Pixel 3

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

@NetanelAzu
·
כמו שאמרתי את הסוני אני לא ייקח בגלל המצלמה , למרות שהיא יותר ממספקת לדעתי.
יש השוואות של המצלמה של וואן פלוס 6 ברשת מול זאת של האקספיריה ויותר אהבתי את התוצאה של האקספיריה , אולי על הנייר נראה שהוואן פלוס מחזיק בקלפים החזקים אבל במציאות אני לא יודע עד כמה זה מורגש .
מבחינת הבדיקה המקצועית שאתה מדבר עליה , אני לא יודע עד כמה היא בלתי תלויה או אמינה , מה שאני כן יודע זה שכאשר אני מסתכל בעיניים שלי על oled אני ממש נהנה מהתוצאה וזה מה שחשוב (לחבר שלי יש את הפיקסל 2 והדיספליי פנטסטי ,אך לא השוותי מול גלאקסי למיניהם )
בדיקה מקצועית זה כמו לקחת שני זוגות אוזניות ולבצע בדיקת תדרים מה יותר מלא ועונה על התדרים בצורה נכונה וטונאלית , ובסופו של דבר יכול להיות שדווקא הלא מאוזן וטונאלי יישמע לי יותר כיפי ומרגש . צריך להסתכל בעיניים על הפלאפונים בסופו של דבר ,זה הסיבה שאני סומך "על איזה יוטיובר " .

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #22 

@Guyagil
·אי אפשר למדוד איכות צילום לפי ראייה מסרטונים ביוטיוב. יש ירידה באיכות וזה לא נראה כמו במקור. ואם כבר להסתמך על סקירת צילום ביוטיוב/אתרים, אז להסתמך על סוקרים/אתרים שהם מביני עניין בתחום.
המסך בפיקסל 2 זה אמולד של סמסונג. בפיקסל 2 XL זה P-OLED של Lg. עכשיו הוכחת לעצמך את הטענה שלי שכל עוד מדובר בטלפונים עדכניים עם מסך AMOLED, יש לך מסך מעולה.
בדיקה מקצועית זה להשתמש בכלי מדידה שונים ומקצועיים על ידי אנשים שמוסמכים לכך, על מנת להגיע לתוצאה חד משמעית ומקצועית.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

@NetanelAzu
·
אני יבדוק האם מדובר בדגם ה xl ואני מאמין שכן , כמו שאמרתי אני מוכר עם מסכי אמולד וזה לא היה נראה כמו אמולד לא נכנסתי לפרטים של האם זה xl או לא.
ברגעים אלה אני משתמש בסמסונג a8 שמשתמש במסך אמולד ...
ושוב גם האנשים שמפיקים את הביקורת ובודקים את המצלמה בפועל טוענים שהם יותר אהבו את רוב התמונות ב xz3 על פני הוואן פלוס תפתח יוטיוב ותראה , אתה ראית את ה xz3 שאתה בטוח שהוואן פלוס טוב יותר ?
כמו שאמרתי אני ממש לא אטום מבחינת מכשירים ,אך למיטב הבנתי תצוגת הוואן פלוס לא מהמרשימות ואין רמקולים סטריאופונים מרשימים במיוחד , מצלמה לא ברמה גבוהה אז נשארנו נטו עם ביצועים שזה המגרש שלו ,
ביחס לכסף לדעתי הסוני עם היד על העליונה . אבל זה הכל תלוי במה אתה מחפש , מבחינתי אינטרנט , ביצועים מצלמה טובה ומסך מרהיב זה התכונות הכי חשובות , נוט ואייפון בoverall כנראה יותר טוב מהסוני , אך אני יותר בעניין של גיוון , ולאחר שחקרתי מה הם הבאים ברשימת הטופ 10 גיליתי את הpixel 3 שכמו שאמרת בעצמך יש בעיות בדיספליי, v40 אבל אי אפשר לסמוך כבר על lg , נשארנו עם סוני xz3 שלדעתי טוב יותר מv40 ובאותה רמה ( מבחינת overall performance ) של הפיקסל . ההשוואה האחרונה תהיה מול הוואן פלוס 6 t שאני בספק אם יתעלו את תצוגת הברוויה של סוני , או השמע .
נערך לאחרונה על ידי Guyagil ב 27/10/2018 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

NetanelAzu כתב:@Guyagil
.
בדיקה מקצועית זה להשתמש בכלי מדידה שונים ומקצועיים על ידי אנשים שמוסמכים לכך, על מנת להגיע לתוצאה חד משמעית ומקצועית.
...
אני מעוניין לראות קישור לבדיקות המקצועיות האלה ,
האם אתה בטוח שמדובר רק בשיטת התצוגה ? אולי הם שקלו גם את בעיית מסכי ה oled ? אולי הם שקלו את הביוצעים של amoled בשמש ? אולי הם לא בדקו הרבה פלאפונים מסוג oled ? בסופו של דבר כל פלאפון הוא שונה במקצת . האקספריה משתמש ב oled hdr display
ולא ראיתי עוד הרבה מסכים כאלה בשוק . מה שאני כן יודע זה שאין אחד שהפלאפון נפל לידו ולא אמר וואו. ואתה יכול לראות גם אתרים מקצועיים אומרים את אותו דבר , trusted reviews ,tech radar, digital trends ועוד .
בשורה התחתונה תנסה ותגיד לי את מסקנותיך .

