המלצה לפלזמה בין 45-71 אינץ' עד 30000 שח
-
yoedng
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
שלום לכולם,
אני חדש בפורום ומחפש המלצה על טלוויזית פלזמה בגדלים המצויינים למרחק של 3.5 - 4 מטר.
המחיר עד 30,000 ש"ח. תשמש כ-80% לטלוויזיה ו20% לDVD.
אשמח להמלצות גם על חנויות מקצועיות בתחום.
תודה!
אני חדש בפורום ומחפש המלצה על טלוויזית פלזמה בגדלים המצויינים למרחק של 3.5 - 4 מטר.
המחיר עד 30,000 ש"ח. תשמש כ-80% לטלוויזיה ו20% לDVD.
אשמח להמלצות גם על חנויות מקצועיות בתחום.
תודה!
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
-
yoedng
-
- חבר שרק התחיל

תודה,
יש המלצה על טלוויזיה ספציפית?
יש המלצה על טלוויזיה ספציפית?
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
מאיפה אתה?
HiFiMusic IL
-
yoedng
-
- חבר שרק התחיל

מאזור המרכז
(קריית אונו אם זה עוזר...)
אבל אין בעיה להגיע מחדרה ועד אשדוד בשביל לראות / לקנות...
(קריית אונו אם זה עוזר...)
אבל אין בעיה להגיע מחדרה ועד אשדוד בשביל לראות / לקנות...
- tevel3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
yoedng, ברגע שאתה קונה בכזה מחיר תזמין אותי (אני גר בקיית אונו
)
אשמח לראות בייבי בכזה מחיר
אשמח לראות בייבי בכזה מחיר
-
yoedng
-
- חבר שרק התחיל

אתה כבר מוזמן...
אני רק מחכה להמלצה...
קונה..
הבירה עלי...
אני רק מחכה להמלצה...
קונה..
הבירה עלי...
- tevel3
-
- חבר ותיק

איזה גודל אתה באמת שואף לקנות?
כי דוגרי? במרחק כזה 42 הכי יתאים לך, ו42 בגדלים האלה של פלאזמות הוא לדעתי הכי עדיף.
אממ ככה אני מציע לך ללכת לבדוק על מסכים של פיוניר בתחום ה25-26 אלף (אולי אני טועה מעט במחיר ואלו מחירים לדגמים מעט מיושנים, שאני בטוח שגם יהיו מעולים, אבל המחירים של פיוניר הם יחסית לכיוון ה29) ואם כבר קונים פיוניר אז גם לראות hd, אז את שאר הכסף לשים על איזה סטרימר או על מחשב htpc טוב.
בסכומים כאלה פיוניר באמת מתאים בול
כי דוגרי? במרחק כזה 42 הכי יתאים לך, ו42 בגדלים האלה של פלאזמות הוא לדעתי הכי עדיף.
אממ ככה אני מציע לך ללכת לבדוק על מסכים של פיוניר בתחום ה25-26 אלף (אולי אני טועה מעט במחיר ואלו מחירים לדגמים מעט מיושנים, שאני בטוח שגם יהיו מעולים, אבל המחירים של פיוניר הם יחסית לכיוון ה29) ואם כבר קונים פיוניר אז גם לראות hd, אז את שאר הכסף לשים על איזה סטרימר או על מחשב htpc טוב.
בסכומים כאלה פיוניר באמת מתאים בול
-
yoedng
-
- חבר שרק התחיל

- aloni
-
- חבר במועדון 10K

טוב, נתחיל עם הגודל, לטעמי אתה בתפר בין 42" ל- 50". לא ממליץ לך על יותר ובטח לא על פחות. תתמקד בשני הגדלים האלו.
במקומך הייתי בודק את המסכים של פנסוניק ופיוניר. פיוניר לא בהכרח יותר איכותי גם אם זאת הסטיגמה בארץ, תבחן ותבדוק מה מתאים לך.
לגבי חנות מקצועית באזור המרכז אני ממליץ על העולם הדיגיטלי ברמת השרון, תתחדש.
במקומך הייתי בודק את המסכים של פנסוניק ופיוניר. פיוניר לא בהכרח יותר איכותי גם אם זאת הסטיגמה בארץ, תבחן ותבדוק מה מתאים לך.
לגבי חנות מקצועית באזור המרכז אני ממליץ על העולם הדיגיטלי ברמת השרון, תתחדש.
HiFiMusic IL
- uknowmy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2402
בעניי 50 אינצ יהיה לו מצויין אני ממרחק של 3 מטר וזה לא גדול לי הכי כיף גדול זאת חווית צפיה יותר מהנה
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

