האם כדאי להוסיף על אחריות יבואן רשמי ברכישת מסך סמסונג?
אהלן חברים,
נתקלתי לאחרונה בחו"ד שגורמות לי לחשוש לגבי האחריות למסכי סמסונג בארץ.
האם שווה להוסיף כסף על אחריות יבואן רשמי?
איך זה בא לידי ביטוי מבחינת העלות ומה שמקבלים?
יש טעם לוותר על מוצר של סמסונג בגלל החשש בנוגע לאחריות?
אשמח לשמוע מה יש לאנשים מנוסים לומר בנושא....
תודה רבה!
נתקלתי לאחרונה בחו"ד שגורמות לי לחשוש לגבי האחריות למסכי סמסונג בארץ.
האם שווה להוסיף כסף על אחריות יבואן רשמי?
איך זה בא לידי ביטוי מבחינת העלות ומה שמקבלים?
יש טעם לוותר על מוצר של סמסונג בגלל החשש בנוגע לאחריות?
אשמח לשמוע מה יש לאנשים מנוסים לומר בנושא....
תודה רבה!
האם כדאי להוסיף על אחריות יבואן רשמי ברכישת מסך סמסונג?
הייתי מוסיף שאלה - האם לאחריות של יבואן רשמי יש ערך מוסף שלא קיים באחריות של יבואן לא רשמי, למשל, תמיכה בעברית או עדכוני קושחה ?
ארז
ארז
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היבואן הרשמי סמליין לא מטפל באחריות בעצמו, מי שעובד מול הלקוחות לאחר הרכישה (התקנה, שירות ומעבדה) הם קבלני השירות שעובדים עבורו - אלקטרוניקס פרו.
לדעתי שני יתרונות עיקריים למסך שמגיע משווק סמליין -
ראשית, תוכנה מגויירת לעברית בילט אין מבלי להיכנס להגדרות בתפריט טכנאים וכו' ומבלי לשנות עצמאית קושחות. שנית, יש לך כלקוח אפשרות להוסיף (200 או 300 ש"ח אם זכור לי נכון) ולקבל עוד 3 שנות אחריות בנוסף לשנה הראשונה הקבועה בחוק.
לדעתי שני יתרונות עיקריים למסך שמגיע משווק סמליין -
ראשית, תוכנה מגויירת לעברית בילט אין מבלי להיכנס להגדרות בתפריט טכנאים וכו' ומבלי לשנות עצמאית קושחות. שנית, יש לך כלקוח אפשרות להוסיף (200 או 300 ש"ח אם זכור לי נכון) ולקבל עוד 3 שנות אחריות בנוסף לשנה הראשונה הקבועה בחוק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Jonny123
·
כן.
לא תמיד יעילים, לא תמיד נחמדים, לא תמיד מתייחסים ללקוח ברצינות וכן האלה - אבל בסופו של יום יש לך אחריות שמכבדים, גם אם מעצבנים ומתישים אותך בדרך.
ספק כח הולך? כרטיס הולך? פאנל מת? אלו דברים שקורים פה ושם. במקום לזרוק את המסך לפח לפחות מקבלים מענה - תיקון או הצעה לתוספת של הלקוח עבור שדרוג למסך שונה חדש. שווה או לא שווה להוסיף את הפרמיה זה כבר תלוי בהפרש הכספי שהם דורשים עבור אותו הדגם.
·
כן.
לא תמיד יעילים, לא תמיד נחמדים, לא תמיד מתייחסים ללקוח ברצינות וכן האלה - אבל בסופו של יום יש לך אחריות שמכבדים, גם אם מעצבנים ומתישים אותך בדרך.
ספק כח הולך? כרטיס הולך? פאנל מת? אלו דברים שקורים פה ושם. במקום לזרוק את המסך לפח לפחות מקבלים מענה - תיקון או הצעה לתוספת של הלקוח עבור שדרוג למסך שונה חדש. שווה או לא שווה להוסיף את הפרמיה זה כבר תלוי בהפרש הכספי שהם דורשים עבור אותו הדגם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".