר מנהלים בלוגרים שמתעמקים בתחום ברמה המקצועית. מנין המידע הזה אם כך. משתמע מדבריך שמנהלי האתר מעורבים בתחומים אחרים. תוכל להסביר מה הדינמיקה שחושפת אתכם למידע הזה?
·
שתי תהיות:
1) משתמע מדבריך שאתה חושב שלחשיפת מחירים יש השפעה שלילית, ואם הבנתי נכון, אתה מתנגד לזה. עמדה מאוד בעייתית בעיני.
2) אם אני מבין נכון, אתה טוען שלמנהלי האתר יש מידע טוב על רמות מחירים. להבנתי את האתר מנהלים בלוגרים שמתעמקים בתחום ברמה המקצועית. מנין המידע הזה אם כך. משתמע מדבריך שמנהלי האתר מעורבים בתחומים אחרים. תוכל להסביר מה הדינמיקה שחושפת אתכם למידע הזה?
·
- molvy
- חבר במועדון HT

לדעתי כדאי שתקח קורס בהבנת הניקראבמיוחד molvy שלמעשה תרומתו לדיון זה אפסית, משום שעבור דיון זה הוא ה"אויב" כאן ולא החבר, שכן האינטרסים שלו הפוכים לגמרי מהאינטרסים של 100% ממי שנרשם לקנייה הקבוצתית הזאת, ומי שמצר על מצב הסודיות בדיון הזה (הוא נמצא וכותב כאן עם הכובע של איש המכירות)....
אני בעד השקיפות כל עוד היא לא גורמת לשבירת ההבטחה למוכר
ולא, אני לא איש מכירות!