קבל, אולי יעזרו לך ביקורות שכתבתי על מסכי 50" של שתי החברות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1800
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=119
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1800
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=119
HiFiMusic IL
-
yoedng
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על כל ההמלצות,
אני מאמין שעד סוף השבוע אבקר בחנות ואוכל להודיע לכם מה נרכז וקצת ביקור של מתחילים...
אני מאמין שעד סוף השבוע אבקר בחנות ואוכל להודיע לכם מה נרכז וקצת ביקור של מתחילים...
- tevel3
-
- חבר ותיק

aloni, זו אולי סטיגמה, אבל בתקציב כזה, נראה שהאצבע תמיד מצביעה על פיוניר כי הם פשוט טובים.
לא פוסל מסכים שונים, מה שמתאים לכל אדם.
פשוט יצא לפיוניר שם טוב בכל התלוי למסכי פלאזמה בתקציב כזה.
לא פוסל מסכים שונים, מה שמתאים לכל אדם.
פשוט יצא לפיוניר שם טוב בכל התלוי למסכי פלאזמה בתקציב כזה.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
לדעתי האישית לא ללכת על FULL HD בתקציב כזה, זאת טעות חמורה. הייתי בוחן אופצית LCD FULL HD מהסדרות הגבוהות ביותר של SONY\SHARP\PHILIPS, מנסה למצוא אחת שתתן תמונה סבירה בשידורי טלוויזיה, הרי יש שיפור גדול בתחום בזמן האחרון.
או שלחילופין לחכות עד שפלאזמות FULL HD יתחילו להכנס לשוק בצורה קצת יותר רצינית. אני חושב שזה לא עניין של 5 שנים ולא שנתיים עד שניתן יהיה לקנות פלאזמת FULL HD טובה ב30K.
או שלחילופין לחכות עד שפלאזמות FULL HD יתחילו להכנס לשוק בצורה קצת יותר רצינית. אני חושב שזה לא עניין של 5 שנים ולא שנתיים עד שניתן יהיה לקנות פלאזמת FULL HD טובה ב30K.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

מי אני שאתווכח
סתם סתם, פיוניר מסך נהדר לכל הדעות (גם שלי), הבעיה היחידה שלו היא שיש לו אלטרנטיבה שאני מעדיף
סתם סתם, פיוניר מסך נהדר לכל הדעות (גם שלי), הבעיה היחידה שלו היא שיש לו אלטרנטיבה שאני מעדיף
HiFiMusic IL
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
הליינים האחרונים של Sharp ו-Sony לא ממש מומלצים (כן כן, גם ה-92U של Sharp וה-XBR3 של Sony). אני לא מעודכן במה שקורה בפיליפס אבל אני מניח שגם שם המצב לא מזהיר.sunny_jim כתב:לדעתי האישית לא ללכת על FULL HD בתקציב כזה, זאת טעות חמורה. הייתי בוחן אופצית LCD FULL HD מהסדרות הגבוהות ביותר של SONY\SHARP\PHILIPS, מנסה למצוא אחת שתתן תמונה סבירה בשידורי טלוויזיה, הרי יש שיפור גדול בתחום בזמן האחרון....
יותר ויותר דגמים שיוצאים לשוק בנישה הזאת יוצאים מהמפעל עם בעיות די משמעותיות באיכות. Clouding, Banding, Inconsistant PQ ושאר צרות הם רק חלק מהדיווחים שמגיעים מאנשים שרכשו והחזירו חזרה לחנות (תן הצצה קצרה בשרשורים הרלוונטיים בAVS ותראה בעצמך). אחרי המתנה של כמעט כשנה וניסוי של 3 יחידות שונות נשבר לי והחלטתי ללכת על פלאזמה (PZ700U למי שמתעניין).