·האמת לא פעם ראשונה שאני שומע את זה,SZLTF כתב:לא ראיתי מקרוב גריל של שאולי ודומיו,......
אבל הספיקו לי שיחות טלפון עם שאולי ושדר,
אנשים לא נעימים במיוחד, העדפתי שלא להתעסק איתם....
אני משער שמגיעים פיזית לחנות מקבלים יחס אחר...(מקוה בשבילם)

·האמת לא פעם ראשונה שאני שומע את זה,SZLTF כתב:לא ראיתי מקרוב גריל של שאולי ודומיו,......
אבל הספיקו לי שיחות טלפון עם שאולי ושדר,
אנשים לא נעימים במיוחד, העדפתי שלא להתעסק איתם....

·אם אתה ממש מעוניין בגריל נירוסטה דומה לשאולי ודומיו,צפיד כתב:·האמת לא פעם ראשונה שאני שומע את זה,......
אני משער שמגיעים פיזית לחנות מקבלים יחס אחר...(מקוה בשבילם)...
אני לא נתקלתי במה שאתה מספר.צפיד כתב:·האמת לא פעם ראשונה שאני שומע את זה,......
אני משער שמגיעים פיזית לחנות מקבלים יחס אחר...(מקוה בשבילם)...

··חלילה לא משמיץ אף אחד ,פשוט שמעתי שהם לא נחמדים בטלפון,keystone כתב:אני לא נתקלתי במה שאתה מספר.......
הייתי אצל שניהם, קיבלתי יחס נהדר.
כל מי ששלחתי אליהם, מספר דברים דומים.
אבל, וזה אבל גדול, שניהם לא מוכוונים לצרכן הפרטי.
אני מניח שכמות הטלפונים שהם מקבלים שבסופם הלקוח קונה בדרך כלל *** שקר כלשהוא, היא עצומה, ולהם זה מרגיש כמו בזבוז
זמן.
מצד שני, שאתה מגיע אליהם, מראה שאתה רציני, אולי שואל את השאלות הנכונות, הם מתייחסים בצורה שונה, גם לגחמות אישיות (מניסיון).
אין קשר בין איכות המוצרים שלהם לאותו יחס שקיבלת בטלפון.
נקודה למחשבה....

·אני גם מחפש משהו איכותי בלי צעצועים מיותרים,keystone כתב:המנגל גז שלי מש.ד.ר. , 6 מבערים, נמצא בשימוש אינטנסיבי.
אותי פחות מעניין דברים כמו עגלה, או כל מיני דברים מצועצעים (למרות שיש להם) - מי שרוצה לשלם על זה, שיהנה.
להבדיל מהתחום המקורי של האתר, כאן אין לי כל עניין לשלם על פיצ'רים שלא מעניינים אותי.
כמו שכתבתי - לכל דבר מבחינתי יש את הייעוד שלו - אני לא מעשן במנגל גז, כי יש לי מעשנת. נתחים גדולים שנועדו לגריל ארוך, אני עושה על פחמים....
בעיקרון, כזה.צפיד כתב:·אני גם מחפש משהו איכותי בלי צעצועים מיותרים,......
תוכל לספר אם המבערים והגוף כולו מנירוסטה?גודל?
בגרילים של שאולי הבנתי שאפשר לשלב פחמים יחד עם גז - יכול להיות פתרון טוב ......

·האמת שניסיתי עם בריין ובלי, לא הרגשתי שום הבדל, אז הפסקתי,keystone כתב:@SZLTF
מה עם בריין? אתה עושה?
ניסית דריי ראבים למיניהם?
מעולם לא ניסיתי עישון בגריל גז, תמיד נראה לי לא קשור. למנגל גז ייעוד משלו, למנגל פחמים ייעוד אחר, למעשנה, נו, לעישון.
זה נראה מעולה. זה בטוח....