Guyagil פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

@NetanelAzu
·
אתה מודע לזה שה xs שטענת שהוא המסך הטוב בעולם הוא oled ?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #26 

@Guyagil
בבקשה.
https://www.google.co.il/amp/s/m.gsmare ... -33437.php

הנה הביקורת, אם אתה מבין משהו:
http://www.displaymate.com/iPhoneXS_ShootOut_1s.htm

איפונים וגלקסים אלו לא הטלפונים היחידים שהם בודקים. זה ברור לך...
וכבר אמרתי ואתה לא מקשיב, HDR זה לא פיצ׳ר שייחודי רק לסוני, הוא קיים ברוב המכשירים המתקדמים של היום עם מסך OLED.
ונכון, המסך של הXS מקס, שנקבע כמסך הטוב ביותר בשוק, הוא OLED, מסוג AMOLED, שמסופק על ידי סמסונג.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #27 

Guyagil כתב:@boren
זה כמו שאני יגיד סבבה אז נקנה גם mp3 מה צריך נגן מוסיקה מובנה בפלאפון?
...
זה ממש לא אותו הדבר. נגן MP3 נפרד לא נותן יתרונות משמעותיים על פני טלפון עם סאונד איכותי, מלבד לציבור מצומצם של אודיופילים שמסוגלים להבדלים בניואנסים ומשתמשים בטלפון בסביבה מספיק שקטה שמאפשרת להם לשמוע את ההבדל.

לעומת זאת ההבדל ביכולות של מצלמה ייעודית, כמו למשל סוני HX99, לבין מצלמה של טלפון הוא תהומי. אני לא יודע אם יצא לך לצלם עם מצלמה אמיתית, אבל הפיקסל פשוט לא שם. בסוני הזו יש זום אופטי 24-720 מ"מ, עינית אלקטרונית, מסך מפרקי, יתרונות ארגונומיים כגון גריפ לאחיזה נוחה, גלגל שליטה על הזום וכפתורים ייעודיים, פוקוס הרבה יותר מתקדם ומהיר, ווידאו הרבה יותר איכותי. כל הסיפור שוקל 240 גרם ועולה 450 דולר.
נוחות זאת התשובה, אנשים לא רוצים לפוצץ את הכיס שלהם ,כמה שיותר קטן דחוס ואיכותי -היום זה נחשב יותר טכנולוגי ויוקרתי
...
1. לרוב האנשים יש שני כיסים. באחד אפשר לשים את הטלפון, בשני את המצלמה.
2. ה-Pocophone לא יותר גדול מטלפונים שעולים פי 3 וכוללים מצלמות יקרות. הוא אפילו מעט יותר קטן מחלק מהם.
3. יש שפע של מצלמות שנכנסות בקלות לכיס, כמו הסוני שציינתי למעלה
4. לא אכפת לי מה נחשב יוקרתי. הטיעונים שלי מדברים על ההבדלים בשימושיות, לא על שיווק או פסיכולוגיה של המונים. אם אנשים מתעקשים לקנות טלפון ב-1200 דולר עם מצלמה מוגבלת ביותר וחווית צילום מבאסת, זו בעיה שלהם. אני רק מציג את האלטרנטיווה.
היום אתה חי בעידן שלרובנו יש פתאום חשק להוציא את הפלאפון ולצלם ,ב50 % מהמקרים הpocophone יכול להספיק, אבל שנכנסים לתוך הלילה /מנסים למקד את הפוקוס כדי שהתמונה תצא יפה/סלפי באיכות גבוהה ואני עוד יכול לחשוב על עוד אלף ואחת סטיואציות למה יש דרישה למצלמה איכותית בתוך הסמארטפון ..
...
הרעיון הוא שהמצלמה הקומפקטית הולכת לכיס השני, וכשבא לך לצלם אתה עושה את זה עם מצלמה עם יכולות הרבה יותר גבוהות מזו שקיימת בטלפון כלשהו. המחיר של מצלמה כזו + הטלפון הנ"ל נמוך יותר מזה של הפיקסל, והיכולות הכוללות הרבה יותר גבוהות, במיוחד כמובן באגף המצלמה ששם פשוט אי אפשר להשוות בין השניים.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”